Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποτελέσματα Ιατρικής Εξέτασης

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Μετά απο κολποσκόπηση και δυσάρεστων ευρημάτων - τα οποία συνέστησαν... την εξέταση μου για βιοψία σε ιδιωτική κλινική ( ποσού των 800ε... ) έρχομαι και σας ρωτώ, όταν ενας γιατρός κάνει μια κολποσκόπηση, και βρίσκει ότι βρίσκει, δεν είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δώσει το αποτέλεσμα στον ασθενή? Γραπτή γνωμάτευση, φωτογραφία κολποσκόπησης κλπ κλπ?? Δηλαδή κάνει την εξέταση και κρατά για αυτόν τα αποτελέσματα? Εμείς δεν πρέπει να έχουμε τα αποτελέσματα στα χέρια μας - ΕΙΔΙΚΑ σε σοβαρά παθολογικά ευρήματα ωστε να έχουμε το αρχείο μας και να συγκρίνουμε, να πάμε και σε άλλους 30 γιατρούς αν θέλουμε και να δείξουμε τα αποτελέσματα?

Πώς μπορώ να υποχρεώσω τον γιατρό αυτόν να επαναλάβει την εξέταση και να μου δώσει τα αποτελέσματα γραπτώς και με φωτό απο την κολποσκόπηση?

Σας ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Ζητας αποτελεσματα πρωτης κολποσκοπησης και διαγνωσης απο γυναικολογο και οφειλει να στα προσκομισει.

Ας κρατησει ο ιδιος αρχειο αλλα και εσυ εχεις δικαιωμα να εχεις στο δικο σου αρχειο τα πρωτοτυπα ευρηματα.

Θα επρεπε ο γιατρος να σου δώσει τουλαχιστον χαρτί που να γράφει οτι σου σύστησε να κανεις.! Και φυσικα οτι αλλο σου ειπε προφορικά!

Το ζητήσες και ειπε οχι;

Ξανα πήγαινε και πες του το.

Αλλα το οτι σου προτείνει περαιτέρω εξετασεις δεν σημαινει πως ξερει τι εχεις αυτο θα το δείξει η βιοψια.

Άρα ίσως να μην θελει να γράψει κατι σε σοβαρο εύρημα...

Αλλα αν στο ειπε θα επρεπε να στο γράψει κιόλας!

Τι μονο σε ανησυχεί και δεν το γράφει ;

Απαράδεκτο!

Μακάρι να πανε ολα καλα!!!

Ειναι κάποια αλλοίωση ή κατι που προεξεχει;

Διαφημίσεις

Εγώ κοπέλα μου που έχω κάνει κολποσκοπηση και ηταν μια χαρά, φωτογραφίες πήρα, αλλα όχι κάποια γνωμάτευση. Δηλαδή έκανα κολποςκοπηςη αλλα δείγμα για βιοψία δεν πήρε γιατί δεν βρήκε κάτι παθολογικό. Φυσικά είναι υποχρεωμένος να σου δώσει την διάγνωση.

Με γιατρούς δεν ειχα πολλά πολλά έως τώρα που παρουσιάστηκε κατι σοβαρό, εκει έξω υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ που κάνουν λειτούργημα αλλα υπάρχουν και κοράκια, που χωρίς βάρος συνείδησης και χωρίς οίκτο σε έναν άρρωστο θέλουν απλά να τον βάλουν μέστην ιδιωτική κλινική τους και να αρπάζουν χιλιάρικα, αυτη ειναι η εμπειρία μου και τη δηλώνω και δεν μου αλλάζει άποψη κανείς, να προσέχετε όλοι, μόνο αυτό, να προσέχετε σε τι ανθρώπους πάτε γιατι εκμεταλλεύονται πολλοί τον πόνο και την αγωνία μας. Ευχαριστώ σε όσους μπήκατε στο κόπο να απαντήσετε.