Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυός?

Recommended Posts

Καλησπέρα σας μαμάδες και μππαμπάδες. Είμαι καινούρια στο forum και δεν ξέρω καν αν γράφω στο σωστό θέμα. Λοιπόν έχω έναν σχετικά σταθερό κύκλο (λέω σταθερό γιατί ποτέ δεν τα σημείωνα παλιότερα τις μέρες και πάντα τις έχανα) 30 ημερων. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα καθυστέρησης. Μια εβδομάδα πρι είχα για περίπου μιάμιση μέρα καφέ υγρά. Επίσης ενώ το στήθος μου κανονικά πρήζεται αυτά τη φορά δεν έχει πρηστεί καθόλου. Αισθάνομαι ώρες ώρες μια κόπωση αλλά δεν είναι συνέχεια. Ένα διάστημα της μέρας. Να πω βέβαια ότι αυτό το μήνα με είχαν πιάσει τα μεγάλα άγχη μου. Με τον αρραβωνιαστικό μου δεν έχουμε τελείως ελεύθερεςεπαφές αλλά τραβιέται. Επαφή είχαμε γύρω στις 16-17 Μαρτίου. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης?

Διαφημίσεις

Η ωορρηξία γίνεται συνήθως 14 μέρες πριν το ξεκίνημα της περιόδου σου.Αν δηλαδή έχεις κύκλο 30 ημερών τη 16η μέρα.Το ωάριο όμως θα πρέπει να γονιμοποιηθεί μέσα σε 24 ώρες διαφορετικά συνεχίζει το κύκλο του.Ναι είναι πιθανό να είσαι έγκυος λόγω προσπερματικών υγρών(όπου βρίσκεται μία μικρή ποσότητα σπέρματος) ή εάν όπως τραβήχτηκε εκτοξεύτηκαν σπερματοζωάρια μέσα στο κόλπο σου.Όπως και να έχει μην αγχώνεσαι.Συνήθως καθυστερούμε μόνες μας το κύκλο μας λόγο άγχους,οπότε χαλάρωσε και αν μέχρι τη δευτέρα δεν έχει έρθει κάνε μία Β-χοριακή.

Ελπίζω να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σας κι απο εμένα και καλώς σας βρήκα!

Θα γράψω σε αυτό το θέμα την ανησυχία μου διότι δε θέλω να φορτώνω το φόρουμ με νέα παρόμοια θέματα.

Ο κύκλος μου πλέον είναι σταθερός (γύρω στις 32-33 ημέρες), είχα πολυκυστικές μικρότερη και από πέρισυ ο νέος μου γυναικολόγος βρήκε ενδομητρίωση, καναμε 2 φορές κολπικό υπέρηχο σε διάστημα 6 μηνών αλλά ήταν πολύ μικρό το μέγεθος χωρίς αλλαγή οποτε προς το παρόν το παρακολουθούμε χωρίς φάρμακα ή χειρουργεία. Με το σύντροφό μου έχουμε ελεύθερη επαφή, δε το κυνηγάμε για μωράκι αλλά αν συμβεί θα χαρούμε. ΑΥτό που με απασχολεί:

Τη Δευτέρα, είχαμε επαφή τη νύχτα. Τα ξημερώματα Τρίτης που σηκώθηκα για να πάω δουλειά παρατήρησα καφε ροζ υγρά και σκέφτηκα ότι μάλλον κάποιος μικροτραυματισμός υπήρξε,δεν έδωσα σημασία. Συνέχισαν τα ροζ υγρά όλη μέρα και τη Τεταρτη πρωί στη δουλειά είδα αιμορραγία σε σημείο που έπρεπε να χρησιμοποιήσω ένα ταμπόν για να μη λερωθει το παντελόνι μου στη δουλειά τόσες ώρες. Η περίοδος μου κανονικά πρέπει να έρθει γύρω στις 14-15 του μήνα. Δεν έχω ούτε πρησμένο στήθος ούτε τίποτα. Αυτή η αιμορραγία κράτησε μια ημέρα τη Τεταρτη, χθες είχα ελάχιστα ροζ υγρά και σήμερα δεν έχω τίποτα.

Αυτό το διάστημα ήμουν αρκετά στρεσαρισμένη με το φόρτο εργασίας στο γραφείο, θα δικαιολογούσα να μου έρθει ακανόνιστα η περίοδος αλλά η ανησυχία μου είναι ότι αυτό δεν ηταν περίοδος αφού κράτησε 1 μέρα. Θα περιμενω την επόμενη εβδομάδα να δω ανθα αδιαθετήσω κανονικά αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι κάποια βιοχημική κύηση ή κάτι τετοιο, δεν ήξερα πως λέγεται τώρα τα διαβάζω. Να σημειώσω ότι πριν τη Δευτέρα που είχαμε επαφή η προηγούμενη σεξ.επαφή ήταν περίπου 15-20μέρες πριν. Ανησυχώ δηλαδή μήπως έγινε γονιμοποίηση από τότε και τώρα συνεβη αποβολή. Γυναικολόγος και μικροβιολόγος (ηθελα χθές να κανω μια β-χοριακή) λείπουν σε διακοπές λόγω γιορτών και άλλα δύο μικροβιολογικά που πήρα εδώ κοντά στο χωριό μου είναι επίσης κλειστά λόγω εορτών. Δεν είχα πόνους ούτε ενοχλήσεις, μόνο αυτή η σύντομη αιμορραγία.

Υπάρχει περίπτωση να υπήρξε τόσο μεγάλος τραυματισμός από την επαφή που να δικαιολογεί την αιμορραγία? Υπάρχει περίπτωση να ήμουν έγκυος και να απεβαλα?

Κάθε απάντηση χρήσιμη

Ευχαριστώ!