Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

EIΔΑ ΤΟ ΣΑΚΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΒΑΒΥ ΜΟΥ?ΓΙΑΤΙ???

Recommended Posts

ΓEIA ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:TEΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ 20.09. ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΓΙΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑΞΥ 04-06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!ΕΙΧΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ 21.10! ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ 03.11!ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΑΚΟ ΑΛΛΑ ΕΜΒΡΥΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ...ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ.?Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ!ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑ!ΑΧ ΓΙΑΤΙ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΝΓΧΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ?PLΈΑΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ...

Ygf0p3.png

s19Rp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

πρώτα βλεπουμε τον σάκο, γεγονός που επιβεβαιώνει καταρχην την εγκυμοσύνη, μετά αναλόγως σε ποια εβδομάδα ζητάει ο γιατρός να μας ξαναδεί, μπο΄ρεί να δούμε απλώς τον σάκο να έχει μεγαλώσει, μετά το έμβρυο και τότε μπορεί ή όχι να ακούσουμε την καρδιά του.παντως γύρω στην 7η - 8η εβδομάδα περιμένουμε φυσιολογικά να ακούσουμε την καρδιά του..είναι αναμενόμενο αν μαι κοπέλα επισκεφτεί τιν γιατρό της αμέσως μόλις διαπιστώσει την καθυστέρηση να δει απλά τον σάκο..αν πάει αρκετά αργότερα μπορεί να δει κατευθείαν το έμβρυο ή να ακούσει και την καρδιά του..εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι?

Γειά σου Melina29 και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου :D .

Σχετικά με αυτό που ρωτάς κι εγώ ακριβώς το ίδιο είχα πάθει. Πήγα στο γιατρό με το που μπήκα στην 5η εβδομάδα και το μόνο που είδαμε στον υπέρηχο ήταν ένα πολύ μικρό μαύρο σημαδάκι - δηλαδή ο αμνιακός σάκος που άρχιζε να δημιουργείται. Και απολύτως τίποτα άλλο. Μάλιστα ο γιατρός έγραψε στον υπέρηχο ότι "παρατηρείται ύπαρξη σάκου κυήσεως χωρίς εμβρυϊκά στοιχεία". Μου είχε ήδη εξηγήσει - πριν κάνουμε τον υπέρηχο - ότι πιθανώς να μη βλέπαμε απολύτως τίποτα γιατί ήταν πολύ νωρίς. Τρεις εβδομάδες μετά είδαμε την καρδούλα του να χτυπάει και από τότε όλα καλά. Ο μπεμπούλης μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς!!!!!!!!

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.... Εάν κάτι δεν πήγαινε καλά θα σου το έλεγε άλλωστε και ο γιατρός σου. Την επόμενη φορά που θα πας να μας πεις τα νέα σου! :D

tcyDp3.png

melina μην αγχωνεσε ολα θα πανε καλα ο πρωτος υπερηχος συνηθως βλεπει μονο σακο. εχουμε ακριβω τις ιδιες ημερομηνιες τελευταια περιοδο και εγω 20/9. θετικο αποτελεσμα και εγω στις 21/10 εγω βεβαια θα παω αυριο στον γιατρο να μου πει ΠΗΣ. εχω βεβαια αλλο ενα κοριτσακι 2,5 ετων γιαυτο ξερω. θα ειμασε σε επικοινωνια να σου πω και εγω τι μου ειπε.

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑ!ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΚΚΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ@ ΕΡΥΘΡΑ,ΤΟΞΙΚΟΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΚΕΝΕΥΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Η ΟΧΙ?

Ygf0p3.png

s19Rp3.png

ΠΕΠΙΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ...

Ygf0p3.png

s19Rp3.png

σε μια΄εβδομάδα θα το δεις..τώρα για την χοριακή, κάποιοι γιατροί συστήνουν να ξανακάνεις επανάληψη για να δουν αν αυξάνεται η τιμή σημαίνει ότι η εκγυμοσύνη εξελίσσεται..είναι όμως το ίδιο με το να πας στον γιατρό σου και να δει ότι ο σάκος μεγάλωσε.πότε σου είπε να ξαναπάς?πάντως και εμένα στις 6 εβδομάδες και κάτι μόνο σάκο είδαμε..

είναι να ξαναπάω 24 νοεμβρίου.μέχρι τότε έχω να κάνω άλλες 2 φόρες εξετάσεις αίματος.εσύ σε ποιά εβδομάδα είσαι τώρα?την δευτερή φόρα λέτε να δείξει το μωράκι ο υπερήχος?μακάρι ανυπομωνω τοσο πόλυ...

Ygf0p3.png

s19Rp3.png

Διαφημίσεις

εγώ είμαι 15η εβδομάδα..θα δεις σίγουρα τότε, και το πιο πιθανό να άκούσεις και την καρδιά του.αλήθεια γιατί τόσες εξετάσεις? μην ανησυχείς, για το καλό θα είναι σίγουρα, απλά μου κάνει εντύπωση..συνήθως κάνουμε τις πολλές στην αρχή με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και μετά κάθε μήνα..μάλλον ο γιατρός σου είναι υπέρ-αναλυτικός, οπότε ένας ακόμη λόγος να μην ανησυχείς...αν υπήρχε πρόβλημα θα σου το έλεγε.

Το εχω πει πλεον παμπολες φορες!

Και εμεις την πρωτη φορα που πηγαμε ειδαμε κανονικα σακο χωρις να ακουσουμε καρδουλα.

Σε μια εβδομαδα ξαναπηγαμε κ ακουσαμε μια καρδουλα που ο ηχος της ηταν τοσο δυνατος κ μαλιστα το παρουσιασαμε σαν ενα τρενο που κυλαει πανω σε ραγες! :)

Στο ευχομαι ολοψυχα να ακουσεις τον ιδιο δυνατο ηχο.

KAI H ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΕΙ Η ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ.ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...

Ygf0p3.png

s19Rp3.png

Yποτιθεται πως υπερηχογραφικα ημουν στην 6η βδομαδα κ δεν ακουσαμε καρδια, εγω ηξερα ακριβως ποτε εγινε η πραξη, αλλα η συλληψη εγινε αργοτερα μεσα στον κυκλο (δυνατο σπερμα συζηγου πιθανως, το οποιο επεζησε ως την ωορηξια μου).

Τελικα στην εβδομη βδομαδα ακουσαμε πεντακαθαρα κ την ειδαμε κιολας.

Στην 6η βδομαδα συνηθως ακουγεται, ευτυχως εγω εχω καλο γιατρο ο οποιος δεν με φοβησε, απλα μου ειπε να κανω υπομονη μια βδομαδα κ σκεψου πως με εφαγε η αγωνια γιατι ειχα κ αιμα, που τελικα οφειλοταν σε μια μικρη αποκολληση.

Ολα θα πανε τελεια, θα δεις! Με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου.

Διαφημίσεις

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΝΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΥΨΗ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ?ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΗΜΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ 4.ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΗΤΑΝ 06.10!ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΜΟΥΝ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 2 ΗΜΕΡΩΝ.

Ygf0p3.png

s19Rp3.png

Οποτε Μελινα μου γλυκια εχεις μια ολοκληρη βδομαδα μπροστα σου για να ακουστει η καρδουλα του μωρου σου.

Μην ανησυχεις καθολου.

Τις εβδομαδες της εγκυμοσυνης τις μετραμε απο την τελευταια περιοδο να ξερεις! Και για να μην μετρας κανε ενα τικερακι! :wink:

Επειδή ξέρεις πότε έγινε η πράξη που έφερε το θετικό δεν σημαίνει οτι και η σύλληψη έγινε εκείνη την ημέρα. Μπορεί και 3-4 μέρες μετά. Τα σπερματοζωάρια ζουν έως και 78ώρες. Θα το καταλάβεις όταν μάθεις το φύλο του παιδιού.Αν είναι αγόρι τότε έγινε τα 2 πρώτα 24ωρα, αν είναι κορίτσι αργότερα. Βλέπεις τα αρσενικά σπερματοζωάρια τρέχουν γρηγορότερα από τα θηλυκά αλλά τα φτύνουν γρήγορα :lol: γι αυτό και είμαστε πιο πολλές οι γυναίκες :D !

Γερό παιδάκι να είναι και να χεις καλή εγκυμοσύνη! Ξεκούραση και τρέξε και λίγο τον μπαμπά! Κάτι σου μυρίζει δεν σου μυρίζει??? :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

TO MΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΝ ΕΧΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ!ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΕΧΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!ΑΧ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΚΑΡΔΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ![/img]

Ygf0p3.png

s19Rp3.png

καλησπερα σε ολους..μολις γυρισαμε απο τον γιατρο ο οποιος μας ψυχοπλακωσε κανονικα..με λιγα λογια το ιστορικο.ημερομηνια τελευταιας περιοδου στις 17/9.πρωτη επισκεψη στο γιατρο και πρωτος υπερηχος στις 20/10 με διαγνωση υπαρξης σακου 4χιλ.σημερα στον 2ο υπερηχο η διαγνωση ηταν σακος 12χιλ αλλα χωρις υπαρξη εμβρυιακων στοιχειων.μας εδωσε καποιες ελπιδες οτι οταν πηγαμε για πρωτη φορα ισως να ηταν πολυ νωρις,αλλα βασικα τα λογια του δεν ηταν ενθαρρυντικα,κυριως γιατι στις 7μιση βδομαδες που ειμαστε θα επρεπε να βλεπει εμβρυο..απο αυτα που διαβασαμε στο φορουμ,υπαρχουν πολλες ελπιδες να μην συμβαινει και τιποτα,αλλα οταν η κυηση ειναι στις 5 βδομαδες,βαρια βαρια 6..εμεις ξεφυγαμε πολυ..υπαρχει περιπτωση να μην φαινεται τιποτα και μετα την 7η βδομαδα?????αυριο θα κανουμε β'χωριακη,και ειδομεν..αυτα..ευχαριστουμε προκαταβολικα για οποια λογια παρηγοριας μπορει να πει καποιος

μπορεί να είναι όλα κάλα!μην ανησυχείτε ακόμη.ο γιατρός τι είπε?πολλές φορές απο ότι άκουσα πού λενε αργεί να φάνει το εμβρύο.και εγώ πού είχα τελευάία περίοδο 20.09 πήγα πρίν μια έβδομάδα και δεν είδε το μωράκι.αλλά μας είπε οτι είναι ενετλώς νορμάλ.ελπίζω να πάνε όλα κάλα.περιμένουμε νέα σας σύντομα!

Ygf0p3.png

s19Rp3.png

κοριτσια καλησπερα πηγα στον γιατρο την παρασκευη και ειμαι 6 εβδομαδων και 5 ημερων περιπου γενναω 15-18 ιουνιου αν πανε ολα καλα. μου εδωσε και ενα σωρο εξετασεισ ξερετε. ευχομαι σε ολες να παμε καλα.