Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιτροπή Εξωσωματικής Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!

περιμένω αυτό το μήνα να με πάρουν τηλέφωνο από την επιτροπή για ραντεβού αλλά έχει πάει 20 του μήνα κ ακόμα...

Στο μεταξύ τα τηλέφωνά τους βουϊζουν συνέχεια σαν να μη λειτουργούν κ δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω

έχω μιλήσει με όλο το νοσοκομείο κ κανείς δεν ξέρει τίποτα...

η "επιτροπή φάντασμα":p:p:p τί να πω...

Έχει κάποια κοπέλα πρόσφατη εμπειρία με τη συγκεκριμένη επιτροπή να με βοηθήσει;

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

περιμένω αυτό το μήνα να με πάρουν τηλέφωνο από την επιτροπή για ραντεβού αλλά έχει πάει 20 του μήνα κ ακόμα...

Στο μεταξύ τα τηλέφωνά τους βουϊζουν συνέχεια σαν να μη λειτουργούν κ δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω

έχω μιλήσει με όλο το νοσοκομείο κ κανείς δεν ξέρει τίποτα...

η "επιτροπή φάντασμα":p:p:p τί να πω...

Έχει κάποια κοπέλα πρόσφατη εμπειρία με τη συγκεκριμένη επιτροπή να με βοηθήσει;

liana καλησπερα.Μιλησα προσφατα με καποιον απο την επιτροπη και συγκεκριμμενα μου ειπε οτι οταν μαζεψω ολα τα δικαιολογιτικα να ξαναπαρω τηλ και θα περασω σε 15 ημερες (η επιτροπη συνεδριαζει 2 ημερες την εβδομαδα).Εαν εχεις το τηλεφωνο (δεν το θυμαμαι τωρα)προσπαθησε γυρω στις 8.00-8.30 θα απαντησει καποιος ευγενικος κυριος.Ισως εχουν γραψει καποιο νουμερο λαθος και δεν μπορουν να σε βρουν...εχει τυχει σε καποια φιλη μου και οταν επικοινωνησε η ιδια της ειπαν...επιτελους τηλαφωνησατε και σας ψαχναμε καιρο τωρα!!!

Σ' ευχαριστώ Sasa!

κ εγώ σε αυτόν τον αριθμό παίρνω κ τίποτα

θα ξαναδοκιμάσω από βδομάδα κ θα περάσω κ από τα γραφεία τους

έχουμε την αγωνία μας έχουμε κ τους δημόσιους υπαλλήλους να μας παιδεύουν περισσότερο...τι να πω...

Σ' ευχαριστώ Sasa!

κ εγώ σε αυτόν τον αριθμό παίρνω κ τίποτα

θα ξαναδοκιμάσω από βδομάδα κ θα περάσω κ από τα γραφεία τους

έχουμε την αγωνία μας έχουμε κ τους δημόσιους υπαλλήλους να μας παιδεύουν περισσότερο...τι να πω...

Λιγο υπομονη θελει μονο.προσπαθησε παλι την δευτερα το πρωι οπως σου ειπα και θα δεις οτι θα απαντησουν.Να σε ρωτησω και εγω κατι μηπως ξερεις...αν η σαλπιγγογραφια πρεπει να ειναι τριετιας?εγω γνωριζα οτι ισχυει για 5 χρονια,αλλα απο το κεντρο μου ειπαν για 3 χρονια.

Διαφημίσεις

κ εγώ για 5 χρόνια ξέρω

στο κέντρο εξωσωματικής σου είπαν 3;

την θέλεις για τα χαρτιά που θα δώσεις στην επιτροπή ή το κέντρο σου την ζήτησε;

Εγώ που μίλησα με μια κυρία τον Ιανουάριο -να σας πω δεν θυμάμαι το τηλ που πήρα- μου κράτησε τα στοιχεία μου και μου είπε να υπολογίζω 3μηνο για να με καλέσουν στην επιτροπή τώρα ακούω για 15ημερο δεν ξερω......

iFzbp2.png

κ εγώ για 5 χρόνια ξέρω

στο κέντρο εξωσωματικής σου είπαν 3;

την θέλεις για τα χαρτιά που θα δώσεις στην επιτροπή ή το κέντρο σου την ζήτησε;

Μία σαλπιγγογραφία, η οποία πρέπει να έχει γίνει μέσα στην τελευταία 5ετία, ή

εναλλακτικά, έκθεση λαπαροσκόπησης.

iFzbp2.png

Με το κεντρο δεν μιλησα ακομη, ο γιατρος μου το ειπε που πηγαμε για εξεταση.Αν ισχυει για τρια χρονια τοτε δεν με πιανει για μερες.Για την επιτροπη την χρειαζομαι.

liana* καταφερες τελικα να κλεισεις ραντεβου?

Κοριτσια και εμενα μου φανηκε παραξενο και τον ξαναρωτησα...την ιδια απαντηση πηρα

Εγώ που μίλησα με μια κυρία τον Ιανουάριο -να σας πω δεν θυμάμαι το τηλ που πήρα- μου κράτησε τα στοιχεία μου και μου είπε να υπολογίζω 3μηνο για να με καλέσουν στην επιτροπή τώρα ακούω για 15ημερο δεν ξερω......

nelly σε πήρανε από την επιτροπή;

Διαφημίσεις

Με το κεντρο δεν μιλησα ακομη, ο γιατρος μου το ειπε που πηγαμε για εξεταση.Αν ισχυει για τρια χρονια τοτε δεν με πιανει για μερες.Για την επιτροπη την χρειαζομαι.

liana* καταφερες τελικα να κλεισεις ραντεβου?

Κοριτσια και εμενα μου φανηκε παραξενο και τον ξαναρωτησα...την ιδια απαντηση πηρα

Sasa μου, μετά από άπειρα τηλεφωνήματα κ πολλούς αγενείς υπαλλήλους βρήκα το κατάλληλο όπου το σήκωσε μία ευγενέστατη κοπέλα αλλά ο υπεύθυνος ο Σάκης είναι σε άδεια κ γυρνάει την Παρασκευή. Οπότε θα ξαναπάρω τότε

Για τη σαλπιγγογραφία πάρε ένα τηλέφωνο στην επιτροπή καλύτερα να το επιβεβαιώσεις

nelly σε πήρανε από την επιτροπή;

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια,

liana* δεν επικοινώνησαν ακόμη μαζί μου αλλά έτσι όπως υπολογίζω μετα το πάσχα τέλος απριλίου κάπου εκεί.

iFzbp2.png

Sasa μου, μετά από άπειρα τηλεφωνήματα κ πολλούς αγενείς υπαλλήλους βρήκα το κατάλληλο όπου το σήκωσε μία ευγενέστατη κοπέλα αλλά ο υπεύθυνος ο Σάκης είναι σε άδεια κ γυρνάει την Παρασκευή. Οπότε θα ξαναπάρω τότε

Για τη σαλπιγγογραφία πάρε ένα τηλέφωνο στην επιτροπή καλύτερα να το επιβεβαιώσεις

liana* καλησπερα.Τι εγινε,εκλεισες ραντεβου με την επιτροπη?

liana* καλησπερα.Τι εγινε,εκλεισες ραντεβου με την επιτροπη?

Καλημέρα κορίτσια!!!

Sasa μου επιτέλους έβγαλα άκρη κ την Πέμπτη έχω ραντεβού!!!

Με σκάσανε όμως πάλι πού να στα λέω... ο Θραψίμης βέβαια ο υπεύθυνος ήταν πολύ εξυπηρετικός

ελπίζω να τα βρούνε όλα καλά κ να πάρω την έγκριση χωρίς προβλήματα

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...