Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πητ 24/11/2008

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εγω γενναω μεχρι 15/11 αλλα ετσι οπως παει η μικρη βλεπω να μην βγαινει ουτε μεχρι τις 20.αυριο θα παω στο γιατρο να μου πει τι θα κανουμε αν περασει η πητ.

25/11 ΠΗΤ έχω εγώ! :D

στο ΜΗΤΕΡΑ γεννάω .. εσύ sissy?? :D

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

Υποτιθεται 21/11 εχω ΠΗΤ αλλα...μαλλον θα την περασουμε..Του μικρου του αρεσει μεσα στην κοιλιτσα της μαμας του..Γιατι μωρακι μου δεν θες να βγεις?Βγες και θα σε εχει στην ζεστη αγκαλια της η μανουλα.. :D

εγω θα γεννησω στο γενεσις μενω θεσ/νικη αχ βρε κοριτσια δεν ανχωθηκατε καθολου;αλλα να μου πεις και τι να κανουμε;θελουν να βγουν τα μωρακια μας ευχομαι ολες να εχουμε μια ευκολη γεννα

sisi an .. κι όμως είμαι ακόμα εδώ! :P:lol::cool:

σήμερα θα πάω στη γιατρό μου να δούμε τι παίζει .. αν και ο τράχηλος λέει έχει ανοίξει, έχει ωριμάσει (σαν σύκο λέει ότι είναι) εγώ της είπα ότι πριν τις 20 δε γεννάω! :lol::lol:

και να που βγαίνω αληθινή .. βασικά θέλω να πάρει λίγο βάρος ο μαγκάκος μου διότι είναι μικρουλινάκος :( την προηγούμενη Δευτέρα ήταν 2.700 :? ε θέλω να τον φτάσω 3 κιλάκια! τι παλικάρι θα φέρω στον κόσμο!! :lol::wink::cool::P

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

έχει κολήσει ο μικρός κάπου στη μέση της λεκάνης και δε θέλει να βγεί (put me back in! put me back in! :lol::lol: ) ..

όλα τα άλλα καλά .. σχετικά .. εάν εξαιρέσεις ότι βγάζω τα σωθηκά μου στους εμετούς απο χθές .. :?:?

σήμερα έβαλα τα κλάματα διότι είμαι μόνη μου και δεν έχω κανέναν να με βοηθάει και με τη μικρή η οποία έχει ψιλοατιθέψει :cry::cry::cry:

ε, πιστεύω αύριο .. μεθαύριο .. άντε μέσα στο Σ/Κ να βγεί ο μικρούλης μας μπάς και ανακάμψω η μάνα κουράγιο .. :(:cry::roll:

εσύ? όλα καλα ?????

btw: 3.100 έφτασε!!!! YES! YES! ε, πιστεύω μέχρι 3.300 να φτάσει .. μια χαρά θα είναι! :D

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΗΤ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΩΧ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΧΕΡΟΥΚΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ

LOLΙPOP ΓΕΝΝΗΣΕΣ;ΕΓΩ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ

Γεια σου Sisi an!!! Δεν γέννησα ακόμη... Ο μικρός μας χθες στον υπέρηχο ήταν ήδη 3.300 και μου είπε η γιατρός μου ότι αν δεν βγει μόνος του θα μπω την Τετάρτη 26-11 στο Γένεσις για πρόκληση. Οπότε ίσως σε πετύχω εκεί!!! Με το καλό τα μωράκια μας!

dogdogavi20081126_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΗΤ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΩΧ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΧΕΡΟΥΚΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ
Δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό... Χθες από το ψαχούλεμα + τον ευαίσθητο τράχηλο που πάντα είχα, μου ήρθε αίμα αλλά ευτυχώς σταμάτησε.
dogdogavi20081126_-8_My+child+is.png

• 2 weeks later...

κι εγώ γέννησα στις 25/11

Να μας ζήσουν τα βλασταράκια μας!!!

Να είναι ΠΑΝΤΑ γερά ΟΛΑ τα παιδάκια του κόσμου!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ;ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ