Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

niki33

Recommended Posts

Ψάχνω παιδιατρο στο μαρουσι,

Να είναι υπερ του θυλασμού,να σηκώνει τηλ και να παιρνει πισω, και πανω απο ολα να είναι ανθρωπος!

ευχαριστω

Διαφημίσεις

Θέλεις αποκλειστικά στο Μαρούσι; Γιατί επί της Λεωφόρου Ειρήνης (σύνορα Πεύκης-Ηρακλείου) υπάρχει παιδίατρος Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας (IBCLC), που είναι και πολύ καλή, γενικότερα.

• 4 weeks later...
Ψάχνω παιδιατρο στο μαρουσι,

Να είναι υπερ του θυλασμού,να σηκώνει τηλ και να παιρνει πισω, και πανω απο ολα να είναι ανθρωπος!

ευχαριστω

Κυριακού Δημήτρης ( πολύ καλός, νέος άνθρωπος και η γυναίκα του είναι κ αυτή παιδίατρος)!!

Σηκώνει τηλέφωνα κ αντέχει το...πρήξιμο (τον έχω τεστάρει!!) χιχιχιχ:lol:

Κυριακού Δημήτρης ( πολύ καλός, νέος άνθρωπος και η γυναίκα του είναι κ αυτή παιδίατρος)!!

Σηκώνει τηλέφωνα κ αντέχει το...πρήξιμο (τον έχω τεστάρει!!) χιχιχιχ:lol:

Εννοείς έναν Δημήτρη Κυριακού, γύρω στα 40, μετρίου αναστήματος, με μαύρα μαλλιά, που έχει κάνει και Αγγλία; Νόμιζα ότι είχε ιατρείο κάπου στα Μεσόγεια. Καλά, είναι εξαιρετικός!

Εννοείς έναν Δημήτρη Κυριακού' date=' γύρω στα 40, μετρίου αναστήματος, με μαύρα μαλλιά, που έχει κάνει και Αγγλία; Νόμιζα ότι είχε ιατρείο κάπου στα Μεσόγεια. Καλά, είναι εξαιρετικός![/quote']

Ναι αυτός είναι, στην Σκωτία έχει κάνει (δεν θυμαμαι αν ηταν ιατρική ή ειδικότητα), πολυ γλυκός άνθρωπος!!

Στο Μαρούσι έχει ιατρείο σίγουρα, δεν ξέρω μήπως έχει δύο ιατρεία!:roll:

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Καλησπέρα, ξέρει κάποιος να μου πει για τον παιδίατρο Κυριακού Δημήτρη που είναι και νεογνολόγος στο Λητώ αν έχει εξωτερικό ιατρείο κάπου?