Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παράλειψη γευμάτων!

Supergirl77

Recommended Posts

Αρχίσαμε εδώ και καμια εβδομάδα (7μιση μηνών) τη φαριν λακτέ-ξέρετε αν χορταίνει πιο πολύ τα μωρά σε σχέση με το ρυζάλευρο; Την τρώει κατά τις 4μιση-5 και τις τελευταίες 3 μέρες αρνείται να πιει το γάλα του πριν κοιμηθεί + αυτό που έπινε στις 10μμ. Πίνει κατά τις 4πμ 240cc και μετά αρνείται να ξαναφάει το πρωινό γάλα, οπότε τρώει κατευθείαν στις 10πμ την φρουτόκρεμα! Χάνει ουσιαστικά 2 γεύματα δηλαδή! Κι όχι απλά δεν πίνει το γάλα, σπρώχνει με χέρια και πόδια το μπιμπερό, κάτι που δεν έκανε ποτέ πριν! :shock:

Κατά τα άλλα, τρώει ένα μπωλ ξέχειλο κοτόσουπα/κρεατόσουπα το μεσημερι και ένα μπωλ φαριν λακτέ το απόγευμα.

Όλο αυτό συνδυάζεται και με προβλήματα ύπνου, δυσκολία να κοιμηθεί, κλάματα, γκρίνια μες τη νύχτα... Να σημειώσω πως δόντια δεν έχουμε ακόμα, ένα αχνοφαίνεται, αλλά δεν είναι πρησμένα τα ούλα, ώστε να κατηγορήσω την οδοντοφυία.

Ως τώρα ήμασταν μια χαρά όσον αφορά την ανάπτυξη του μπέμπη, αν συνεχιστεί όμως αυτό τι θα γίνει;

27pzp3.png

qIUIp2.png

Διαφημίσεις

Για το ρυζάλευρο δεν ξέρω αλλά η φαρίν λακτέ και της κόρης μου της έπεφτε βαριά... 'Ομως δεν έχανε γευματα απλά τα πήγαινε πιο μετα. Με αυτά που περιγράφεις ίσως να είναι δόντια. Και η κόρη μου όταν έβγαλε το πρώτο για 3 μέρες δεν έπινε καθόλου γάλα, ενώ έτρωγε το μεσημεριανό και την κρέμα. Τον είχα πρήξει τον παιδίατρο θυμάμαι, γιατί είχα φαγανό παιδί γενικά και μου φαινόταν αδιανόητο να μην πίνει γάλα. Ο παιδίατρός σας τί λέει; Ρώτα τον καλύτερα

Σίγουρα η φαρίν λακτέ είναι πιο χορταστική από το ριζάλευρο. Ρώτα και τον παιδίατρο βέβαια, αλλά εγώ στη θέση σου δε θα ανησυχούσα καθόλου, μια χαρά γεύματα κάνει. Το πιθανότερο είναι να σου δείχνει πως προτιμάει το κουτάλι + τις άλλες γεύσεις πλέον, από το γάλα-μπιμπερό. ;)

Λέτε ε..; Επειδή τον βλέπω και τρώει τα υπόλοιπα γεύματα με όρεξη-ειδικά το μεσημεριανό είναι ΠΟΛΥ μεγάλη μερίδα κι όμως το τρώει ευχάριστα ολο - λέω ν' αφήσω να περάσει και το σ/κ κι αν συνεχίσει να πάρω την γιατρό.

Αν είναι να σκάσει δοντάκι, χαλάλι, χιχι...

27pzp3.png

qIUIp2.png

• 4 weeks later...

Ταιριάζει με τα συμπτώματα δοντιών, αν δεν έχει πρόβλημα με το βάρος μη σκας. Δες μήπως έχει κι άλλα συμπτώματα δοντιών, π.χ. να τραβάει τα αφτιά, να έχει πολλά σάλια, να βήχει ή να πνίγεται, να βάζει πράγματα στο στόμα, να δαγκώνει κλπ. Κι εμενα το κανει εδω και αρκετες μερες η μικρη, εκει που ετρωγε με ορεξη τωρα εχει κοψει σχεδον τελειως τις στερεες και γαλα πινει ελαχιστο. Ξυπναει 3-4 φορες το βραδυ εκει που κοιμοταν σερι και η παιδιατρος μας ειπε κοντευουν τα δοντια.

Διαφημίσεις

Ταιριάζει με τα συμπτώματα δοντιών, αν δεν έχει πρόβλημα με το βάρος μη σκας. Δες μήπως έχει κι άλλα συμπτώματα δοντιών, π.χ. να τραβάει τα αφτιά, να έχει πολλά σάλια, να βήχει ή να πνίγεται, να βάζει πράγματα στο στόμα, να δαγκώνει κλπ. Κι εμενα το κανει εδω και αρκετες μερες η μικρη, εκει που ετρωγε με ορεξη τωρα εχει κοψει σχεδον τελειως τις στερεες και γαλα πινει ελαχιστο. Ξυπναει 3-4 φορες το βραδυ εκει που κοιμοταν σερι και η παιδιατρος μας ειπε κοντευουν τα δοντια.

Ναι, όλα αυτά τα συμπτώματα έχουμε και πλέον εδώ και 10 μέρες έχουμε ΚΑΙ δοντάκι! :D:D:D:D

Βέβαια τώρα συνεχίζονται όλα (προσαυξημένα έχω την εντυπωση) και είμαστε εν αναμονή του δεύτερου... :P

27pzp3.png

qIUIp2.png