Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καλυμμα για γωνικό καναπέ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια

μηπως ξερετε κανεναν που ράβει καλυμματα για γωνιακό καναπέ.

Τελειως λαθος η επιλογη μας για εκρου καναπε με ενα τριχρονο στο σπιτι.

Οσους εχω βρει θελουν μονο για το ραψιμο 400 € συν το υφασμα, αρα αγοράζω σχεδον καινουριο καναπε.

Μηπως εχετε κατι κατα νου ?

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Δεν χρειάζεται να ράψεις. Αγοράζεις δύο καλύμματα, ένα για διθέσιο και ένα για τριθέσιο καναπέ και τα ''ενώνεις'' στην γωνία, έτσι ώστε φαίνεται εννιαίο. Εγώ αυτό έχω κάνει στον δικό μου, άσε που είναι και πιο εύκολο να πλυθούν και εκτός αυτού στρώνει και καλύτερα στο μάτι.

Γεια σας κοριτσια

μηπως ξερετε κανεναν που ράβει καλυμματα για γωνιακό καναπέ.

Τελειως λαθος η επιλογη μας για εκρου καναπε με ενα τριχρονο στο σπιτι.

Οσους εχω βρει θελουν μονο για το ραψιμο 400 € συν το υφασμα, αρα αγοράζω σχεδον καινουριο καναπε.

Μηπως εχετε κατι κατα νου ?

Ευχαριστώ

Εγώ αγόρασα ύφασμα με μια μικρή ελαστικότητα και έφτιαξα σε μοδίστρα δυο κομμάτια (για τα δυο τμήματα του γονιακου καναπέ). Οι πλάτες του καναπέ δεν καλύπτονται.Το κόστος ήταν περιπου 30€ .Ειναι μια πρόχειρη λύση εναντι του καλλυματος που ίσως ταιριάζει απόλυτα σε έναν τέτοιο καναπέ. Άσχετο,αλλα εγώ μετανοιωσα και για τον γωνιακό καναπε

Εγώ αγόρασα ύφασμα με μια μικρή ελαστικότητα και έφτιαξα σε μοδίστρα δυο κομμάτια (για τα δυο τμήματα του γονιακου καναπέ). Οι πλάτες του καναπέ δεν καλύπτονται.Το κόστος ήταν περιπου 30€ .Ειναι μια πρόχειρη λύση εναντι του καλλυματος που ίσως ταιριάζει απόλυτα σε έναν τέτοιο καναπέ. Άσχετο,αλλα εγώ μετανοιωσα και για τον γωνιακό καναπε

Εmma.c εγω να δεις ! Και για τον γωνιακό και για το χρωμα, αν ηταν αλλες εποχες θα ειχε φαει σουτ !!!!

Διαφημίσεις

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και ακομα χειροτερο. Λευκη γωνια, οχι εκρου..

Πηρα ενα σετ με ριχταρια.

Το ριχταρια για το τριθεσιο - διθεσιο τα εβαλα στην μεγαλυτερη και την μικροτερη πλατη αντιστοιχα και το ριχταρι για τον μονοθεσιο ακριβως στην γωνια.

Δεν συμφερει καθολου να ραψεις. Το υφασμα στοιχιζει παρα πολυ και δεν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα για καλυμμα.

• 1 month later...

Κορίτσια γιατί μετανιωσατε για το γωνιακό καναπέ..? Τώρα φτιάχνουμε το σπίτι με τον άντρα μου είμαι σε ενδοιασμό... Ένα σετ καναπέδων (3θεσιοι 2θεσιοι ) ή έναν γωνιακό να τελειώνει το θέμα..? :P

mHOqp3.png