Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φυσιολογικη συλληψη μετα απο εξωσωματικη

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει συμβει σε καμια απο σας,να μεινει εγκυος μετα απο εξωσωματικη. Εχω ενα κοριτσακι απο μια εξωσωματικη αλλα θα θελαμε και δευτερο παιδακι.Απλα λεω μηπως γινονται και θαυματα! Ξεχασα να αναφερω οτι και οι δυο μου σαλπιγγες ειναι βουλωμενες.Υπαρχει περιπτωση να ανοιξαν λιγακι;:roll:

Διαφημίσεις

συνάδελφος μου έκανε εξωσωματική στο πρώτο...

μετά δεν πρόσεχαν γιατί πίστευαν ότι δεν μπορούν να πιάσουν φυσιολογικά....

9 μήνες μετά τη γέννα μένει έγκυος

και τώρα έχουν 2 παιδάκια....

και εδώ στο φόρουμ αν ψάξεις υπάρχουν πολλές περιπτώσεις...

η γιατρός τους μετά από μια εγκυμοσύνη αυξάνεται τη γονιμότητα της γυναίκας

επίσης φίλη μου έχει 3 παιδιά από εξωσωματικές

επιασε με την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής και τις 2 φορές

τη πρώτη ένα κοριτσάκι και τη 2η δίδυμα

οπότε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα γίνει

εξαρτάται το μέγεθος του προβλήματος πάντα

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

συνάδελφος μου έκανε εξωσωματική στο πρώτο...

μετά δεν πρόσεχαν γιατί πίστευαν ότι δεν μπορούν να πιάσουν φυσιολογικά....

9 μήνες μετά τη γέννα μένει έγκυος

και τώρα έχουν 2 παιδάκια....

και εδώ στο φόρουμ αν ψάξεις υπάρχουν πολλές περιπτώσεις...

η γιατρός τους μετά από μια εγκυμοσύνη αυξάνεται τη γονιμότητα της γυναίκας

επίσης φίλη μου έχει 3 παιδιά από εξωσωματικές

επιασε με την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής και τις 2 φορές

τη πρώτη ένα κοριτσάκι και τη 2η δίδυμα

οπότε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα γίνει

εξαρτάται το μέγεθος του προβλήματος πάντα

Ναι σιγουρα θα γινει. Οταν θες κατι πολυ ολα γινονται! Απλα ηλπιζα οτι αυτη τη φορα θα γινοταν κατι και δε θα περναγα παλι αυτη την ταλαιπωρια.Αυτο που λεω που στον εαυτο μου για να παρηγορηθω,ειναι οτι "τα δυσκολα ειναι για τους δυνατους".

• 2 weeks later...

κ εγώ κορίτσια έμεινα εγκυος φυσιολογικά 4 μήνες αφού γέννησα την πρώτη μου κόρη μετά από την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής!!θαύματα γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις...:P

Διαφημίσεις

κ εγώ κορίτσια έμεινα εγκυος φυσιολογικά 4 μήνες αφού γέννησα την πρώτη μου κόρη μετά από την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής!!θαύματα γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις...:P

Αχ,τι καλα!😃. Εμενα βεβαια εχουν περασει 15 μηνες οποτε το θεωρω μαλλον απιθανο. Λεμε βεβαια να κανουμε και μια δευτερη προσπαθεια μερα το καλοκαιρι.:D

Καλημερα κοριτσια! Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει συμβει σε καμια απο σας,να μεινει εγκυος μετα απο εξωσωματικη. Εχω ενα κοριτσακι απο μια εξωσωματικη αλλα θα θελαμε και δευτερο παιδακι.Απλα λεω μηπως γινονται και θαυματα! Ξεχασα να αναφερω οτι και οι δυο μου σαλπιγγες ειναι βουλωμενες.Υπαρχει περιπτωση να ανοιξαν λιγακι;:roll:

Και βέβαια γίνεται εγκυμοσύνη μετά από εξωσωματική! Έμεινα 2 φορές (παλινδρόμησαν αλλά για άλλο λόγο). Βέβαια για τις σάλπιγγες πρέπει να ρωτήσεις ένα γυναικολόγο.

Σου εύχομαι σύντομα καλά νέα!!

f7zNp2.png

Σας ευχαριστω κοριτσια αλλα δε νομιζω να ανοιγουν οι σαλπιγγες παρα μονο με λαπαροσκοπηση. Βεβαια το κοστος ειναι σχεδον αντιστοιχο με της εξωσωματικης οποτε θα επιλεξω παλι εξωσωματικη.😏

Εγώ είμαι μια από τις περιπτώσεις που ψάχνεις!

Έκανα τα κορίτσια μου με την 9η προσπάθεια εξωσωματικής και στις 12 Φεβρουαρίου που χρόνισαν το πρωί ακούσαμε την καρδούλα του επόμενου!!! Και ναι ήταν φυσιολογικά και τελείως αναπάντεχα!

Το πρόβλημα που είχα ήταν ενδομητρίωση που ανακαλύψαμε με λαπαροσκόπηση.

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Δεν περίμενα πως θα γράψω ποτέ στο συγκεκριμένο πόστ αλλά εχω κάνει 2 εξωσωματικές, εχω ένα μωράκι 10 μηνών και σήμερα ανακάλυψα πως είμαι έγκυος απολύτως φυσιολογικά!!!!

tAWvp3.png

Δεν περίμενα πως θα γράψω ποτέ στο συγκεκριμένο πόστ αλλά εχω κάνει 2 εξωσωματικές, εχω ένα μωράκι 10 μηνών και σήμερα ανακάλυψα πως είμαι έγκυος απολύτως φυσιολογικά!!!!

Συγχαρητήρια!!!! Φιλη μου εκανε το πρώτο της παιδι μετά από 2 εξωσωματικές. Στη πορεία απόκτησε άλλα δύο φυσιολογικα! Σύνολο 3 εγκυμοσύνες & 3 πολυ ζωηρά παιδιά!!!

I 'm a happy twin mom

Με το καλο κοριτσι μου! Να εχεις μια ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄🍼🍼🍼🍼🍼

Ευχαριστώ πολυ πολυ για τις ευχές! Είμαι τρομερά σοκαρισμένη! Εχω ζήσει και τις δυο πλευρές του νομίσματος (και την υπογονιμότητα αλλά και να σου έρχεται τοσο μα τοσο εύκολα)! Εύχομαι όλες οι κοπέλες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σύλληψη να τα ξεπεράσουν μια μέρα ως εκ θαύματος! Νιώθω πραγματικά ευλογημένη!

tAWvp3.png