Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ποντικια -ακατοικητα -κοτες!!!!

Recommended Posts

Εχω δυο θεματα με ενα αποτελεσμα που με καινε καθοτι ζω σε ισογειο...

Διπλα μου υπαρχει σπιτι ακατοικητο εδω και χρονια.. φυσικα απο εκει μεσα ξεπεταγονται ποντικια και οτι ζωυφιο μπορειται να φανταστειτε. Σε ποιον φορεα πρεπει να απευθυνθω για να γινει απολυμανση?

Το αλλο μου προβλημα ειναι η γειτονισα που ακριβως εκει που ειναι η κρεβατοκαμαρα μου εχει τις κοτες της!!!!! Ειναι το μονο σημειο που δεν ενοχλει την ιδια αλλα ενοχλει εμενα με την μποχα και φυσικα τα ποντικια!!!! Μπροστα μου το καλοκαιρι σκοτωσε αρουραιο.

Της το ειπαμε το καλοκαιρι και ειπε οτι θα τα παει στο χωριο της αλλα μπα.. πηρε και αλλα. Οσς φορες εχει πλυνει εχω βρει στην δικη μου αυλη ακαθαρσιες..

Υπαρχει καποιος νομος που απαγορευει τα κοτετσια σε τοση κοντινη αποσταση απο κατοικια? 10 μετρα αποσταση και πολυ σας λεω.

Πραγματικα εχω απηυδησει με την κατασταση γιατι βρηκα ποντικι μεσα στο σπιτι μου. Φοβομαμστε να ανοιξουμε πορτες . Βγηκα να πλυνω την αυλη και βρωμαει αφορητα.. που να ερθει δηλαδη και το καλοκαιρι!!!!

Διαφημίσεις

Για το ακατοίκητο σπίτι γίνεται καταγγελία στο δήμο και στο υγειονομικό.

Για το κοτέτσι, απαγορεύεται να υπάρχει μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Νομίζω κανεις θέμα στην αστυνομία και αυτοί κάνουν σύσταση.

Σε ευχαριστω. Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να φτασω σε ακραια πραγματα οσον αφορα το κοτετσι της γειτονισσας... Ελπιζω να το καταλαβει και να το μετακινησει τουλαχιστον σε χωρο που δεν ενοχλει εμενα ή καποιο αλλο σπιτι.. Αυτη την δυνατοτητα την εχει.

Γράψε της ανώνυμο γράμμα πρωτα να την προειδοποιήσεις τι θα κανεις μπάς και αλλάξει μυαλά

Για τα ποντίκια παρε απο αυτες τις συσκευές που τις βαζεις στην πρίζα και βγάζουν κατι ηλεκτρομαγνητικά κύματα και δεν πλησιάζουν - αυτο κάνανε εμεις γιατι βρωμάει ο τόπος ποντίκια εδω

Σε ευχαριστω. Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να φτασω σε ακραια πραγματα οσον αφορα το κοτετσι της γειτονισσας... Ελπιζω να το καταλαβει και να το μετακινησει τουλαχιστον σε χωρο που δεν ενοχλει εμενα ή καποιο αλλο σπιτι.. Αυτη την δυνατοτητα την εχει.

Καταγγελία στο υγειονομικό και για τα δύο. Μην αφήνεις την γειτόνισσα μήπως παρεξηγηθεί γιατί θα παρεξηγηθεί η υγεία των παιδιών σου σε λίγο.

csdRp2.png

SpIfp2.png

Διαφημίσεις

Γράψε της ανώνυμο γράμμα πρωτα να την προειδοποιήσεις τι θα κανεις μπάς και αλλάξει μυαλά

Για τα ποντίκια παρε απο αυτες τις συσκευές που τις βαζεις στην πρίζα και βγάζουν κατι ηλεκτρομαγνητικά κύματα και δεν πλησιάζουν - αυτο κάνανε εμεις γιατι βρωμάει ο τόπος ποντίκια εδω

Aληθεια? Κανει δουλεια αυτο?

Σαφως και κινδυνευει η υγειας μας... και δεν το διαπραγματευομαι.

Aληθεια? Κανει δουλεια αυτο?

Σαφως και κινδυνευει η υγειας μας... και δεν το διαπραγματευομαι.

Ναι κατι τέτοιο πήραμε http://www.amazon.co.uk/Vermatik-Repeller-Electromagnetic-Ultrasonic-Insect/dp/B00HSKN6YW

Το Αμαζόν εχει πολλα και πιο φθηνά

Μπορει να πρεπει να πάρεις κανά δυο (απο τα φθηνά) να δεις ποιο κανει πιο πολυ δουλειά

Βαλαμε και λιγο δηλητήριο σε δυο σημεία και τελος η δουλειά

Και ένας αρουραίος που τριγυρνάει εδω στην γειτονιά εχει παει σε όλους εκτός απο μας!

Σχετικά με το ακατοίκητο: αν είναι ετοιμόρροπο, υπάρχει επιτροπή ετοιμόρροπων, νομίζω στις Πολεοδομίες των Δήμων. Πας και τους το λες. Άμα το θεωρείς ως εστία πιθανής μόλυνσης δοκίμασε να κάνεις καταγγελία στην Δ/νση Υγείας ή στη Δ/νση Υγιεινής της Περιφέρειας. Νομίζω είναι δικιά τους αρμοδιότητα, πάντως ένα τηλέφωνο δεν βλάπτει.

Όσον αφορά το κοτέτσι: πόσες είναι οι κότες; Μέτρα στο περίπου και ρώτα και για αυτό στη Δ/νση Υγείας.Υπάρχει επιτροπή σταβλισμού που δίνει άδεια με συγκεκριμένα κριτήρια για στάβλους/ κοτέτσια. Όμως δεν είμαι σίγουρη αν απαγορεύεται να έχεις 2-3 κότες σε κατοικημένη περιοχή, αν και νομίζω ότι απαγορεύεται εντελώς. Νομίζω παίζει ρόλο αν η περιοχή είναι αστική- ημιαστική- αγροτική.

Σχετικά με το ακατοίκητο: αν είναι ετοιμόρροπο, υπάρχει επιτροπή ετοιμόρροπων, νομίζω στις Πολεοδομίες των Δήμων. Πας και τους το λες. Άμα το θεωρείς ως εστία πιθανής μόλυνσης δοκίμασε να κάνεις καταγγελία στην Δ/νση Υγείας ή στη Δ/νση Υγιεινής της Περιφέρειας. Νομίζω είναι δικιά τους αρμοδιότητα, πάντως ένα τηλέφωνο δεν βλάπτει.

Όσον αφορά το κοτέτσι: πόσες είναι οι κότες; Μέτρα στο περίπου και ρώτα και για αυτό στη Δ/νση Υγείας.Υπάρχει επιτροπή σταβλισμού που δίνει άδεια με συγκεκριμένα κριτήρια για στάβλους/ κοτέτσια. Όμως δεν είμαι σίγουρη αν απαγορεύεται να έχεις 2-3 κότες σε κατοικημένη περιοχή, αν και νομίζω ότι απαγορεύεται εντελώς. Νομίζω παίζει ρόλο αν η περιοχή είναι αστική- ημιαστική- αγροτική.

Πρεπει να εχει καμια 20 αρια κοτες.. (το καλοκαιρι θυμαμαι που ελεγε οτι πηρε αλλες 10)... Νομιζω οτι η περιοχη ανετα χαρακτηριζεται ημιαστικη.. ομως το κοτετσι της ειναι κατω απο 10 μετρα (πολλα λεω) απο την κρεβατοκαμαρα μου. Συν οτι οταν πλενει ολες οι ακαθαρσιες ερχονται στην μερια μου. Εχει τεραστιο χωρο και μπορει αν θελει να τις βαλει οπουδηποτε αλλου. Το ακατοικητο ειναι ενα προκατ με διαλυμενα τα παντα απο παραθυρα μεχι οτι μπορεις να φανταστεις. Ειναι μεσα σε ενα οικοπεδο που τα χορτα εχουν καλυψει το μισο. Γενικα να πω την αληθεια δεν θα με ενοχλουσαν αν δεν ειχα σοβαρο προβλημα με τα ποντικια και την εντονη μυρωδια. Δεν μπορω να ανοιξω τιποτα.. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.. Θα τηλεφωνησω αμεσα..

babycute σε ευχαριστω πολυ. θα κοιταξω