Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥ...

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλη χρονια!!το αγορακι μου ειναι 23 ημερων και εχτες για 2η φορα μου εβγαλε κερι στο ενα αυτακι του και ειχε πολυ εντονη δυσοσμια..δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα..πηρα την παιδιατρο και μου συνεστησε σταγονες για 3 μερες και βλεπουμε..εχω ανησυχησει αρκετα..ειχατε παρομοιες εμπειριες?

Διαφημίσεις

καλη χρονια φουλα27.εμενα η μπουμπου μου τον πρωτο καιρο ειχε παρα πολυ κερι και οταν μυριζαμε το ενα αυτακι της μας φαινοταν οτι ειχε δυσοσμια.πριν προλαβω να παω στην παιδιατρο ετυχε να κανει υψηλο πυρετο(ιωσουλα)και ειχαμε παει στο παιδων γιατι ηταν κατω των 6 μηνων οπου μας εξετασαν τα αυτια παρα πολυ καλα γιατι επεμενα για την δυσοσμια(νομιζα μηπως ειχαμε καποια ωτιτιδα και γι αυτο ειχαμε ανεβασει πυρετο)αλλα ηταν μια χαρα τα αυτακια της τελικα.τελικα αυτη η ασχημη μυρωδια κρατησε για 1-2 μηνες και τωρα που ειναι 11 μηνων δεν μυριζει τιποτα απλα εχουμε πολυ κερακι:D.εισαι σιγουρη οτι οντως ειναι κατι?το λεω γιατι κριμα ειναι να δωσεις φαρμακακι χωρις να εισαι απολυτως σιγουρη.να σου ζησει ο μπεμπουλης σου!

καλη χρονια φουλα27.εμενα η μπουμπου μου τον πρωτο καιρο ειχε παρα πολυ κερι και οταν μυριζαμε το ενα αυτακι της μας φαινοταν οτι ειχε δυσοσμια.πριν προλαβω να παω στην παιδιατρο ετυχε να κανει υψηλο πυρετο(ιωσουλα)και ειχαμε παει στο παιδων γιατι ηταν κατω των 6 μηνων οπου μας εξετασαν τα αυτια παρα πολυ καλα γιατι επεμενα για την δυσοσμια(νομιζα μηπως ειχαμε καποια ωτιτιδα και γι αυτο ειχαμε ανεβασει πυρετο)αλλα ηταν μια χαρα τα αυτακια της τελικα.τελικα αυτη η ασχημη μυρωδια κρατησε για 1-2 μηνες και τωρα που ειναι 11 μηνων δεν μυριζει τιποτα απλα εχουμε πολυ κερακι:D.εισαι σιγουρη οτι οντως ειναι κατι?το λεω γιατι κριμα ειναι να δωσεις φαρμακακι χωρις να εισαι απολυτως σιγουρη.να σου ζησει ο μπεμπουλης σου!

Ευχαριστω πολυ κοπελα μου για την απαντηση σου!!!!περα απο το κερακι που βλεπω και τη δυσοσμια δεν βλεπω κατι αλλο,τωρα τι να πω...εσεα σας ειπαν τελικα τι ηταν αυτη η δυσοσμια?απλα ιωση?

Ευχαριστω πολυ κοπελα μου για την απαντηση σου!!!!περα απο το κερακι που βλεπω και τη δυσοσμια δεν βλεπω κατι αλλο,τωρα τι να πω...εσεα σας ειπαν τελικα τι ηταν αυτη η δυσοσμια?απλα ιωση?

στο παιδων δεν μας ειπαν τιποτα αλλο για την δυσοσμια.αφου την εξετασαν την μπουμπου πολυ καλα και καθαρισαν το αυτακι της με αυτο το ειδικο σωληνακι που εχουν οι ωρυλα δεν ασχοληθηκαν περαιτερω.ο πυρετος ηταν ασχετος,απλως ειχαμε κολλησει ιωση.εαν ομως δεν τυχαινε αυτο(να παμε στο νοσοκομειο) ειχα σκοπο να παω στην παιδιατρο ή σε ωρυλα να το κοιταξουν(και να το μυρισουν).παντως και η παιδιατρος μας οταν την πηγαμε μετα απο 2 βδομαδες γιατι ηταν το μηνιαιο τσεκαπ μας το μυρισε το ξαναεξετασε και δεν μας ειπε και αυτη τιποτα.τωρα πλεον παντως δεν μυριζει καθολου.του εβαλες τις σταγονες τελικα?εχει εκνευρισμο που να δειχνει να ποναει σε εκεινη την πλευρα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...