Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

στα πατωματα και ακομα παρακατω λογω διαιτας.

Recommended Posts

το παιδι μου 2χρ κανει συγκεκριμενη διατροφη λογω δυσανεξιας σε πολλα προιοντα οποτε εν συντομια ΔΕ τρωει σ χ ε δ ο ν οτιδηποτε υπαρχει στο ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ. Αντιθετα ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φαει οτιδηποτε υπαρχει στο ΜΑΝΑΒΗ.

τωρα ομως που μεγαλωσε και εχει αντιληψη, θελει να δοκιμασει πολλα που βλεπει τα αλλα παιδια να κρατανε στο χερι τους και επισης οτι βλεπει σε βιβλια, φυλλαδια κλπ. το πιο σοβαρο ειναι οτι θεωρει οτι τρωει τα ιδια και τα ιδια με αποτελεσμα να μενει ημιφαγωμενο συνεχως. καθε κυριο γευμα κρατα πανω απο 60λεπτα με πολυ υπομονη απο μερους μου και εφευρετικοτητα (παλια κρατουσε σχεδον 1,5 ωρα!!!).

τι να κανω να τρωει? εχετε να μου προτεινετε κανενα σαιτ για αλλεργικα παιδια? εψαξα και εδω και σε πολλα αλλα σαιτ αλλα τζιφος... δε μας ικανοποιησε κατι...

ανησυχω που δε μπορω να ικανοποιησω το παιδι, ελπιζω να φυγει συντομα μας ειπαν οτι ειναι αναστρεψιμο... :-(

Διαφημίσεις

Γιώτα σε καταλαβαίνω. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι παραλλαγές σε αυτά που τρώει στο σχήμα στην υφή και ίσως και στη γεύση με περισσσότερο ή λιγότερο σκόρδο, μυρωδικά κλπ.

Θα επαναλαμβάνεις πόση σημαντική δουλειά κάνει και πόσο σούπερ ήρωας είναι που προσπαθεί τόσο σκληρά. Εύχομαι να ξεμπερδέψετε γρήγορα.

κοίταξε σάιτ με συνταγές για gaps diet, paleo diet, scd diet και κάνε τις μετατροπές που χρειάζεσαι. Εδώ στο φόρουμ υπάρχει στην υγιεινή διατροφή ένα θέμα με συνταγές για τη gaps diet. Ρίξε μια ματιά και προσάρμοσέ τα στους δικούς σας περιορισμούς.

FLcUp3.png0BQfp3.png