Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πονοι απο οωρηξια μεχρι την περιοδο

tigraki2000

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια, εδω και 2 μηνες προσπαθω με τον αντρουλη μου να κανουμε παιδακι. Στο παρελθον καναμε ελευθερα sex ομως πριν 2 μηνες που αρχισε να τελειωνει μεσα μου ξεκινησα να εχω πονους χαμηλα στην κοιλια που κρατανε απο την οωρηξια μεχρι και την περιοδο. Μιλησα με τη γυναικολογο μου και μου ειπε οτι μαλλον ειναι απο το ωχροσωματιο και οτι θα πρεπει να σταματησουν οταν ερθει η περιοδος και οτι ολα ειναι φυσιολογικα.(Μαλιστα μου εκανε και υπερηχο και το βρηκε πιο μεγαλο) Πραγματι ετσι εγινε, τουλαχιστον τον πρωτο μηνα, μιας και οι πονοι σταματησαν 2 μερες μετα την περιοδο και μεχρι την επομενη οωρηξια.

Αυτο το μηνα ομως πονουσα παλι συνεχομενα απο την μερα της οωρηξιας και δε σταματησε ακομη παρολο που περασε και η επομενη περιοδος μου.

Καμια με παρομοια εμπειρια κοριτσια;

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια, εδω και 2 μηνες προσπαθω με τον αντρουλη μου να κανουμε παιδακι. Στο παρελθον καναμε ελευθερα sex ομως πριν 2 μηνες που αρχισε να τελειωνει μεσα μου ξεκινησα να εχω πονους χαμηλα στην κοιλια που κρατανε απο την οωρηξια μεχρι και την περιοδο. Μιλησα με τη γυναικολογο μου και μου ειπε οτι μαλλον ειναι απο το ωχροσωματιο και οτι θα πρεπει να σταματησουν οταν ερθει η περιοδος και οτι ολα ειναι φυσιολογικα.(Μαλιστα μου εκανε και υπερηχο και το βρηκε πιο μεγαλο) Πραγματι ετσι εγινε, τουλαχιστον τον πρωτο μηνα, μιας και οι πονοι σταματησαν 2 μερες μετα την περιοδο και μεχρι την επομενη οωρηξια.

Αυτο το μηνα ομως πονουσα παλι συνεχομενα απο την μερα της οωρηξιας και δε σταματησε ακομη παρολο που περασε και η επομενη περιοδος μου.

Καμια με παρομοια εμπειρια κοριτσια;

Γεια σου tigraki91!:D κι εγω ετσι ημουν στον προηγουμενο κυκλο μου...πονουσα 15-17 μετες πριν την περιοδο...δηλαδη ουσιαστικα απο την ωορηξια και μετα..δεν ξερω για ποιον λογο και ειχα ανησυχησει κιολας να σου πω την αληθεια..εγω πονουσα και πιο πολυ δεξια και επειδη γενικα εμαι λιγο φοβικη με ολα αυτα φοβαμαι μην εχω τιποτα..στο προηγουμενο τεστ παπ ολα ηταν φυσιολογικοτατα εκτος απο τραχηλιτιδα..δηλ του ελεγα οτι ποναω και πολλες μερεε και κατα την επαφη και μου ελεγε οτι δεν βλεπει τιποτα το περιεργο.....τι να πω δεν ξερω!:confused: να ρωτησω κατι??τι ειναι το ωχροσωματιο??εγω στην περιοδο μπορει να ποναω και μεχρι την τεταρτη μερα ελαφρα..και στην προηγουμενη παρατηρησα οτι μου κρατησε λιγο περισσοτερο..λες να αρχισω να ανησυχω??:confused:

sQxAp2.png?acNuzqro

O ανθρωπος ο,τι μπορει κι ο Θεος ο,τι θελει...!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...