Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επιτρέπεται η παρουσία του πατέρα κατα τον τοκετό στο Αττικό;

Recommended Posts

Γειά σας. Έκανα και αλλού το ερώτημα αλλά σκέφτηκα να ανοίξω καινούριο θέμα ώστε να το βρίσκει και όποιος ενδιαφέρεται πιο εύκολα και μπας και καταφέρω κάποιος να μου απαντήσει... Θα με βοηθούσατε πάρα πολύ αν μου λέγατε την εμπειρία σας γενικά απο την αίθουσα τοκετού και ιδιαίτερα αν επιτρέπονται και οι μπαμπάδες. Ξέρω ότι σε κάποια δημόσια επιτρέπεται αν εχει παρακολουθήσει μαθήματα ανώδυνου αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι για το Αττικό.

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Γεννησα τον Μάιο στο Αττικο.θελαμε και εμεις να βρίσκεται ο μπαμπάς στην αίθουσα τοκετού αλλα ο καθηγητής εκει ειναι πολυυυυυυ αυστηρός!!!δεν αφήνει να βρίσκεται άλλος μεσα πέρα απο τους γιατρούς και τους ειδικευμένους.σε οτι αφορά το νοσοκομείο παλι εκει θα γεννούσα!εχει ελλείψεις αλλα ειναι καθαρό και σε προσέχουν!

R4nKp3.png

Γειά σας. Έκανα και αλλού το ερώτημα αλλά σκέφτηκα να ανοίξω καινούριο θέμα ώστε να το βρίσκει και όποιος ενδιαφέρεται πιο εύκολα και μπας και καταφέρω κάποιος να μου απαντήσει... Θα με βοηθούσατε πάρα πολύ αν μου λέγατε την εμπειρία σας γενικά απο την αίθουσα τοκετού και ιδιαίτερα αν επιτρέπονται και οι μπαμπάδες. Ξέρω ότι σε κάποια δημόσια επιτρέπεται αν εχει παρακολουθήσει μαθήματα ανώδυνου αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι για το Αττικό.

Με το καλό το μωρακι σου!αν λείπει ο καθηγητης δηλαδή αργίες η απόγευμα και θέλει ο γιατρός σου μπορεί να μπει ο συζυγος, όχι όμως αν κανεις καισαρική. Θεωρειται χειρουργείο και δεν επιτρέπεται.για τα Μαθηματα πασιρνειθς τηλέφωνο τους λες Πητ και θα σε πάρουν να σου πουν σε ποιο γκρουπ σε βάζουν περιπου 1 με 2 μηνες πριν γεννήσεις. Είναι δυο μέρες απο 4 ώρες νομιζω.

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια. Μόλις αυτο το μήνα ξεκινήσσαμε τις προσπάθειες και μόλις ανακάλυψα οτι τα καταφέραμε!!! Θέλω πολύ να γεννήσω στο Αττικό μακάρι δηλαδή να είμαστε τυχεροί να λείπει ο καθηγητής για να μπεί και ο μπαμπάς μέσα!!!:-D:-D. Οποιαδήποτε συμβουλή έχετε για το νοσοκομείο δεκτή. Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Πως πάω στο νοσοκομείο για να ανοίξω φάκελο; Οποιοδήποτε πρωί ή πρέπει να κλέισω ραντεβου; Δεν έχω κάποιον ακόμα υπόψιν και θέλω να πάω να δω απο κοντά και να ξεκινήσω τις πρώτες εξετάσεις. Για το Αττικό πάντα μιλάω.

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...