Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΨΗΛΗ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

konn

Recommended Posts

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟΝ 8ο ΜΗΝΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΉΡΙΟ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ 2000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ (ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 2500) ΚΑΙ 0 ΓΙΑΤΡΟΣ 2000-2500...ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΠΟ 5000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ!ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ????ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ??ΠΟΙΟ Ο ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ???

Διαφημίσεις

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟΝ 8ο ΜΗΝΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΉΡΙΟ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ 2000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ (ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 2500) ΚΑΙ 0 ΓΙΑΤΡΟΣ 2000-2500...ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΠΟ 5000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ!ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ????ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ??ΠΟΙΟ Ο ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ???

Καλησπερα.Απο θεμα εγκυμοσυνης και τιμης δεν μπορω να σου απαντησω δυστυχως γιατι ακομα δεν ειμαι μανουλα.Τωρα εχουμε ξεκινησει τις προσπαθειες.Αλλα αν θες να σου συστησω τον γιατρο μου που ειναι αστερι και εχω ακουσει τα καλυτερα γι' αυτον!Να φανταστεις εγω δεν ηθελα αντρα γιατρο αλλα μολις μου τον συστησε μια φιλη και πηγα...απο την πρωτη φορα με "κερδισε".Ειναι γνωστος κιολας.Δεν ξερω αν μπορω να αναφερω το ονομα του.Αν ενδιαφερεσαι να σου στειλω πμ.Ο δικος μου ειναι στο ρεα.Ευχομαι με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

Oλα γινονται για καποιο λογο... :P

:shock::shock::shock: κορίτσι μου στη θέση σου θα άλλαζα γιατρό (και οχι μόνο)....εφόσον πρόκειται για μια φυσιολογική κύηση θεωρώ αμαρτία να δώσεις τόσα χρήματα(εκτοςαν τα έχεις κ δεν έχεις θέμα)

Ελπίζω κάποια κοπέλα να σε βοηθήσει οσον αφορά το γιατρό..

Πλήρωνες ως στιγμης επισκέψεις και σου ζηταει επιπλέον 2000 ευρω για τον τοκετο??? Ή στην αμοιβη αυτή περιλαμβάνεται και η παρακολουθηση σου μεχρι τον 8ο???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΛΟΙΠΟΝ 2000-2500 ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΙΑ...ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ 50ΡΙΚΟ!!!ΜΕΝΩ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΙΑΣΩ ΑΠΟ 2000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ,ΓΑΙΑ 1400 ΚΑΙ ΠΑΝΩ...ΚΤΛ...ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ (ΟΧΙ ΚΛΕΦΤΗ) ΚΑΙ ΚΑΛΟ..???

Διαφημίσεις

konn,

Καλησπέρα και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!

Καταλαβαίνω απόλυτα τον προβληματισμό σου και έχεις δίκιο. Είναι πολλά τα λεφτά. Εγώ γέννησα τον Μάιο στο Γαία κι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη τόσο από τον γιατρό μου όσο και από την εξυπηρέτηση-προσωπικό-διαμονή! Τον γιατρό μου δεν θα τον άλλαζα για τίποτα στον κόσμο και δεν χρειάστηκα προσωπική μαία, καθώς ήταν στο πόδι 5 μαίες και με βοήθησαν απίστευτα. Ο συγκεκριμένος είναι πάνω απ'όλα άνθρωπος και δεν σε κοιτάζει στο πορτοφόλι. Δεν πλήρωνα τις επισκέψεις, παρά μόνο 10 ευρώ όταν μου έγραφε εξετάσεις και φάρμακα και για την αμοιβή του μας είπε να του δώσουμε ό,τι κρίναμε εμείς.

Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες θα μπορούσα να σου στείλω πμ.

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης!

Smurfita ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κ την απάντηση! Ευχομαι κι σε εσένα ότι καλύτερο με το μωράκι σου! Αν δε σου κανει κόπο στείλε μου ποιος είναι ο γιατρός! Μια φίλη μου γέννησε πρόσφατα στο Γαια κ μου πρότεινε τον κ.Γιαννίκο...Έμεινε πολύ ευχαριστημένη κ από τον γιατρό κ από το μαιευτήριο..Μακάρι να μη χρειαζόταν να ψάχνω τελευταία στιγμή...Γι αυτό συμβουλεύω όλες να ρωτάτε εξαρχής! Εγώ με το άγχος μου να πάνε όλα καλά δεν ρώτησα κ την πάτησα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...