Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αλλεργία στα γαλακτοκομικά, πέραν του έτους

Recommended Posts

Καλημέρα! Ελπίζω να πετύχω έμπειρες μανούλες για την δυσκολία που έχουμε…

Θηλάζω ακόμη αποκλειστικά το ενός έτους αγοράκι μου. Από δύο μηνών κάνω περιοριστική διατροφή λόγο αλλεργίας στα γαλακτοκομικά. Είχε και άλλες αλλεργίες αλλά ξεπεραστήκαν.

Πριν λίγες μέρες που χρόνισε δοκίμασα να φάω γαλακτοκομικό με την οδηγία της παιδο-γαστρεντερολόγου που τον παρακολουθεί. Δυστυχώς τα συμπτώματα της αλλεργίας επέστρεψαν και πάλι…

Πέρα από το ψυχολογικό και την όλη κούραση με την διατροφή που κάνω, έχω στεναχωρηθεί γιατί δεν ξέρω τι να δώσω στο παιδί ως τροφή για το απόγευμα. Ακόμη είμαστε στα δύο γεύματα και θηλασμός, που πλέον είναι υπερβολικά πολύ γάλα για την ηλικία του.

Υπάρχουν μητέρες με παιδάκια αλλεργία στα γαλακτοκομικά εδώ να με συμβουλέψουν?

Όταν επιστρέψουμε Αθήνα θα το πάω στο Παίδων πάλι να κάνουμε εξετάσεις να δούμε... Ίσως χρειαστεί να βρω και κάποιον εξειδικευμένο διατροφολόγο.. Με έχει κουράσει και με έχει στενοχωρήσει πολύ αυτή η ιστορία..

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...