Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!

Ειμαι εγκυος απο εξωσωματικη απο δυο κατεψυγμενα εμβρυα. Την 6η εβδομαδα κυησης ακουσαμε δυο καρδουλες ομως ο ενας σακος ειναι τρομερα μικρος. Ωστοσο η αναπτυξη των εμβρυων ειναι ιδια οπως κ η καρδιακη τους λειτουργια.

Σημερα ειμαι ακριβως 8 εβδομαδων. Τις δυο τελευταιες εβδομαδες εχω καφε υγρα, λιγοστα καθε ημερα κ καποιες φορες περισσοτερα στο σκουπισμα. Παιρνω utrogestan κ εκανα κ ενεσεις προγεστερονης. Απο την αρχη ο γιατρος μου ειπε οτι ο μικρος σακος εχει πιθανοτητα να παλλινδρομησει, κ να απορροφηθει..αλλα με τον χρονο θα το δουμε. Επομενο υπερηχο θα κανω την επομενη εβδομαδα. Αλλα εχω σκασει απο την αγωνια μου τοσο για το μικρο οσο κ για το μεγαλο μην σταματησει η καρδουλα του. Αιμα κοκκινο δεν εχω εμφανισει καθολου.

Εχετε ακουσει η διαβασει για παρομοιες περιπτωσεις και που μπορει να οφειλονται τα καφετια υγρα που εχω εδω κ δυο εβδομαδες;;;;

Ευχαριστω πολυ και ευχομαι καθε επιτυχια σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν!!!!!

Διαφημίσεις

LETOM

Το εχεις γραψει σε λαθος ενοτητα.

Αν το εγραφες στην ενοτητα της εγκυμοσυνης ισως να σου απαντουσαν πολλες κοπελς γιατι ειναι συνηθισμενο φαινομενο στο πρωτο τριμηνο.

Αλλες φορες χωρις ιδιατερη σημασια αλλες φορες να δειχνει καποιο προβλημα.

Εγω ειχα λιγα καφε για 2-3 ημερες στην 8η- 9η εβδομαδα στον μικρο μου απο φυσιολογικη κυηση και μου χορηγηθηκε αμεσως προγεστερονη και για καποιες ημερες ημουν κατω στο κρεβατι. Ο τοτε γιατρος μου ειχε πει για αποκοΛληση αλλα ο γιατρος της Αυχενικης μου ειχε πει μαλλον καποιο αγγειο.

Αλλα μου κρατησε πολυ λιγο. Στην δευτερη προσφατη παλινδρομη χωρις ιχνος αιματος.

Μια αλλη φιλη μου ειχε για αρκετο διαστημα , ειχε αποκολληση.

Η εγκυμοσυνη της ομως προχωρησε κανονικα εως το τελος .

Γενικα το αιμα δεν ειναι και πολυ καλο σημαδι, αλλα μπορει να μην ειναι και τοσο σοβαρο. Στην χειροτερη περιπτωση να προερεχεται απο το εμβρυο που δεν τα παει και πολυ καλα.

Μην αγχωνεσαι και μην στενοχωριεσαι , μεινε ξαπλα στο κρεβατι και ζητησε απο τον γιατρο να σε ξαναδει.

Οι παλμοι των εμβρυων ποσο ηταν?

Έτσι όπως τα λέει η Λεμονιά είναι,μάλλον δεν έχει καμία σχέση με την εξωσωματική. Εγώ είχα ροζ και καφέ υγρά στην 6η εβδομάδα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και τώρα. Μετά από κανα-δυο βδομάδες σταμάτησαν. Την πρώτη φορά είχα θορυβηθει, τώρα όχι και τόσο. Έχε υπόψιν σου ότι το καφέ είναι "σκοτωμένο" αίμα, δηλάδη αφού δεν είδες καν κόκκινο, προφανώς ήταν τόσο μικρή αιμορραγία (από όπου κι αν προέρχεται) που μέχρι να κατέβει και να το δεις είχε γίνει καφέ, καλό σημάδι δηλαδή.

Πώς είσαι τώρα? Σταμάτησε? Πήγες στον γιατρό?

γεια σου letom,

δεν ξερω αν σε προλαβαινω γιατι ελειπα μερες και τωρα ειδα το post σου.

υπαρχει περιπτωση, αν παιρνεις salospir, να προκαλει αποκολλησεις η αιμορραγιες. καλυτερα να το κοψεις, μετα απο συνεννοηση με τον γιατρο σου φυσικα. αν ειναι απολυτως απαραιτητο, καλυτερα παιδικη ασπιρινη, που ειναι μικροτερη ποσοτητα.

τωρα πως εισαι?

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...