Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

6 μηνων και ξαφνικη αλλαγη συμπεριφορας

Recommended Posts

γεια σας.. θα ηθελα τα φωτα σας.. ενω το 6 μηνων κοριτσακι μου στη συμπεριφορα ηταν μια χαρα, ξαφνικα σημερα δεν μας κοιταει καν, ενω της μιλαμε ειναι κολλημενο το βλεμμα της καπου αλλου.. φωναζουμε διπλα της και ουτε γυρναει να μας κοιταξει.. επισης πραγματα που την διασκεδαζαν πιο πριν οπως το κουκου-τσα που εσκαγε στα γελια, τωρα ουτε καν χαμογελαει.. μα τι επαθε? μηπως την πειραξε η ζεστη? να σημειωσω οτι πριν 5 μερες επεσε πρωτη φορα απο το κρεβατι αλλα ηταν μια χαρα.. ουτε εμετο ειχε κανει ουτε τιποτα.. τι εχει? με τον πατερα της εχουμε σκασει απο την σταναχωρια..

Διαφημίσεις

Καλησπερα.εγω λεω να περιμενετε ως αυριο μηπως απλα δεν εχει κεφι.πηρατε τον πσιδιατρο να σας πει μια αποψη;πιστευω πως φταιει η ζεστη κ απλα δ εχει διαθεση

γεια σας.. θα ηθελα τα φωτα σας.. ενω το 6 μηνων κοριτσακι μου στη συμπεριφορα ηταν μια χαρα, ξαφνικα σημερα δεν μας κοιταει καν, ενω της μιλαμε ειναι κολλημενο το βλεμμα της καπου αλλου.. φωναζουμε διπλα της και ουτε γυρναει να μας κοιταξει.. επισης πραγματα που την διασκεδαζαν πιο πριν οπως το κουκου-τσα που εσκαγε στα γελια, τωρα ουτε καν χαμογελαει.. μα τι επαθε? μηπως την πειραξε η ζεστη? να σημειωσω οτι πριν 5 μερες επεσε πρωτη φορα απο το κρεβατι αλλα ηταν μια χαρα.. ουτε εμετο ειχε κανει ουτε τιποτα.. τι εχει? με τον πατερα της εχουμε σκασει απο την σταναχωρια..

Συνηθως μετα απο πτωση συγχιση προκαλειτε μεσα στα επομενα 2 24ωρα, παρολαυτα θα ηταν καλο να επικοινωνησεις με τον παιδιατρο αν συνεχισει η ιδια συμπεριφορα!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

κοριτσια μου τελικα το μωρο ειναι μια χαρα.. Σημερα ειναι η παλια καλη κουκλιτσα που γνωριζω. της μιλαμε και γυρναει αμεσως μας χαμογελαει και γενικα σκαει στα γελια.. Τελικα μαλλον πως ηταν απο τον καυσωνα και ειχε ζαυλακωσει το παιδι.. Τελος καλο, ολα καλα.. Υγεια και χαρα σε ολα τα μωρακια του κοσμου..