Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι να κανω για να ερθει η περιοδος;

gwgulito

Recommended Posts

Γεια σας.Ειμαι 18 χρονων και αν και μου εχει ερθει απο τα 11 η περιοδος(5η δημοτικου,απο μικρη στα βασανα)δεν εχει σταθεροποιηθει καθολου.Εχω παει σε γυναικολογο και εχω κανει υπερηχους,ορμολογικες εξετασεις αλλα ολα ειναι φυσιολογικα αλλα γιατι καθυστερει η περιοδος μου παντα;Δοκιμασα και αντισυλληπτικα που μου προτεινε αλλα αδικως.Οι εξετασεις εδειξαν αρκετα υψηλο τον χρονο προθρωμβινης(καπως ετσι λεγετε,μην με παρεξειγητε δεν το θυμαμαι καλα).Το κακο τωρα ειναι πως εχω κλεισει θαλασσα για 28 του μηνος και κατι μου λεει πως τοτε θα μου ερθει και θα τα χαλασει ολα...ειχα 5/7 ελεγα πως μεχρι τις 10/8 θα μου ερθει αλλα τιποτα.Αντε πειτε βαζω ταμπον και προσεχω την καλη υγειινη,τους αφορητους πονους τι θα τους κανω στις διακοπες;Θα βαζω ενεσεις στην παραλια;Η μανα μου λεει να πινω φασκομηλο γιατι βοηθα να ρυθμιζεται και ο κυκλος αλλα το κανω εδω και 3 χρονια και χαιρι δεν εχω δει.Κατι πιο αμεσο δεν υπαρχει ομως;+οτι αμα μου ερθει διαρκει 7-8 μερες.Δωστε καμια συμβουλη,κανενα φυσικο γιατροσοφι γιατι χαπια αυτη την περιοδο δεν μπορω να παρω...Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!

Διαφημίσεις

Φυσικο γιατροσοφι σε τετοια θεματα δεν υπαρχει!!! Αυτο που πρεπει να κανεις (γενικα) ειμαι να βρεις λυση στο προβλημα που σε απασχολει, υπαρχουν πιο εξειδικευμενες εξετασεις απο τους καταλληλους γιατρους και εφοσον εχεις στα χερια σου καποια διαγνωστικα αποτελεσματα σκοπιμο θα ηταν να το ψαξεις περαιτερω... Τωρα οσον αφορα τις διακοπες σου χρησιμοποιησε ταμπον και παρε καποιο παυσιπονο εφοσον και δεν εχεις τον χρονο να επιλυσεις το προβλημα αμεσα αλλα και δεν μπορεις να λαβεις χαπια για να αδιαθετησεις.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Μου ειχε δωσει η γυναικολογος μου πριν απο δυο κυκλους να παρω το primolut nor για 2 μερες και μου ηρθε μεσα σε 3 μερες.Θα ρωτησω εαν γιατρο που με παρακολουθει για ενα προβλημα που εχω τωρα και αν ειναι θα παρω αυτα.Δεν μπορω να φανταστω θαλασσα και περιοδο.Αν μπορουσα θα το ακυρωνα αλλα θα πληρωσω ετσι κι αλλιως.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...