Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΛΙΓΗ ΒΟΙΗΘΕΙΑΑ

Recommended Posts

kαλημερα κοριτσια ειμαι καινουργια εδς αι θελς επιγοντως τα φωτα σας . ειμαι 22 χρονςν και με το αγορι μ ημαστε 4 χρονια μαζι την τελευταια φορα που ηρθαμε σε επαφη(χωρις προφυλαξεις)τελειωωσε πανε στο αιδιο μοθ και καταλαβα οτι μπηκε μεσα μια ικανοπιοιτηκη ποσοτητα σπερματος.υπαρχει περιπτωση εγκυμοσηνης? εχς5 μερεσ καθηστεριση και καπια αλλα συμπτωματα.ευχαριστς εκ τον προτερων.

Διαφημίσεις

kαλημερα κοριτσια ειμαι καινουργια εδς αι θελς επιγοντως τα φωτα σας . ειμαι 22 χρονςν και με το αγορι μ ημαστε 4 χρονια μαζι την τελευταια φορα που ηρθαμε σε επαφη(χωρις προφυλαξεις)τελειωωσε πανε στο αιδιο μοθ και καταλαβα οτι μπηκε μεσα μια ικανοπιοιτηκη ποσοτητα σπερματος.υπαρχει περιπτωση εγκυμοσηνης? εχς5 μερεσ καθηστεριση και καπια αλλα συμπτωματα.ευχαριστς εκ τον προτερων.

Εκεινος θα ξερει καλητερα τι εκανε, απο την στιγμη που τελειωσε εξω ασχετα αμα ηταν πανω σου δεν εχει θεμα μηπως τα τα υγρα που ενιωσες μεσα σου δεν ηταν σπερμα αλλα υγρα δικα σου...Οσο για την καθυστερηση μπορει να ειναι και λογο καλοκαιριου με τα πολλα μπανια γενικα χαλαει ο κυκλος...Τα αλλα συμπτωματα ποια ειναι?Ποτε σου ειχε ερθει η περιοδος και ποσες μερες ειναι ο κυκλος σου?

dwTUp3.png

wmFfp3.png

TELEYTAIA PERIODOS STIS 11 IOULIOU KAI EXW 26 MERES KUKLO.PONAEI TO STHTHOS EXW KAOURES KAI META APO LIGES MERES APO THN PRAKSH EIDA LIGOO AIMA.HTAN SPERMA TO KATALAAVA GT EVALE TO XERI TOU OPOTE PROFANOS TA ESPRWKSE MESA.

Επρεπε να σου ειχε ερθει στις 6/8 δηλαδη χθες οποτε εχεις μια μερα καθυστερηση, μια μερα δεν λεει κατι περιμενε λιγακι μπας και καταιβενει σιγα σιγα...Το στηθος γενικα ποναει οταν περιμενεις ετσι ειναι για τις περισσοτερες απο οσο γνωριζω, οι καουρες μπορει να οφειλονται στο αγχος σου...Τωρα με προβληματιζει το αιμα..ειδεσ λιγεσ σταγονες και κοπηκε επιτοπου τιποτα αλλο μεχρι στιγμης?

dwTUp3.png

wmFfp3.png

Διαφημίσεις

nai eida aoma kai eixa ponous periiodou gia ligo diasthma, h periodos htane na m erthei stis 3 augoustou

Κατσε ρε κοπελα μου κοιταω να σε βοηθησω μια ετσι μια αλλιως...μου ειπες 11 Ιουλιου η τελευταια με 26 μερες κυκλο τι ισχυει απο τα δυο τωρα?..

dwTUp3.png

wmFfp3.png

Κατσε ρε κοπελα μου κοιταω να σε βοηθησω μια ετσι μια αλλιως...μου ειπες 11 Ιουλιου η τελευταια με 26 μερες κυκλο τι ισχυει απο τα δυο τωρα?..

teleutaia mera 11 iouliou me 23 meres kuklo

ne berdeutika sugnwmh. yparxei pithanothta egumosunhs me aythn thn meuodo?

οποτε πρωτη περιοδο 8 Ιουλιου με 26 μερες κυκλο επρεπε να σου εχει ερθει 3 Αυγουστου δηλαδη εχεις 4 μερες καθυστερηση...Συνηθως οταν βλεπεις αιμα και κοβετε αποτομα μπορει να εγινε εμφυτευση, δηλαδη να πιαστηκε το μωρακι...πηγαινε παρε ενα τεστ εγκυμοσυνης τωρα αμεσως, να δεις τι γινετε και να σου φυγει και το αγχος!!!

dwTUp3.png

wmFfp3.png

Διαφημίσεις

οποτε πρωτη περιοδο 8 Ιουλιου με 26 μερες κυκλο επρεπε να σου εχει ερθει 3 Αυγουστου δηλαδη εχεις 4 μερες καθυστερηση...Συνηθως οταν βλεπεις αιμα και κοβετε αποτομα μπορει να εγινε εμφυτευση, δηλαδη να πιαστηκε το μωρακι...πηγαινε παρε ενα τεστ εγκυμοσυνης τωρα αμεσως, να δεις τι γινετε και να σου φυγει και το αγχος!!!

meta apo poses meeres prp na deis aima gia na exei ginei emfuteush?

meta apo poses meeres prp na deis aima gia na exei ginei emfuteush?

Σε καθε κοπελα ειναι διαφορετικο, δεν μπορω να σε διαφωτισω σε αυτο...κανε οτι θες, μια λες ετσι μια αλλιως δεν ξερεις ουτε και εσυ ποτε εχεις περιοδο μου εχεις πει 3 διαφορετικες ημερομηνιες...μας κοροιδευεις!!!!

dwTUp3.png

wmFfp3.png

Σε καθε κοπελα ειναι διαφορετικο, δεν μπορω να σε διαφωτισω σε αυτο...κανε οτι θες, μια λες ετσι μια αλλιως δεν ξερεις ουτε και εσυ ποτε εχεις περιοδο μου εχεις πει 3 διαφορετικες ημερομηνιες...μας κοροιδευεις!!!!

oxi dn se koroideuw m hrthe stis 8 iouliou kai eprepe na m exei erthei stis 3 augoustou

Διαφημίσεις

ekana lathos enoousa oti mou krathse mexri tis 11 iouliou

Λοιπον δεν ξερω να σου πω περισσοτερα απλα κανε ενα τεστ για σου φυγει και η απορια γιατι 4 μερες καθυστερησης ειναι πολλες...Καλη τυχη

dwTUp3.png

wmFfp3.png

Εγώ κατάλαβα ότι η 11/7 ήταν η τελευταία μέρα (το γράφει κιόλας) και η 8/7 η πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου.

Προς θεματοθέτρια :

Η έναρξη του κάθε κύκλου περιόδου είναι η πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου. Καταλαβαίνω ότι μάλλον έχεις μπερδευτεί και μετράς τον κύκλο σου διαφορετικά (άλλοτε 23 και άλλοτε 26 μέρες) ανάλογα από την μια μέρα ξεκινάς την μέτρηση.

Πάντως, με πρώτη μέρα τελευταίας περιόδου 8/7 και κύκλο 26 ημερών, η περίοδος θα έπρεπε να έχει έρθει κατά τις 3-4 Αυγούστου, οι δε γόνιμες ημέρες σου εντοπίζονται περίπου στο διάστημα 19-23 Ιουλίου. Αν το "συμβάν" έγινε εκείνο το διάστημα τίποτε δεν αποκλείεται, κάνε γρήγορα ένα τεστ για να ηρεμήσεις!

Λοιπον δεν ξερω να σου πω περισσοτερα απλα κανε ενα τεστ για σου φυγει και η απορια γιατι 4 μερες καθυστερησης ειναι πολλες...Καλη τυχη

s euxaristw poli