Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προβλημα με το δαχτυλακι μας!!!

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας!!!

Λοιποοον, εχω μια μπεμπουλα (ναι, ακομα ετσι την αποκαλω :oops::D) που σε λιγες μερες γινεται 2 ετων. Πριν λιγο καιρο αντιληφθηκα το εξης: στο μικρο δαχτυλακι του δεξιου της χεριου δεν εχει σχηματιστει η τριτη και τελευταια γραμμη της αντιστοιχης ονυχοφορου φαλλαγγας, (στη μεσα πλευρα της παλαμης), δλδ η γραμμουλα που φυσιολογικα σχηματιζεται οταν κλεινουμε τα δαχτυλα μας. Ενημερωσα τον παιδιατρο οταν το διαπιστωσα, ο οποιος το ψηλαφησε και με καθησυχασε διαβεβαιωνοντας μου πως ειναι καθαρα θεμα οπτικο/αισθητικο, εφοσον εχουν ηδη σχηματιστει οι 3 φαλαγγες (τα σπασιματα που κανουν τα δαχτυλα μας κατα το κλεισιμο), αλλα εγω θα ηθελα να το ψαξω λιγο παραπανω και να απευθυνθω σε καποιον ορθοπεδικο :?::!:. Ωστοσο, γενικα δεν τιθεται κανενα θεμα κινητικο, αλλα εγω προβληματιζομαι...

Υπαρχει καποια μανουλα που να αντιμετωπισε κατι αντιστοιχο???

Ευχαριστω!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Νομιζω οτι άδικα ανυσηχεις.Οι φάλαγγες σχηματίζονται κατα την διαρκεια της κύησης και όχι μετά την γέννηση. Στο λέω γιατί ο γιος μου έχει κοντιτερες φάλαγγες σε 3 δαχτυλακια τα όποια δεν έχουν κόκκαλο στην τελευταια φαλαγγα και εννοείται εφόσον δεν υπάρχει κοκκαλακι προς το παρόν δεν σχηματίζεται η γραμμουλα. Να είσαι σίγουρη πως αν υπήρχε πρόβλημα θ το είχες εντοπίσει νωρίτερα.

Να χαίρεσαι τη ζουζουνα σου.

Καλημέρα.

Νομιζω οτι άδικα ανυσηχεις.Οι φάλαγγες σχηματίζονται κατα την διαρκεια της κύησης και όχι μετά την γέννηση. Στο λέω γιατί ο γιος μου έχει κοντιτερες φάλαγγες σε 3 δαχτυλακια τα όποια δεν έχουν κόκκαλο στην τελευταια φαλαγγα και εννοείται εφόσον δεν υπάρχει κοκκαλακι προς το παρόν δεν σχηματίζεται η γραμμουλα. Να είσαι σίγουρη πως αν υπήρχε πρόβλημα θ το είχες εντοπίσει νωρίτερα.

Να χαίρεσαι τη ζουζουνα σου.

Η αληθεια ειναι οτι μολις το αντιληφθηκα επαθα ενα μικρο σοκ :shock:, αλλα μετα σκεφτηκα οτι ισως λογω ηλικιας δεν εχει ολοκληρωθει ακομα το μυοσκελετικο συστημα, παρολαυτα θα ηθελα να παρω μια γνωμη ειδικου!!!

Ευχαριστω πολυ, να χαιρεσαι και εσυ το μωρακι σου!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012