Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βγάζει δόντια χωρίς να πρίζονται τα ούλα???

Recommended Posts

Καλημέρα! Έχω μια διαολίτσα 8 μηνών κ 4 ημερών. Είναι πολύ ζωηρή κ λίγο γκρινιαρούλα. Έχει τα 2 κάτω μπρόστα δοντάκια, εδώ κ 3-4 βδομάδες, τα οποία λόγω δικής μας απειρίας δεν καταλαβαίναμε οτι η γκρίνια της οφειλοταν σ αυτό. Δεν έκανε κ κάτι φοβερό δλδ. Κανα δυο μέρες απογευματινή μίρλα. Όταν τα είδαμε καταλάβαμε γιατί. Στιο μεταξύ πριν μια βδομάδα σηκώθηκε όρθια κ απο τότε θέλει συνέχεια να σηκώνεται κ να την περπατάμε. Την Πέμπτη πήγαμε στον παιδίατρο κ μας είπε οτι δεν βλέπει καινούριο δόντι. Χτες το απόγευμα όμως που την τάιζα ,να το κ το 3ο.... Η αλήθεια είναι οτι η μικρή δεν το αφήνει να της κοιτάει το στόμα, κλαίει πάρα πολύ. Κοιτούσε κ αυτός τα επάνω μπροστα κ τα διπλανά απο αυτά που μας έχουν ήδη βγεί. Το καινούριο είναι κάτω προς τα πίσω. Αλλά μου κάνει φοβερή εντύπωση. Δεν είδε τα ούλα της? Γίνεται να βγαίνει δόντι κ να μην φαίνονται τα ούλα πρισμένα?Απορώ κ ανησυχώ λίγο για να πω την αλήθεια.

Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι

Διαφημίσεις

Κι όμως γίνεται! Έχει συμβεί και σε μας. Γενικά όλα τα δόντια του μικρού βγήκαν χωρίς να πρηστούν ιδιαίτερα τα ούλα ή και καθόλου, αλλά ειδικά το πρώτο εμφανίστηκε από το πουθενά μόλις 24 ώρες μετά την εξέταση της παιδιάτρου που αποφάνθηκε ότι "τα δόντια αργούν ακόμα" :P

Στη θέση σου όχι μόνο δεν θα ανησυχούσα αλλά θα με θεωρούσα και τυχερή!

Απορώ κ ανησυχώ λίγο για να πω την αλήθεια.

Να απορεις το βρισκω απολυτα φυσιολογικο, αλλα να ανησυχεις το βρισκω υπερβολικο. Ωστοσο ολα τα μωρακια δεν εχουν ουτε την ιδια ιδιοσυγκρασια, ουτε τα ιδια συμπτωματα αλλα ουτε και τα ιδια σημαδια, ουτε ομως και ο γιατρος ειναι Θεος για να τα βλεπει ολα ;) (ετσι για να το διακωμωδησουμε κιολας :D).

Να τη χαιρεσαι!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Να σου ζησει !

Εμενα μου ελεγε η παιδιατρος απο 2 μηνων οτι θα εβγαζε το πρωτο,αλλα επεσε κανα 5μηνο εξω!!!!!

Λυσε μου μια απορια ομως , γιατι ανησυχεις;

Γιατί δεν είχα ξανακούσει οτι δεν πρίζονται τα ούλα.το θεωρούσα λοιπόν δεδομένο,οπότε η ανησυχία μου αφορούσε τον παιδίατρο στο οτι δεν το είδε.απ τον οποίο βέβαια δεν εχουμε κάποιο παράπονο...

Κι όμως γίνεται! Έχει συμβεί και σε μας. Γενικά όλα τα δόντια του μικρού βγήκαν χωρίς να πρηστούν ιδιαίτερα τα ούλα ή και καθόλου, αλλά ειδικά το πρώτο εμφανίστηκε από το πουθενά μόλις 24 ώρες μετά την εξέταση της παιδιάτρου που αποφάνθηκε ότι "τα δόντια αργούν ακόμα" :P

Στη θέση σου όχι μόνο δεν θα ανησυχούσα αλλά θα με θεωρούσα και τυχερή!

Αλήθεια???δεν το είχα ξανακούσει ,οπότε κ το θεωρούσα δεδομένο!! με ανακουφίζει που διαβάζω οτι είμαστε δυο!!!Δεν ανησυχώ μωρε για το παιδάκι, για τον παιδίατρο. Αλλά αφού είναι κάτι που συμβαίνει, εντάξει

Γιατί δεν είχα ξανακούσει οτι δεν πρίζονται τα ούλα.το θεωρούσα λοιπόν δεδομένο,οπότε η ανησυχία μου αφορούσε τον παιδίατρο στο οτι δεν το είδε.απ τον οποίο βέβαια δεν εχουμε κάποιο παράπονο...

Α!Πες ετσι γιατι νομιζα οτι ανησυχουσες για το παιδι!

Κοιτα τωρα,για τον παιδιατρο τι να σου πω....(!);Μαλλονδεν ειμαι η καταλληλη μιας και εχω αλλαξει τρεις και παω για τεταρτο,μεσα σ ενα χρονο!

Υπερβολη ε;;χαχα!

Και εμας πάντως απο το πρώτο δόντι μέχρι τώρα που σχεδόν τα έχει βγάλει ολα ποτε δεν εμφανισε πρήξιμο στα ούλα...!

Ποτε όμως!

Αλήθεια???δεν το είχα ξανακούσει ,οπότε κ το θεωρούσα δεδομένο!! με ανακουφίζει που διαβάζω οτι είμαστε δυο!!!Δεν ανησυχώ μωρε για το παιδάκι, για τον παιδίατρο. Αλλά αφού είναι κάτι που συμβαίνει, εντάξει

Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο συμβάν έχει να κάνει με την ποιότητα του παιδιάτρου. Αν τα ούλα δεν είναι πρησμένα, πώς να δει ο γιατρός το δόντι που ετοιμάζεται να σκάσει; Εκτός αν έχει μάτια με ακτίνες Χ!

Διαφημίσεις