Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρόβλημα με την Διευθύντρια του Δημοτικού

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι νέα στο forum και θέλω πολύ να ακούσω τις συμβουλές σας και τις γνώμες σας για το παρακάτω θέμα:

Έχω ένα αγοράκι 7 χρονών τελείωσε δηλαδή την πρώτη Δημοτικού. Με την δασκάλα της τάξης τους είχα πολύ καλή συνεργασία όλη την χρονιά, δεν θα έλεγα όμως το ίδιο και για την διευθύντρια. Με κάλεσε στο σχολείο 5 φορές και κάθε φορά μου έκανε παρατηρήσεις άτοπες κατά τη γνώμη μου για το παιδί μου. Να σας πω κάποια παραδείγματα: την πρώτη φορά μου είπε ότι ακολουθεί το παιδί μου στα διαλείμματα και του φωνάζει για να δει αν την ακούει. Έλεος! Τα παιδάκια στο διάλειμμα θέλουν να παίξουν ειδικά τα πρωτάκια ποιό θα της έδινε σημασία; Για να μη σας κουράζω το πιο χοντρό μου το έκανε τώρα στο τέλος όπου ενώ είχα πάρει άδεια από την ίδια για να πάω στο σχολείο και να μιλήσω με την δασκάλα, όταν τελειώσαμε τη συζήτηση δεν μου άνοιγε να φύγω γιατί λέει δεν πέρασα από το γραφείο της να την ενημερώσω. Συγγνώμη, ποιός γονέας όταν ενημερώνεται από τη δασκάλα μετά περνάει και από την διευθύντρια; Και στο κάτω-κάτω δεν μου το ζήτησε, όπως και της το είπα. Επίσης η δασκάλα μου είπε ότι η συγκεκριμένη διευθύντρια έχει στοχοποιήσει το παιδί μου. Σε μια δραστηριότητα όπου η δασκάλα είχε επιλέξει 3 μαθητές να επισκεφθούν τον Δήμαρχο(ήταν και ο γιος μου ένα από 3 παιδάκια) η διευθύντρια της δημιούργησε πρόβλημα και της ζήτησε να μη πάει το παιδί μου κάτι το οποίο η δασκάλα αρνήθηκε κατηγορηματικά. Τί να κάνω μαζί της; Πώς να την αντιμετωπίσω; Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλώ ρωτήστε με. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :(

• 1 year later...

Διαφημίσεις