Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πορτοκαλί Κολπικά υγρά!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες και με το καλό τα μωρά σας!!!

Επιτέλους είμαι ξανά έγκυος και αυτή φορά τα πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν καλά. Καμία σχέση με τις προηγούμενες εγκυμοσύνες που έληξαν άδοξα.

Γράφω το θεματάκι για να προειδοποιήσω κάποιες από σας που ίσως αντιμετωπίσουν αντίστοιχο θεμα και να τις γλιτώσω από κάμποσο άγχος.

Επειδή πριν την εγκυμοσύνη είχα ξεκινήσει διατροφή, είπα να τη συνεχίσω και κατά τη διάρκεια αφού την έδειξα στο γιατρό μου και πήρα τη σύμφωνη γνώμη του (έχουμε ένα ιστορικό διαβήτη στην οικογένεια και ο γιατρός συμφώνησε με χαρά).

Μη φανταστείτε κάτι σοβαρό απλά κυρίως πρωτεΐνες-λαχανικά- φρούτα και σχεδόν μηδενικούς υδατάνθρακες- γλυκά.

Είπα λοιπόν να εμπιστευθώ τη φαρμακοποιό μου και να πάρω βιταμίνες εγκυμοσύνης για να διασφαλίσω ότι παρέχω όλα τα θρεπτικά στοιχεία στο μπεμπε. Υπάρχει μια ιδιαίτερα γνωστή, ξένη μάρκα, που πλασάρεται ως πολύ καλή. Σημειώνω ότι αποτελείται απο 2 κάψουλες, μια με σύμπλεγμα βιταμινών και μια εξτρα με ω3.

Προχτές μετά από έναν απλό, ξεκούραστο περίπατο, ένιωσα υγρασία.

Έτρεξα πανικόβλητη σπίτι με φόβο μη δω αίμα (βλέπετε με έχει στοιχειώσει από το παρελθόν). Τελικά είδα κάτι οριακά αστείο. Διαυγή υγρά έντονου ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ χρώματος. Σαν γρανίτα κάπως.

Έκλαιγα, πανικοβλήθηκα, σκέφτηκα πως είναι είτε αίμα είτε μόλυνση είτε και γω δεν ξέρω τι.

Τελικά, μετά από επικοινωνία με το γιατρό μου και με το διατροφολόγο έμαθα ότι η συγκεκριμένες βιταμίνες έχουν κάποιες ουσίες που απεκκρίνονται από τον οργανισμό της γυναίκας μέσω των κολπικών εκκρίσεων, με αυτό το χαρακτηριστικό χρώμα. Με το που τις σταμάτησα ΜΑΧΑΙΡΙ και γύρισα στο filicine έφυγε και το πορτοκαλί.

Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο με τις λέξεις "vitamins, orange discharge, pregnancy" βρήκα άπειρες κοπέλες σε φόρουμ του εξωτερικού που αναφέρουν το αντίστοιχο θέμα.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι βοηθητικό το θέμα αλλά επειδή σε ελληνικό φόρουμ δεν υπήρχε, κατέγραψα την εμπειρία μου!

Και πάλι, τα καλύτερα σε όλες σας!!!

tt1c5897.aspx

Διαφημίσεις

πολυ ενδιαφερον αυτο που εγραψες.δεν το ειχα ξανακουσει ποτε αυτο και ουτε ειχα διαβασει κατι αντιστοιχο εδω μεσα.συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου και με το καλο το μωρακι σου!:)