Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υγρά σαν νερό στην 10η εβδομάδα

Recommended Posts

Απ' την 6η εβδομάδα είχε τύχει μια δυο φορές να δω ελάχιστα υγρά σαν νερό κ χθες είχα ξανά. Ρώτησα το γιατρό κ είπε ότι δεν είναι ανησυχητικό. Έχει συμβεί ή συμβαίνει κ σε άλλες κοπέλες; Είναι κάτι σύνηθες στην εγκυμοσύνη να έχουμε τέτοια υγρά; Είναι άοσμα κ άχρωμα τελείως σαν να σε έχουν βρέξει με νερό.Έχουν κάποια σχέση με το αμνιακό υγρό; Γενικότερα δεν έχω υγρά παρά μόνο κάποιες εκκρίσεις που όμως οφείλονται στην προγεστερόνη που έπαιρνα κολπικά ως τώρα. Κανένα άλλο ύποπτο ή αρνητικό σύμπτωμα.

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Διαφημίσεις

Απ' την 6η εβδομάδα είχε τύχει μια δυο φορές να δω ελάχιστα υγρά σαν νερό κ χθες είχα ξανά. Ρώτησα το γιατρό κ είπε ότι δεν είναι ανησυχητικό. Έχει συμβεί ή συμβαίνει κ σε άλλες κοπέλες; Είναι κάτι σύνηθες στην εγκυμοσύνη να έχουμε τέτοια υγρά; Είναι άοσμα κ άχρωμα τελείως σαν να σε έχουν βρέξει με νερό.Έχουν κάποια σχέση με το αμνιακό υγρό; Γενικότερα δεν έχω υγρά παρά μόνο κάποιες εκκρίσεις που όμως οφείλονται στην προγεστερόνη που έπαιρνα κολπικά ως τώρα. Κανένα άλλο ύποπτο ή αρνητικό σύμπτωμα.

Τετοια υγρα που λες ειχα κι εγω σε ολη σχεδον τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.Ειχα βαρεθει να αλλαζω εσωρουχο καθε λιγο.Δεν ξερω αν εχει σχεση με το αμνιακο αλλα δε νομιζω να ειναι κατι ανησυχητικο.Προσωπικα ουτε καν το ειχα αναφερε στο γιατρο...το ειχα θεωρησει φυσιολογικο.

Μην αγχωνεσαι και κοιτα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου.Και φυσικα συγχαρητηρια για το ευχαριστο γεγονος!!!

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ πολύ! Και για τις ευχές κ για την απάντηση σου. Απλά επειδή είναι η πρώτη μου φορά, κάθε τι νέο που παρουσιάζεται αναρωτιέμαι τι να είναι...

Να σου ζήσει ο μικρούλης σου!

Σ' ευχαριστώ πολύ! Και για τις ευχές κ για την απάντηση σου. Απλά επειδή είναι η πρώτη μου φορά, κάθε τι νέο που παρουσιάζεται αναρωτιέμαι τι να είναι...

Παρακολουθησε να δεις μηπως εκεινη την ωρα που εχεις τα υγρα θελεις να πας τουαλετα,μπορει ειναι ακρατια ελαφριας μορφης γιατι συμβαινει στην εγκυμοσυνη καμια φορα.

Δε νομιζω ότι είναι κάτι τέτοιο που λες..πρέπει να είναι απλα υγρά. Δε νομιζω ότι στη 10η εβδομάδα τίθεται θέμα αμνιακων υγρών. Αυτά παρουσιάζονται πιο πολύ στα μέσα 20υ τριμήνου όπου το μωρό είναι μεγάλο.Στο 1ο τρίμηνο ή προχωράει καλά η εγκυμοσύνη ή βλέπεις αίμα κ αποβάλεις. (φτου φτου μακρια!) Γι αυτό κ ο γιατρός δεν ανησυχησε καθόλου!

ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ CLUB. ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 18 ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΙΧΑ ΑΙΜΜΟΡΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 8 ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ) ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΓΡΑ, ΑΧΡΩΜΑ ΑΟΣΜΑ ΣΑΝ ΟΥΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΡΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ/ΒΑΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ''E.COLI'' ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ (ΕΠΕΡΝΑ UTROGESTAN ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ KAI META ΚΟΛΠΙΚΗ ΚΡΕΜΑ VASCLOR). ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ..ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...ΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Το σκέφτηκα κ εγώ για ακράτεια athinasfnd αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα νομίζω αφού η μήτρα έχει διογκωθεί πολύ λίγο κ δεν πιέζει τόσο την κύστη.Εκτός των άλλων δεν μου συμβαίνει όταν νιώθω ότι θέλω να πάω τουαλέτα. Συμβαίνει έτσι άσχετα.

Για εξετάσεις θα πάω τη Δευτέρα baggi ίσως να είναι κάτι σχετικό κ το δικό μου όπως λες λόγω προγεστερόνης. Βέβαια δεν έχω καθόλου φαγούρα ή κάποιο σύμπτωμα αλλά ξέρω ότι στην ουρολοίμωξη ενδέχεται κ να μην έχεις.

Θέλω να ελπίζω ότι είναι κάτι πιο απλό όπως λέει η militsa γιατί κ ο γιατρός δεν ασχολήθηκε καν. Και ξέρω ότι ασχολείται όταν υπάρχει κίνδυνος ή όταν κάτι είναι πιο σοβαρό. Αν υποψιαζόταν ότι έχω ουρολοίμωξη θα ήταν τόσο χαλαρός; Τι να πω κ εγώ; Θα δείξει....

Γενικότερα δεν αγχώνομαι ακολουθώ τη συμβουλή σας, μόνο αν δω αίμα κ πόνο θα αγχωθώ. Απλά προσπαθώ να προλαμβάνω για να γλιτώνω τη θεραπεία μετά. "Καλύτερα πρόληψη παρά θεραπεία" που λένε. Κ έχω κ περιέργεια για όλα..όσα συμβαίνουν στο σώμα μου σε αυτή τη φάση γιαυτό ψάχνομαι...

Και πάλι σας ευχαριστώ...

Διαφημίσεις