Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κόλπος κατά την εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Είμαι στην 26η εβδομάδα κύησης, στο πρώτο μας μωρό, και τελευταία είχα την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά όταν πλένω την ευαίσθητη περιοχή. Κοίταξα σήμερα με καθρεφτάκι και φαίνεται στο εσωτερικό του κόλπου κάτι σαν πρήξιμο, σαν πτύχωση, σκούρου χρώματος. Δεν πονάει ούτε ενοχλεί καθόλου.

Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και έχω τρομάξει πολύ. Τελευταία φορά που με εξέτασε κολπικά ο γιατρός ήταν πριν μείνω εγκυος. Καμιά ιδέα τι θα μπορούσε να είναι;;;;

27pzp3.png

qIUIp2.png

Διαφημίσεις

κοιτα δεν ξερω αν λεμε το ιδιο αλλα και εγω οταν ημουν εγγυος ειχα την ιδια αισθηση.δεν θυμαμαι σε ποια εβδομαδα ηταν.κοιταξα και εγω στον καθρεφτη και ηταν αρκετα πρησμενη η περιοχη και πολυ πιο σκουροχρωμη.ο γυναικολογος μου μου ειχε πει οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο γιατι αιματωνεται περισσοτερο η περιοχη κτλ.δεν ξερω ομως αν εννοουμε το ιδιο και θα σου λεγα καλυτερα να παρεις ενα τηλεφωνο τον γιατρο σου και να του το πεις ωστε να σου φυγει το αγχος

κοιτα δεν ξερω αν λεμε το ιδιο αλλα και εγω οταν ημουν εγγυος ειχα την ιδια αισθηση.δεν θυμαμαι σε ποια εβδομαδα ηταν.κοιταξα και εγω στον καθρεφτη και ηταν αρκετα πρησμενη η περιοχη και πολυ πιο σκουροχρωμη.ο γυναικολογος μου μου ειχε πει οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο γιατι αιματωνεται περισσοτερο η περιοχη κτλ.δεν ξερω ομως αν εννοουμε το ιδιο και θα σου λεγα καλυτερα να παρεις ενα τηλεφωνο τον γιατρο σου και να του το πεις ωστε να σου φυγει το αγχος

Εμένα δεν είναι ... συνολικά πιο σκούρα η περιοχή, ένα σημείο μόνο εξογκώθηκε. Μίλησα με τον γιατρό και μάλλον είναι κιρσός, θα πάω σήμερα να με δει...

Καμια εμπειρία σχετική...; :-(

27pzp3.png

qIUIp2.png