Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

TIMH ΓΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΧΑΜΗΛΗ?

Recommended Posts

κοριτσια..θελω παλι την βοηθεια σας..

εκανα εξετασεις προγεστερονης την 21η μερα του κυκλου και βγηκε 20,24 με φυσιολογικες τιμες εργαστηριου απο 3,35-25,56..

βλεπω οτι ειναι μεσα στα πλαισια..οκ..αλλα ειναι οκ γενικα?μηπως ειναι λιγη?εσεις εχετε κανει κ αν ναι ποσο ηταν η τιμη σας?επισης κατι αλλο.χωρις να πρεπει ( ο γυναικολογος μου ειπε οτι ειναι αχρηστη η μετρηση οιστραδιολης την 21η μερα του κυκλου κ οτι γινεται κανονικα την 2η-3η μερα κυκλου), ο ενδοκρινολογος μου εδωσε να κανω κ οιστραδιολη την 21η μερα(κανονικα αυτη η εξεταση γινεται την 2η-3η μερα του κυκλου) κ βγηκε πολλη υψηλη 248!!! με οριο στην ωχρινικη φαση που βρισκομουν εως 214. ειναι αρκετα υψηλη..ξερω οτι στην εγκυμοσυνη αυξανεται κ επισης κ πριν την ωορρηξια.εμενα εχει γινει ωορρηξια(διαπιστωμενο απο τεστ ωορρηξιας 7 μερες πριν και ειχαμε επαφη κιολας)..κ κανονικα επρεπε να ειχε πεσει τωρα.

σημαινει οτι ισως εχω καποιο προβλημα?εχω κ καφε κ αυριο περιμενω περιοδο.

Διαφημίσεις

Γεια σου heelp!! Να μην ανησυχείς καθόλου!! Η προγεστερόνη σου είναι πολύ καλή! Εγώ σε εξέταση είχα τιμές 9 την πρώτη φορά και 13 τη δεύτερη (όπου λίγες μέρες μετά είχα κ θετικό τεστ!!!) Βέβαια, καλύτερα να ρωτήσεις και τον γιατρό σου!!

γεια σου!!!εγω εκανα προγεστερονη πριν 2 μηνες.ο γιατρος μου ειπε οτι πανω απο 10 ειναι καλα.εγω ειχα 40!!και ημουν μεσα στις τιμες του εργαστηριου,δεν ηταν οπως το δικο σου.οπως και να χει εισαι πολυ καλα!!!!