Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ...γυαλια ορασεως...και δεν συμμαζευεται..!!!!

Recommended Posts

Κοριτσια,καλησπερα!

..παλι εδω για μια μικρη βοηθεια σε ενα θεμα που με απασχολει για πρωτη φορα!

..οφθαλμιατρος!...ναι,εχω θεμα με την οραση μου,στον Η/Υ,τσουζουν τα ματια,και οι εικονες "γλυστρανε" καπως,με αποτελεσμα να μην μπορω να βλεπω καθαρα τα γραμματα.....και στην τηλεοραση(8 μετρα μακρυα),να δυσκολευομαι να διαβαζω τα μικρα γραμματα(ενω παλια μου ηταν πανευκολο)

..τελος παντων....εκλεισα ηδη ραντεβου σε οφθαλμιατρο,αλλα θελω να ρωτησω την διαδικασια... στην οικογγενεια μου κανεις δεν φοραει γυαλια,κανεις δεν γνωριζει....!!!

...ξερω οτι "γραφονται",και η ασφαλεια καλυπτει ενα ποσοστο των χρηματων.

ποσο,ομως?.....και τι γινεται?παω ,τα αγοραζω και μετα επιστρεφονται τα χρηματα?........εψαχνα σημερα στο ιντερνετ,να δω ωραιους σκελετους,..κατι βρηκα......αν τους παρω,και παω με αυτους σε καταστημα,μπορω να ζητησω μονο τους φακους?...........

........δεν ειναι κανενα σοβαρο θεμα,αλλα...να,ειπα να ρωτησω....αν ξερει καμια κοπελα,να μου πει......την ευχαριστω εκ των προτερων!!!

..φιλακια στα μαγουλακια,σε ολες τις φιλες μου,νεες και παλιες....

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Διαφημίσεις

Το ΙΚΑ δίνει 100 ευρουλάκια. Πρώτα παίρνεις συνταγή γιατρού που σε εξετάζει και μετά πας στον οπτικό να διαλέξεις. Οτι και να διαλέξεις το ΙΚΑ δίνει 100...τα οποία τα παίρνεις μετά με ένα σχετικό πάνω κάτω, αλλά αν βρεις καλό οπτικό μερικοί πηγαίνουν οι ίδιοι τα βιβλιάρια για τις διαδικασίες. Καλή τύχη!

Μην πάρεις από το internet, ή τουλάχιστον πρώτα πήγαινε σε κατάστημα οπτικών, να δοκιμάσεις πολλά και διαφορετικά σχέδια (θα εκπλαγείς πόσο διαφορετικό δείχνει το πρόσωπο με ένα σκελετό που του πηγαίνει και αντίστοιχα με έναν που δεν του πηγαίνει), ώστε να καταλήξεις στο σχήμα και στο υλικό που σου ταιριάζει περισσότερο. Επίσης δεν παίρνουν όλα τα σχέδια τους φακούς που ενδεχομένως χρειάζεσαι εσύ. Οπότε ξεκίνα καταρχήν από έναν οφθαλμίατρο να βρεις ποιο είναι το δικό σου θέμα πχ υπερμετρωπία, πρεσβυωπία, αστιγματισμός, μυωπία?

στη συνέχεια με τη συνταγή σε ένα οπτικάδικο να δοκιμάσεις σκελετούς που παίρνουν τους φακούς που θα χρειαστείς βάση της συνταγής και αν δεν ικανοποιηθείς από αυτά που θα δεις στο κατάστημα (ή αν βρεις κάτι πολύ πιο φθηνό στο internet, που να είναι όμως ποιοτικό -μάτια είναι αυτά!), κάνε την έρευνά σου.

Φυσικά και το κατάστημα μπορεί να σου πουλήσει μόνο τους φακούς. Εμένα είχε τύχει να αυξηθεί η μυωπία μου δύο φορές σε μια χρονιά. Δεν άλλαξα σκελετό, μόνο τους φακούς!

Καλή τύχη στην αναζήτησή σου!!!

ευχαριστω κοριτσαρες για τις απαντησεις!!!

πηγα οφθαλμιατρο,και ειμαι περιπτωση για 2 ζευγαρια,και για κοντα κ για μακρυα!!!!χα..χα...!!!

Την συνταγη την εχω,και θα παω την τεταρτη σε καποιο καταστημα.

..εντυπωσιακο το ποσο που καλυπτει η ασφαλεια,παντως....!!!δηλαδη εμενα που θελω 2 ζευγαρια ,μου καλυπτει 200ε ?...μωρε μπραβο!!!δεν το περιμενα!!!

...ευχαριστω και παλι κοριτσια!!!!!!

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.