Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

7 ημέρες αντιβίωση ,και πάλι τα ίδια...

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλες. Η περιπέτεια μας ξεκίνησε πριν 13 ημέρες. Μέσα στην νύχτα η 19 μηνών μικρή μου ανέβασε 39 και έκανε εμετό, έκλαιγε συνεχώς και δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου. Την επόμενη ημέρα ο πυρετός συνεχιζόταν περίπου ανά 5 ώρες, χωρίς άλλα συμπτώματα, το αντιμετωπισαμε με αντιπυρετικα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ανεβάζει 40,1 επικοινωνω αμέσως με την παιδίατρο, και πηγαίνω στο ιατρείο της. Κατά την αναμονή μας εκεί η μικρή παρουσιασε εξανθημα στο κορμί της, αυτή ήταν και η διάγνωση της γιατρου " Αιφνίδιο εξανθημα". Τα συμπτώματα θα έπρεπε να υποχωρήσουν άμεσα σύμφωνα με την γιατρό, όμως είχαμε πυρετό (όχι τόσο υψηλό) για αλλες 2 ημέρες. Τοτε η παιδίατρος μου συνέστησε αντιβίωση και επανεξέταση την επόμενη ημέρα. Τα συμπτώματα υποχώρησαν άμεσα και η επανεξέταση δεν έδειξε ακροαστικα ή κάτι άλλο. Την προτελευταία ημέρα της αντιβιωσης η μικρή αρχισε να έχει βήχα και ανησυχία το βράδυ. Με το που τελείωσε η αντιβίωση άρχισε πάλι ο πυρετός 38,5 -39,1. Δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου όχι μόνο λόγω του βήχα, αλλά μου δείχνει ότι πονάει. Η γιατρός συνέστησε Aerius ,αντιπυρετικα και είμαστε σε επικοινωνία. Γενικά καθολη την περιπέτεια μας, τις ώρες που δεν έχει πυρετό έχει κέφια και παίζει. Συγγνώμη για το μεγάλο post αλλά ήθελα να είμαι σαφής, κάθε γνώμη δέκτη.

Διαφημίσεις

Κι εγω θα πηγαινα αμεσα σε πνευμονολογο, δεν θα περιμενα Πεμπτη.Οι πνευμονες ειναι πολυ ευαισθητο οργανο. δεν "περιμενουν" μερικες φορες, μπορει να εξελιχθουν αποτομα...

Καλημέρα μανουλες. Η περιπέτεια μας ξεκίνησε πριν 13 ημέρες. Μέσα στην νύχτα η 19 μηνών μικρή μου ανέβασε 39 και έκανε εμετό, έκλαιγε συνεχώς και δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου. Την επόμενη ημέρα ο πυρετός συνεχιζόταν περίπου ανά 5 ώρες, χωρίς άλλα συμπτώματα, το αντιμετωπισαμε με αντιπυρετικα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ανεβάζει 40,1 επικοινωνω αμέσως με την παιδίατρο, και πηγαίνω στο ιατρείο της. Κατά την αναμονή μας εκεί η μικρή παρουσιασε εξανθημα στο κορμί της, αυτή ήταν και η διάγνωση της γιατρου " Αιφνίδιο εξανθημα". Τα συμπτώματα θα έπρεπε να υποχωρήσουν άμεσα σύμφωνα με την γιατρό, όμως είχαμε πυρετό (όχι τόσο υψηλό) για αλλες 2 ημέρες. Τοτε η παιδίατρος μου συνέστησε αντιβίωση και επανεξέταση την επόμενη ημέρα. Τα συμπτώματα υποχώρησαν άμεσα και η επανεξέταση δεν έδειξε ακροαστικα ή κάτι άλλο. Την προτελευταία ημέρα της αντιβιωσης η μικρή αρχισε να έχει βήχα και ανησυχία το βράδυ. Με το που τελείωσε η αντιβίωση άρχισε πάλι ο πυρετός 38,5 -39,1. Δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου όχι μόνο λόγω του βήχα, αλλά μου δείχνει ότι πονάει. Η γιατρός συνέστησε Aerius ,αντιπυρετικα και είμαστε σε επικοινωνία. Γενικά καθολη την περιπέτεια μας, τις ώρες που δεν έχει πυρετό έχει κέφια και παίζει. Συγγνώμη για το μεγάλο post αλλά ήθελα να είμαι σαφής, κάθε γνώμη δέκτη.

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΕΒΑΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΩΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ 39,3 ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΠΙΦΥΚΙΤΙΔΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΥΡΙΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙ 39,1 ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ.ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΞΑΝ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ.ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ 40,3 ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΡΥΓΓΥΤΙΔΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ,Α ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΨΗΛΟ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΗΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.