Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΒΔΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 6 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 0. ΕΙΜΑΙ 37 ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 41. ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΤΥΧΗ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ 14Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΩΟΛΗΨΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ 78 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 48 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ 121. ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ… ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ…ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ… Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

Διαφημίσεις

Κοπελιά μια χαρά είναι και μην παλαβώνεις άδικα!Πρέπει να αυξάνεται τουλάχιστον κατά 65% ανά δύο 24ωρα ή κατά άλλους να διπλασιάζεται κάθε 72 ώρες.Αρα μια χαρά είσαι γιά την ώρα!Σίγουρα η χοριακή της Παρασκευής θα σου δείξει αν συνεχίζεις καλά-σου το εύχομαι ολόψυχα!Καλή μου φίλη που παρακολούθησα από κοντά την περίπτωσή της είχε αναλογα νούμερα-διπλασιαζόταν ανά 72 ώρες προχτές άκουσε καρδούλα!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 6 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 0. ΕΙΜΑΙ 37 ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 41. ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΤΥΧΗ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ 14Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΩΟΛΗΨΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ 78 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 48 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ 121. ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ… ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ…ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ… Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

Diamond, καλημέρα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, καθώς κι εγώ είχα 5 αποτυχημένες προσπάθειες στον ίδιο γιατρό και μόλις άλλαξα γιατρό τώρα στην 6η μου προσπάθεια τα κατάφερα. Κι εγώ έκανα χοριακή τη Δευτέρα και ξαναπάω αύριο. Έχω ακούσει περιπτώσεις σαν τις δικές σου και οφείλω να σου πω ότι πρέπει να είσαι αισιόδοξη. Πιστεύω ότι το εμβρυάκι σου θα τα καταφέρει. Το γεγονός ότι αυξάνει η χοριακή αν και με αργούς ρυθμούς είναι καλό. Θα δεις που θα τα καταφέρεις. Κι εγώ έχω αγωνία να πάνε όλα καλά στην αυρί πρώτη επαναληπτική. Εύχομαι την Παρασκευή να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Θα περιμένω νέα σου.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί δεν ξέρω εάν έχω άλλο κουράγιο για να κάνω κι άλλη προσπάθεια. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά οι προηγούμενες αποτυχίες με αποκαρδιωνουν.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο εμενα! Γνωριζω πως υπαρχει ενα 20% οπου η χοριακη αν και δεν διπλασιαζεται η κυηση προχωραει κανονικοτατα. Το γνωριζω αν και εγω δυστηχως δεν ημουν σε αυτο το ποσοστο και στις δυο μου εγκυμοσυνες. Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ομως ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ! Ξερω την αγωνια σου αλλα σκεψου θετικα γιατι οσο κι αν δεν το πιστευουμε οι θετικες σκεψεις το βοηθουν το εμβρυακι. Καλη επιτυχια!!!!

JU4zp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί δεν ξέρω εάν έχω άλλο κουράγιο για να κάνω κι άλλη προσπάθεια. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά οι προηγούμενες αποτυχίες με αποκαρδιωνουν.

Να ήξερες πόσο πολύ σε καταλαβαίνω! Μην απελπίζεσαι όμως. Κι εγώ αυτή τη φορά ημουν τόσο καλά προετοιμασμένη για το αρνητκό αποτέλεσμα που όταν ήρθε το θετικό ( 6η προσπάθεια), έπαθα σοκ και νόμιζ ότι επρόκειται για άλλο άτομο. Πιστεύω ότι ίσως αυτή ήταν η σωστή στιγμή για να γίνει και έγινε.

Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα και σου στέλνω πολύ θετική ενέργεια!!!!!!

Kimbo, συγχαρητήρια για την επαναληπτική και με το καλό να κάνεις τον υπέρηχο. Εμένα η χοριακη της Παρασκευής ήταν τελικά 292. Τώρα ξανά τη Δευτέρα. Δεν εχει τέλος η αγωνία μου.