Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κουνια και σιτα.

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσια για διαβαστε και πειτε γνωμες...

Οπως πιθανον γνωριζετε εχω ενα μωρακι 19 μηνων που απο νεογεννητο κανει υπερβολικα ανησυχο υπνο (οπως και πολλα αλλα μωρακια). Για να κοιμηθει λοιπον το κοριτσακι μου της δινω την πιπιλα, που στη συνεχεια ομως και καθ' ολη τη διαρκεια της νυχτας την ζηταει ελαχιστες εως μηδαμινες φορες. Υπαρχουν ομως ορισμενες δυσκολες νυχτες που ξυπναει, και προκειμενου να αποκοιμηθει παλι μονη της θελει πιπιλα, η οποια ομως βρισκεται τις περισσοτερες φορες κατω στο χαλι, εχει πεσει δλδ απο τα καγκελα της κουνιας, και οπως καταλαβαινετε πρεπει να σηκωθω να την δωσω. Δοκιμασα να βαλω 2-3 πιπιλες μεσα στη κουνια αλλα και αυτες τις βρισκω κατω. Το θεμα μου λοιπον δεν ειναι οτι σηκωνομαι, απλα δεν θελω να πεφτουν κατω και να λερωνονται, ετσι σκεφτηκα να βαλω γυρω-γυρω στη κουνια ενα ειδος λεπτης σιτας η κατι αναλογο για να μην πεφτουν.

Εχετε κανει κατι παρομοιο, η εχετε να προτεινετε κατι διαφορετικο???

Ευχαριστω!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

εμείς για τον λόγο αυτό και επίσης εξαιτίας του ότι κοιμάται άτσαλα η μικρή και συνέχεια κοπανούσε στα κάγκελα, καταλήξαμε να την βάζουμε να κοιμάται στο παρκοκρέβατο που παίρναμε στα ταξίδια. Απλά βάλαμε το καλό στρώμα (αυτό που είχε στην κούνια) και όχι το στρωματάκι του παρκοκρέβατου. Ό,τι άλλο και αν είχαμε κάνει (δύο πάντες γύρω γύρω, πχ) δεν ήταν αποτελεσματικό. Με το παρκοκρέβατο σωθήκαμε.

Δεν ξερω απο προσωπικη εμπειρια να σου πω γιατι δεν παιρνει πιπιλα και η πλακα ειναι οτι δεν ξερει και να τη βαζει στο στομα σωστα!!! :confused:

Αυτο που θα σκεφτομουν να σου πω ομως θα ηταν κλασικα μια παντα ή καπου ειχα διαβασει για ενα αρκουδακι πανω στο οποιο κουμπωνει η πιπιλα και ετσι το μωρο τη βρισκει. Δεν το ξερω δεν το εχω δει, καπου το διαβασα. Η σιτα οκ, δεν μου φαινεται κακη ιδεα... ή κατι τελος παντων σε στυλ τουλι ισως...

veMDp3.png

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!

Ξεχασα να γραψω οτι εχω παντα αλλα μονο απο τη μια πλευρα για να μην νιωθει το μωρο κλεισμενο.

Σκεφτηκα και εγω το αρκουδακι αλλα δεν θα μας φανει ιδιαιτερα χρησιμο, γιατι κατα τη διαρκεια της νυχτας θα βγαλει την πιπιλα και επειδη κανει ανησυχο υπνο πεφτει η πιπιλα κατω. :?

Τωρα οσο για την σιτα αν καταληξω τελικα σε αυτη τη λυση θα παρω την πιο ανοιχτοχρωμη (παλι για να μην νιωθει το μωρο κλεισμενο), διαφορετικα θα παρω τουλι οπως πολυ σωστα ειπε η smak. :)

Αλλα και η ιδεα της maria ampelokipi ειναι δελεαστικη θα ελεγα. ;)

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!

Ξεχασα να γραψω οτι εχω παντα αλλα μονο απο τη μια πλευρα για να μην νιωθει το μωρο κλεισμενο.

Σκεφτηκα και εγω το αρκουδακι αλλα δεν θα μας φανει ιδιαιτερα χρησιμο, γιατι κατα τη διαρκεια της νυχτας θα βγαλει την πιπιλα και επειδη κανει ανησυχο υπνο πεφτει η πιπιλα κατω. :?

Τωρα οσο για την σιτα αν καταληξω τελικα σε αυτη τη λυση θα παρω την πιο ανοιχτοχρωμη (παλι για να μην νιωθει το μωρο κλεισμενο), διαφορετικα θα παρω τουλι οπως πολυ σωστα ειπε η smak. :)

Αλλα και η ιδεα της maria ampelokipi ειναι δελεαστικη θα ελεγα. ;)

Koalaki υπάρχει και αυτό που μπορεί να σε βολέψει

http://www.safebebe.gr/products_more.asp?l=gr&cid=9&scid=74&pid=2

Εγώ το είχα πάρει στον γιό μου γιατί από 2 μηνών στριφογυρνούσε στην κούνια και όλο και κάποιο χεράκι/ποδαράκι έβγαινε από τα κάγκελα και μετά δεν μπορούσε να το ξαναβάλει μέσα :rolleyes:. Είναι και διάφανο οπότε υπάρχει ορατότητα.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ το είχα πάρει στον γιό μου γιατί από 2 μηνών στριφογυρνούσε στην κούνια και όλο και κάποιο χεράκι/ποδαράκι έβγαινε από τα κάγκελα και μετά δεν μπορούσε να το ξαναβάλει μέσα :rolleyes:. Είναι και διάφανο οπότε υπάρχει ορατότητα.

αυτό μου φαίνεται τέλειο! κρίμα που δεν το είχα ανακαλύψει και εγω!

βέβαια και πάλι θα κοπανούσε το κεφάλι της η μικρή, οπότε μάλλον πάλι στο παρκοκρέβατο θα καταλήγαμε, αλλά μου αρέσει πολύ περισσότερο από την πάντα που είχαμε και έκανε το κρεβάτι ασφυκτικό, άσε που το άλλαγμα του σεντονιού ήταν πολύ δύσκολο.

αυτό μου φαίνεται τέλειο! κρίμα που δεν το είχα ανακαλύψει και εγω!

βέβαια και πάλι θα κοπανούσε το κεφάλι της η μικρή, οπότε μάλλον πάλι στο παρκοκρέβατο θα καταλήγαμε, αλλά μου αρέσει πολύ περισσότερο από την πάντα που είχαμε και έκανε το κρεβάτι ασφυκτικό, άσε που το άλλαγμα του σεντονιού ήταν πολύ δύσκολο.

Και εγώ το προτιμούσα από την πάντα για τον ίδιο λόγο, για να μην χτυπάει το κεφάλι του το είχα συνδυάσει με αυτά

http://www.safebebe.gr/products_more.asp?l=gr&cid=9&scid=74&pid=523

και ήταν μιά χαρά! Και το παρκοκρέβατο όμως είναι πολύ καλή λύση.

S02fp3.png

LnVyp3.png

καλά izaki με έχεις στείλει αδιάβαστη! είναι τέλεια και αυτά!

απλά εμάς τώρα συνήθισε το παρκοκρέβατο και δεν ρισκάρω αλλαγές, θα αλλάξει σε κανα χρόνο για να μπει στο κανονικό κρεβάτι πια.

Ευχαριστω πολυ!!!

Χρησιμη και πρακτικη η λυση που μου προτεινεις...!!!

Διαφημίσεις