Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συστημα θερμανσης σπιτιου!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!Θα ήθελα την γνωμη σας σε κατι...

Θελουμε να βαλουμε συστημα θερμανσης σε ενα σπιτι του '74 που έχουμε και επειδη το σπιτι δεν είχε απο πριν τιποτα εκτος απο 2 air-condition στα 2 υπνοδωματια, έχουμε αρχισει να ψαχνουμε για το τι θα μπορουσαμε να βαλουμε μεσα ώστε να ζεσταινεται καλα και οικονομικα το σπιτι το χειμωνα.Έχουμε αποκλεισει τελειως το πετρελαιο και σκεφτομαστε για τα καινουργια συστηματα με πελετ κ.λ.π.

Έχει καμια προσωπικη εμπειρια απο το θεμα?Γενικα,τι θα ήταν καλυτερο ώστε να μη μας φυγει μια περιουσια για την εγκατασταση του, αλλα και να αποδιδει σε θερμοτητα χωρις να χρειαζομαστε υπερογκα ποσα τους χειμερινους μηνες...

Θα με βοηθουσε πολυ καποια που έχει ήδη στο σπιτι της αντιστοιχο συστημα θερμανσης ώστε να μου πει ποσο περιπου κοστισε και αν είναι ευχαριστημενη απο την αποδοση του.

Ευχαριστω πολυ!!

6L9mp2.png

IPZnp2.png

Διαφημίσεις

Συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης redwell. Εγώ από τότε που τα έβαλα στο σπίτι μου, βρήκαμε την υγειά μας. Πολύ ζέστη, πολύ οικονομικός λογαριασμός της ΔΕΗ. Μπες στην επίσημη ιστοσελίδα και δες. Βέβαια είναι τα πιο ακριβά της αγοράς αλλά θα κάνεις απόσβεση πολύ γρήγορα.

ster, θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένη? Αριθμός σωμάτων, ισχύ (W), πόσες ώρες ημερησίως καίς, σύνολο KW το δίμηνο, τετραγωνικά σπιτιού και πόσο πληρώνεις λογαριασμό ΔΕΗ. Για να ξέρουμε τί λέμε οικονομικά.