Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αντανακλαστικο περπατηματος

Recommended Posts

καλησπερα σας.ειμαι νεα μανουλα και ηθελα να σας ρωτησω για το αντακλαστικο του περπατηματος.εχω ενα κοριτσακι 43 ημερων.οταν ηρθε η παιδιατρος στο σπιτι οταν ηταν περιπου 7 ημερων την εξετασε και της εκανε στο τελος και τις "ασκησουλες" να δει τα αντανακλαστικα της.ολα ηταν ενταξει εκτος απο το αντακλασρικο της βαδησης.δηλαδη την επιασε κατω απο τους ωμους της και την σηκωσε και οταν ακουμπησανε οι πατουσιτσες της σε σκληρη επιφανεια δεν εκανε το αντανακλαστικο να περπατησει στον αερα.η παιδιατρος δεν εδειξε να πολυαγχονεται και μας ειπε οτι μπορει να μας πει αργοτερα να της βαλουμε 2 πανες να φοραει το οποιο δεν το πολυκαταλαβα και δεν εδωσα και πολλη σημασια.να πω βεβαια οτι γενικα μια χαρα τα κουναει τα ποδαρακια της και αντισταση κραταει οταν την εχω ξαπλωμενη και παιζουμε.πριν 10 μερες που πηγαμε στην παιδιατρο να μας δει και μας μετρησε και μας βρηκε μια χαρα στις καμπυλες μας κτλ δεν μας ειπε κατι για 2 πανες ή για τα ποδαρακια μας και εγω ξεχασα να την ρωτησω αφου τα βρηκε ολα καλα γενικα.ομως τωρα που το σκεφτομαι βλεπω οτι εξακολουθει να μην μου κανει αυτα τα "βηματακια" αρχησα να αγχωνομαι.αν και μια φορα που ειμασταν με τον αντρα μου νομιζω οτι το εκανε αυτο το αντανακλαστικο.δεν θα πρεπε να το κανει απο την αρχη?ή τουλαχιστον εστω τωρα να ηταν πιο εντονο?ειχατε παρατηρησει κατι εσεις αναλογο?

Διαφημίσεις