Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ

Recommended Posts

καλημερα σας!!!!θα ηθελα να ρωτησω οσες απο εσας μετα απο παλινδρομη κυηση διαγνωστηκε θρομβοφιλια και αν σε επομενη κυηση πηγαν ολα καλα με αντιπηκτικη αγωγη......

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!!θα ηθελα να ρωτησω οσες απο εσας μετα απο παλινδρομη κυηση διαγνωστηκε θρομβοφιλια και αν σε επομενη κυηση πηγαν ολα καλα με αντιπηκτικη αγωγη......

σε εμένα διαγνώστηκε θρομβοφιλία και πήρα αντιπηκτική αγωγή σε επόμενη εγκυμοσύνη που όμως πάλι παλλινδρόμησε.

τελικά αποδείχτηκε ότι ο γυναικολόγος ήταν απλά άσχετος.

Έχω κι εγώ θρομβοφιλία, με 2 αποβολές πριν μάθω γι΄αυτή. Στη συνέχεια, έκανα αντιπηκτική αγωγή ενώ προσπαθούσα ακόμη να μείνω έγκυος, συνέχισα και μετά που έμεινα για όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης και όλα πήγαν καλά. Το ίδιο και στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου. Σου εύχομαι τα καλύτερα!!

Και εγώ μετα την πρώτη αποβολη, απο τις εξετάσεις, βρήκα ότι έχω θρομβοφιλια. Στην δεύτερη εγκυμοσυνη μου έκανα ενέσεις ηπαρινης. Ολα πήγαιναν καλά μέχρι τον πέμπτο μηνα που είχα πρόωρο τοκετό αλλά απο άλλο λόγο. Μην ανησυχείς όμως γιατι με την σωστή θεραπεία θα πανε ολα καλά. Ξέρω πολλές περιπτώσεις με αίσιο τέλος.

καλημερα σας!!!!θα ηθελα να ρωτησω οσες απο εσας μετα απο παλινδρομη κυηση διαγνωστηκε θρομβοφιλια και αν σε επομενη κυηση πηγαν ολα καλα με αντιπηκτικη αγωγη......[/QUO

Να μην φοβάσαι τίποτα ...και εγω είχα μια παλίνδρομη κύηση και τώρα έχω ενα αντράκι 23 μηνών και είμαι στον 7ο μήνα έγκυος στην κόρη μου ...Κάνω μια ένεση κάθε μέρα ...έχει γίνει συνήθεια και όλα καλά...απλά αυτό που πρέπει να προσέχουμε και έγω δεν το ήξερα στην προηγούμενη τελειόμηνη εγκυμοσύνη μου είναι ότι πρέπει αν μήνα να ελέγχουμε με νέα εξέταση αν μας καλύπτει η αγωγή που παίρνουμε... τι εννοώ? εγω μέχρι τώρα έκανα τις clexan 0.4 και τώρα σύμφωνα με τις εξετάσεις πρέπει να κάνω clexan 0,6 μεχρι να κάνω πάλι εξετάσεις να δούμε αν με καλύπτουν και αυτές...

a>

a>

Διαφημίσεις