Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS πρισμένοι λεμφαδένες ή κάτι άλλο;


Recommended Posts

Καλησπέρα. Δεν ξερω αν υπάρχει ανάλογο τοπικ αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας. Τα κοριτσάκια μου πέρασαν ίωση για κανένα μήνα. Η Μαρία μου ακόμα έχει λίγες μιξούλες. Παρατηρήσαμε εδώ και μια βδομάδα μεγάλο φούσκωμα να το πώ, κουβαράκι να το πώ? στα πλαινά του λαιμού, κάτω από το αυτάκι της περίπου. Πήγαμε αμέσως στο γιατρό γιατί ο νους μας πήγε και πάει σε 1000 κακά. Μας είπε μάλλον ότι είναι πρισμένος λεμφαδένας και αρχίσαμε αντιβίωση και μόλις την τελιώσουμε θα πάμε να μας δει, αν δεν μειώθηκε το μέγεθος του θα κάνουμε περεταίρω εξετάσεις. Εγώ που το ψηλαφώ, νομίζω πώς δεν έκανε καμία διαφορά μετά από 6 μέρες που αρχίσαμεν την αντιβίωση. Οκ περιττό να πώ ότι αγχωνώμαστε πολύ. Σήμερα η νευρολόγος μας είπε οτι θέλει λίγη προσοχή γιατί είναι αρκετά πρισμένο, αλλά κι αυτή και ο παιδίατρος μας πιστεύουν ότι είναι λεμφαδένας λόγω του ότι περνά ίωση το μωρό. Καμιά μανούλα με ανάλογη εμπειρία; ουφ.:?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλησπερα!την ιδια ακριβως παρατηρηση εκανα και εγω στην κορη μου σημερα,δυο σαν γρουμπουλακια,ενα απο καθε μερια στα πλαινα του λαιμου.ο παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι απο ιωση που περασε.τιποτα παραπανω!

http://lmtf.lilypie.com/XtbDp3.png http://lb3f.lilypie.com/Dusap2.png

Link to comment
Share on other sites

Έχει και εμένα αρκετό καιρό τώρα στο ίδιο σημείο. Η παιδίατρος μου είπε οτι αργούν να φύγουν ή και δε φεύγουν ποτέ. Απόδειξη εγώ που από μικρό παιδί έχω ένα σγρουμπουλάκι στο λαιμό μου. Το επικίνδυνο μου είπε είναι όταν αυξάνει συνεχώς το μέγεθός τους. Τώρα, όταν λες πολύ πρησμένο τι εννοείς; δηλαδή το βλέπεις χωρίς καν να το ψηλαφίσεις;

cN3ep3.png
Link to comment
Share on other sites

εμενα δεν ειχε περασει καθολου ιωση και ομως ειχε πρησμενους λεμφαδενες κατα πολυ.αφου το καταλαβα οταν παιζαμε και της πειραζα τα μαλλια.ηταν περιπου 1,5 χρονων.και εγω ειχα παρει τρομοκρατημενη την παιδιατρο και μολις το ειδε μου ειπε οτι μερικες φορες χωρις λογο και αιτια μπορει να πρηστουν λιγο.φαντασου ηταν σαν καρουμπαλο αφου το ενιωσα κανονικα χωρις να την ψηλαφισω εντονα.μετα απο καμια 10 μερες περασε μονο του χωρις τιποτα.ενα αλλο παιδακι που περιμενε απεξω στο γιατρο ειχε ενα τεραστιο πραμα πισω απο το αυτακι του (μονο στο ενα)και ηταν οντως λεμφαδενας!ετσι μου ειπε η μαμα του αλλα το παιδακι μολις ειχε περασει ιωση και πηγε για επανεξεταση!θα σου ελεγα να μην αγχωνεσε!ενημερωσε μας παντως:P

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και από εμένα! Το ίδιο είχα παθει και γώ με τη μεγάλη μου κόρη στην οποία ψηλάφησα ένα γρουμπουλάκι στο λαιμό την ώρα που τη χαιδευα για να κοιμηθεί. Δεν έβλεπα την ώρα να ξημερώσει να μιλήσω με τη γιατρό να πάμε να τη δεί.. Μήν τα πολυλογώ την ψηλαφίζει, μου λεει δεν ειναι ένα, είναι περισσότερα, έλα να τα πιάσεις και πράγματι, ψηλάφησα κιάλλα. Πρησμένοι λεμφαδένες από ίωση, μου είπε οτι κάνουν πολύυυυυυ καιρό να φύγουν, μπορεί κ ποτέ.. Να μην ξαναασχοληθώ... Χωρίς να θέλω να παρεμβαίνω, την αντιβίωση σας την έδωσε για τον λεμφαδένα ΄η ακόμα ειπναι άρρωστη; Γιατί αν είναι για τον λεμφαδένα, μάλλον δε θα δείτε διαφορά.. Μην αγχώνεσαι, δν είναι τιπποτα!!

78xyp2.png

 

Z1jep2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...