Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αποξεση χωρις αιμα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ναι, φυσιολογικό είναι. Εγώ τη μια φορά δεν είχα καθόλου την δεύτερη φορά είχα μικρή ροή καθημερινά για ένα μήνα! Απλά έχε το νου σου γιατί μπορεί σε 2-3 μέρες να σου έρθει αίμα ξανά και μάλιστα αρκετό. Τουλάχιστον έτσι μου είχε πει ο γιατρός μου.

Περαστικά!

tt1c5897.aspx

σε ευχαριστώ. αγχωθηκα γιατι ουτε ποναω ουτε αιμα εχω. ο γιατρος μου ειπε πως θα εχω και 10 μερες περιπου. ελπιζω να μην εχω καθολου!!!:D

Κι εγώ δεν ειχα πολυ...

Την δια μερα κ την επομενη λιγο και μετα σταγονες...αλλα εγω τις πρωτες 2-3 μερες πονουσα.

Επαιρνα κι εγω μιτροταν και αντιβιωση.

Οταν ειχα παει στις 10-15 μερες να με δει η γιατρος μου κ της ειπα πως δεν ειχα σχεδον καθολου αιμα, μου ειπε πως σημαινει πως καθαρισε καλα η μητρα.

Οποτε μην ανησυχεις! Καλη δυναμη σου ευχομαι..

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. την Παρασκευη εκανα αποξεση με ελαχιστο αιμα την ιδια μερα. απο τοτε δεν εχω ιχνος αιματος ουτε πονο. παιρνω augmentin και flagyl. σε δεκα μερες θα παω στον γιατρο για περαιτερω ελεγχο.

Και εγώ την Παρασκευή έκανα απόξεση και δεν έχω αίμα επίσης. Vybramicin των 100 mg παίρνω και Cyclacur ξεκινάω σήμερα. 2η παλίνδρομη σε ένα χρόνο! Την κατάσταση την ξέρετε...Καλή Δύναμη να έχουμε!!!

Και εγώ την Παρασκευή έκανα απόξεση και δεν έχω αίμα επίσης. Vybramicin των 100 mg παίρνω και Cyclacur ξεκινάω σήμερα. 2η παλίνδρομη σε ένα χρόνο! Την κατάσταση την ξέρετε...Καλή Δύναμη να έχουμε!!!

Κουράγιο και εύχομαι σύντομα τα ευχάριστα!!!

• Like 1

Καλησπέρα και απο μένα εγώ έκανα αποξεση τις 24/2 και είχα λίγο αιμα στην αρχή το οποίο αυξομειώνεται μέχρι και σήμερα . Για εμένα ηταν η Τρίτη αποξεση μεσα σε δέκα μήνες. Καλό κουράγιο σε ολες