Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ερωτηση για ovitrelle στην σπερματεγχυση.

Recommended Posts

Καλημερα!Ειναι η πρωτη φορα που γραφω αν και σας διαβαζω καιρο!Χθες εκανα την πρωτη μου σπερματεγχυση κι εγω αλλα εχω μερικες αποριες...Καταρχην ο γιατρος μου ειπε να κανω την ovitrelle στις 9.30 το βραδυ την παραπροηγουμενη ημερα.Αυτη προκαλει ωορρηξια σε 36 περιπου ωρες και οντως εγω κατα τις 9 το πρωι χθες ενοιωσα κατι πονακια και ειχα και υγρα!Η σπερματεγχυση ομως εγινε στις 11 δλδ 2 ωρες μετα και ενω ηταν ολα καλα φοβαμαι οτι χασαμε την ωορρηξια γιατι εχω ακουσει οτι πρεπει να γινεται πριν την ωορρηξια!Ηθελα να δω λοιπον οσες απο εσας κανατε σπερματεγχυση τι ωρα κανατε την ovitrelle kai την σπερματεγχυση?Υπαρχει περιπτωση να εχω ελπιδες?Δεν ξερω αν η ωορρηξια διαρκει μια στιγμη η αρχιζει με τα υγρα και κραταει πχ μιση μερα!Ευχαριστω εκ των προτερων και καλη επιτυχια σε ολες μας!!!

Διαφημίσεις

Τα πονάκια είναι μια ενδειξη ωορρηξίας. Στη σπερματέγχυση δεν είναι απαραίτητο να προλάβεις την ωορρηξία. Και εγω σε όλες τις σπερματεγχύσεις τέτοια ώρα την έκανα την ovitrelle .Μια φορά έμεινα έγκυος αλλά παλινδρόμησε. Έχεις ελπίδες , το ωάριο μενει πανω απο 24 ωρες ζωντανό μην ανησυχείς! Καλή τύχη !