Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλημερα!εδωσε προχτες ο αντρας μου στην μικρη(3,5 χρονων)παγωμενο τσαι (ice tea) και εννοειτε η μικρη ξετρελαθηκε.το θεμα ειναι οτι απο τοτε μου ζηταει συνεχεια και τωρα το πρωι να της φτιαξω.να ενημερωσω οτι ειναι πολυ καλοφαγο παιδι και οτι εχει δοκιμασει τα παντα της εχω δωσει δηλαδη και αναψυκτικο (πολυ λιγο)αραιωμενο παντα με νερο και αυτο μια φορα την εβδομαδα και αν γιατι και εμεις σπιτι δεν περνουμε τοσο συχνα.και ο λογος που ρωταω ειναι γιατι δεν θελω να της δινω καθε μερα γιατι περιεχει καφεινη κτλ αλλα τωρα που γραφω καθετε και ουρλιαζει.να της το φτιαχνω πολυ αραιωμενο και να της το δινω ή ειναι και αυτο υπερβολικο για καθε μερα?αχχχχχ αυτος ο αντρας μου μια χαρα την ειχα με τα πορτοκαλακια της καθε πρωι.:mad: επισης μηπως ειναι καλυτερο να της λεω να πινει λιγο το απογευμα?δεν εχω προβλημα να της δινω λιγο αλλα οχι βρε παιδι μου το πρωι....αντε λιγο το απογευμα και πολυ αραιωμενο ε?εσεις τι θα κανατε?γιατι δεν υπαρχει απλα περιπτωση να το ξεχασει ή να την ξεγελασω......:mad:

Διαφημίσεις

Μια φορά στο τόσο αραιωμένο με νερό δεν θεωρώ ότι είναι και τόσο φοβερό αλλά σίγουρα κάθε μέρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο, εμένα και οι δυο τους τρελαίνονται για αναψυκτικά αλλά δεν θέλω να τους δίνω, εκείνη την ώρα που σου ζητάει προσπάθησε να της αποσπάσεις την προσοχή με κάτι άσχετο, πχ η μικρή μου κάποια στιγμή είχε πάθει κόλλημα με το depon που ήταν άρρωστη και ήθελε κάθε 2 λεπτά να της δίνω, την ξεγελούσα βάζοντας στη σύριγγα σιρόπι από γλυκό κουταλιού αραιωμένο με νερό. Επίσης της έδινα κάτι να παίξει που της άρεσε, οπότε το μυαλό της ξέφευγε.