Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μουσικη και κλωτσιες :D

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλά κάνεις! Λένε τα ηρεμεί η κλασική μουσική και αν ακούς ένα συγκεκριμένο κομμάτι συχνά, αργότερα όταν γεννηθεί, όταν θα το ακούει θα το νανουρίζει... Δεν ξέρω αν ισχύει... Εγώ πάντως βάζω το cd από την ταινία Amelie γιατί μου φτιάχνει τη διάθεση!

cSQmp2.png

• 2 weeks later...

Κορίτσια, πολύ ωραίο θέμα.

Ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρετε πολύ μπορούμε να βρούμε κανένα τραγουδάκι ή κανένα παραμυθάκι για να τα λέμε εμείς οι ίδιες στα μωράκια μας από τώρα μιας και μας ακούνε??

Επιπλέν, io-anna εσύ πόσο εβδομάδων είσαι τώρα που σε κλωτσάει το μωράκι σου και είναι το πρώτο σου; Εγώ είμαι στις 20 και το νιώθω μόνο λίγες φορές τη μέρα και πασχίζω να το νιώσω.

Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!

What greater thing is there for human souls than to feel that they are joined for life - to be with each other in silent unspeakable memories.

- George Eliot

Κορίτσια, πολύ ωραίο θέμα.

Ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρετε πολύ μπορούμε να βρούμε κανένα τραγουδάκι ή κανένα παραμυθάκι για να τα λέμε εμείς οι ίδιες στα μωράκια μας από τώρα μιας και μας ακούνε??

Επιπλέν, io-anna εσύ πόσο εβδομάδων είσαι τώρα που σε κλωτσάει το μωράκι σου και είναι το πρώτο σου; Εγώ είμαι στις 20 και το νιώθω μόνο λίγες φορές τη μέρα και πασχίζω να το νιώσω.

Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!

egw simpsina eimai 25 evdomadwn kai 6 imeres simera :D to prwto mou eini kai einai polu zwiro mwraki apo nwris arxise na me klwtsaei... stin 21i evdomada imoun otan arxise:smile::D:D

Διαφημίσεις

Εμενα παλι οταν τραγουδαει η κορη μου κοντα στη κοιλια μου,το μωρο ειναι πραγματικα ηρεμο.Οταν ομως σταματησει αρχιζει τη μαχη στη κοιλια μου (πολυ τσαμπουκας μου φαινεται). Ωρες ωρες σκεφτομαι μηπως μενει ακινητο γιατι η μεγαλη κανει δικες της συνθεσεις και η μικρουλα προσπαθει να καταλαβει τι στο καλο λεει???:D:D:D

Παντως στη πρωτη μου κορη ακουγα ξενο hip hop :cool: και τωρα μονο αυτα της αρεσουν....τυχαιο?Δεν ξερω.

eicMp2.png

3rkAp2.png

Μπράβο κορίτσια, χαίρομαι που ακούω τις ιστορίες σας! Ελπίζω και εγώ να αρχίσει να με κλωτσάει σύντομα, αν και τώρα ώρες ώρες νιώθω κάτι σκιρτηματάκια μέσα στην κοιλιά μου... Και είναι και το πρώτο μου οπότε δεν μπορώ να τα αναγνωρίσω 100 τοις 100. Εύχομαι τα καλύτερα για τα παιδάκια σας και για τα επερχόμενα μωράκια σας!!!

What greater thing is there for human souls than to feel that they are joined for life - to be with each other in silent unspeakable memories.

- George Eliot