Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δίκερη Μήτρα

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!Εύχομαι σε όλες σας τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα και να είναι ρόδινα.Είμαι καινούρια στην παρέα σας και πήρα την απόφαση να γράψω και το δικό μου πρόβλημα.Είμαι 28 χρονών,παντρεμένη με πολλά χρόνια σχέσης.Πήραμε την απόφαση με τον άντρα μου να αποκτήσουμε παιδάκι το προηγούμενο καλοκαίρι κι έτσι ξεκινήσαμε τις προσπάθειες (χωρίς κάποιο αποτέλεσμα ακόμα).Έχοντας πάντα πρόβλημα με την περιοδό μου(αμηνόρροια) λόγω πολυκυστικών ωοθηκών έκανα κάθε χρόνο ορμονικές εξετάσεις και γυναικολογικές.Πάω λοιπόν και πέρσυ τον Σεπτέμβρη για να κάνω τις γνωστές εξετάσεις και μου βρίσκουν και εικόνα δίκερης μήτρας(δεν είναι σίγουροι αν είναι διαφραγματοφόρος ή δίκερη),λέγοντας μου ότι θα μου είναι δύσκολο να συλλάβω.Ξεκινάω έναν μαραθώνιο και πάω απο γιατρό σε γιατρό.Οι μισοί μου είπαν να κάνω υστεροσκόπηση-λαπαροσκόπηση κι οι άλλοι μισοί μου δίνουν βιταμίνες και φυλλικό οξύ για να φτιάξει ο κύκλος μου και να κάνω ωορηξία.Όλο αυτό μ'έχει αγχώσει αρκετά κι έμενα και τον άντρα μου!!!Δεν ξέρω τι να κάνω,ποιον να εμπιστευτώ...Το πρόβλημα είναι η μήτρα ή οι πολυκυστικές ωοθήκες;Είχε καμιά σας παρόμοιο πρόβλημα κι αν ναι πως το αντιμετώπισε;Συγγνώμη αν σας κούρασα,αν και νέα στην όμορφη παρεούλα σας....περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας!!!Φιλάκια προς το παρόν!!!!

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα bobonaki.

Ρίξε μια ματιά στα 2 παρακάτω άρθρα για άρθρα για δίκερη μήτρα ίσως σε βοηθήσουν.

http://www.eugonia.com.gr/el/ysteroskopisilaparoskopisi/diagnostiki-laparoskopisi/poies-pathiseis-diagignoskontai/2012-06-22-08-33-42

http://www.drkalmantis.gr/documents/3d-yperixografia-mitras/diagnosi-syggenon-anomalion

Και οι δύο γιατροί που σου αναφέρω, είναι πολύ καλοί σε αυτά τα θέματα (τους γνωρίζω λόγω παλαιότερης επαγκελματικής συνεργασίας τον κ. Καλμαντή και με το κ. Λαινά έχω κάνει το γιό μου με εξωσωματική, άρα αν σε ενδιαφέρει να συλλάβεις είναι σημαντικό).

Νομίζω ότι σε τέτοια θέματα πρέπει να πάρεις αρκετές γνώμες και οι δύο παραπάνω είναι αξιόπιστοι.

Δεν ξέρω αν σε βοηθάει καθόλου η απάντηση μου, αλλά για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει ξέρεις πιο είναι ακιβώς πρώτα και πόσο αποτρεπτικό ώς προς το στόχο σου.

Έχω δίκερη μήτρα και μια υπέροχη κόρη! Ο ιατρός μου ήταν αρνητικός να αφαιρέσουμε τον υμένα. Μου είπε ότι θα τη χειρουργήσουμε μόνο εάν έχεις συνεχόμενες αποβολές. Έμεινα έγκυος, είχα χαμηλά τον πλακούντα σε όλη την εγκυμοσύνη και το μωρό μου γεννήθηκε 10 μέρες πριν με καισαρική τυλιγμένο λόγω έλλειψης χώρου και αμνιακού υγρού! Η παιδίατρος μας είπε ότι η μικρή στην εγκυμοσύνη για να προστατευτεί ήταν μικροκαμωμένη διότι εγκλιματίστηκε στο χώρο που είχε και τον πρώτο μήνα πήρε 8 πόντους και τώρα που μεγαλώνει είναι σε ύψος εκτός διαγραμμάτων και πάει για 1.80!! Ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι δεν θέλει να επέμβει στη φύση της μήτρας μου γιατί μπορεί μετά να είναι πιο δύσκολο! Αυτά και εύχομαι γρήγορα να έχεις το μωρό σου! Θέλει υπομονή και δύναμη γιατί μπορεί να αποβάλεις ανά πάσα στιγμή...

hDxrp3.pnghkS0p3.png

Kαλησπέρα σας,

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και να σας ζήσουν τ'αγγελο'υδια σας!!!!!!!Πήγα λοιπόν,όπως μου είπε ο καινούριος μου γιατρός,να κάνω σαλπιγγογραφία.Την έκανα και το αποτέλεσμα είναι τελικά δίκερη μήτρα που χωρίζεται μέχρι την μέση.Μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκόπηση για να σηκώσει το χώρισμα και τελικά θα μπω για επέμβαση την άλλη βδομάδα.Και μετά την θεραπεία που θα κάνω από την επέμβαση θα μου προκαλέσει ωορηξίες για να μπορέσουμε να συλλάβουμε.Έχω αγχωθεί πολύ αλλά θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να εμπιστευτώ τον γιατρό μου προκειμένου να προχωρήσω.Εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί πραγματικά θέλω πολύ ένα μωράκι....

Kαλησπέρα σας,

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και να σας ζήσουν τ'αγγελο'υδια σας!!!!!!!Πήγα λοιπόν,όπως μου είπε ο καινούριος μου γιατρός,να κάνω σαλπιγγογραφία.Την έκανα και το αποτέλεσμα είναι τελικά δίκερη μήτρα που χωρίζεται μέχρι την μέση.Μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκόπηση για να σηκώσει το χώρισμα και τελικά θα μπω για επέμβαση την άλλη βδομάδα.Και μετά την θεραπεία που θα κάνω από την επέμβαση θα μου προκαλέσει ωορηξίες για να μπορέσουμε να συλλάβουμε.Έχω αγχωθεί πολύ αλλά θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να εμπιστευτώ τον γιατρό μου προκειμένου να προχωρήσω.Εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί πραγματικά θέλω πολύ ένα μωράκι....

Από τα λίγα που μας αναφέρεις καταλαβαίνω οτι διαφένεται λύση - πρέπει φυσικά να γίνουν κάποιες κινήσεις... Υπομόνη και όλα θα πάνε κατ΄ευχήν!

Περιμένουμε τα νέα σου άμεσα και μια θετική χωριακή...!

Διαφημίσεις