Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ροζ καφέ βλενες στην 24η εβδομάδα!!!! Τι είναι;;;;

Recommended Posts

Καλησπέρα κ πάλι! Είμαι στην 24η εβδομάδα κ από εχθές το πρωί είδα ροζ καφε βλενες !! Πήρα τη γιατρό κ επειδή έχω πρόωρες συσπασεις με έστειλε δίπλα στην κλινική κ σε συνεννόηση μαζί τους με βαλαν καρδιοτογραφο ο οποία δεν έδειξε συσπασεις.. Αυτά ομως συνεχίζουν κάποιες φορές δεν έχω και όλους άλλες πάλι ξανά βλέπω. Είχε καμία παρόμοια εμπειρία; Αύριο θα πάω να με δει. Ευχαριστώ!

b1xOp2.png

QBskp2.png

Διαφημίσεις

γιατροι δεν ειμαστε και μονο ενας γιατρος μπορει να διαγνωσει το προβλημα

προσπαθησε απλα μεχρι την εξεταση να εισαι ξαπλα τελειως για να ξεκουραστει η μητρα και αν μπορεις πλαγια θεση και οχι ανασκελα για να μη πυροδοτησεις συσπασεις.

μαγνησιο παιρνεις;

Κατερινακι ευχαριστώ για την απάντηση. Η γιατρός δεν με είδε ακόμα εχθές δεν είχα καθόλου ήμουν καθαρή σήμερα πάλι καφε βλενη λίγο. Δεν με έχει εξετάσει κολπικα. Πριν δω αυτά τα σημάδια υπήρχε κάποια κούραση αλλά όχι υπερβολική ... Μαγνήσιο ναι παίρνω κ γιουτοπαρ..

b1xOp2.png

QBskp2.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι ευχαριστώ για την απάντηση. Η γιατρός δεν με είδε ακόμα εχθές δεν είχα καθόλου ήμουν καθαρή σήμερα πάλι καφε βλενη λίγο. Δεν με έχει εξετάσει κολπικα. Πριν δω αυτά τα σημάδια υπήρχε κάποια κούραση αλλά όχι υπερβολική ... Μαγνήσιο ναι παίρνω κ γιουτοπαρ..

ΛΑΜΠΡΑ!

αφου παιρνεις γιοτοπαρ και μαγνησιο.

ζητα να ξεκινησεις ληψη και utrogestan προγεστερονη δηλαδη...

δε ξερω τι μπορει να ναι αυτη η βλεννη

ζητα να κανεις και μια αιματολογικη CRP για να δειτε μη τυχον υπαρχει καμια λοιμωξη. απο κατω εχεις καποια ενοχληση φαγουρα; υγρα;

παλι γιατροι δεν ειμαστε αλλα προσπαθησε να εισαι το περισσοτερο μερος της ημερας ξαπλα

αν δουλευεις ζητα αδεια αναρρωτικη. δε θελω να σε αγχωσω αλλα αυτες οι εβδομαδες ειναι πολυτιμες...εγω ειχα προβληματα με τον τραχηλο μου και οπως καταλαβαινεςι ειμαι παρα πολυ ευαισθητη σε τεοια ζητηματα. ολα πηγαν καλα και εχω 2 μπομπιρες αλλα ειχα πολλααααα θεματα γι αυτο και θελω να βοηθησω οσο μπορω!

• 2 weeks later...
ΛΑΜΠΡΑ!

αφου παιρνεις γιοτοπαρ και μαγνησιο.

ζητα να ξεκινησεις ληψη και utrogestan προγεστερονη δηλαδη...

δε ξερω τι μπορει να ναι αυτη η βλεννη

ζητα να κανεις και μια αιματολογικη CRP για να δειτε μη τυχον υπαρχει καμια λοιμωξη. απο κατω εχεις καποια ενοχληση φαγουρα; υγρα;

παλι γιατροι δεν ειμαστε αλλα προσπαθησε να εισαι το περισσοτερο μερος της ημερας ξαπλα

αν δουλευεις ζητα αδεια αναρρωτικη. δε θελω να σε αγχωσω αλλα αυτες οι εβδομαδες ειναι πολυτιμες...εγω ειχα προβληματα με τον τραχηλο μου και οπως καταλαβαινεςι ειμαι παρα πολυ ευαισθητη σε τεοια ζητηματα. ολα πηγαν καλα και εχω 2 μπομπιρες αλλα ειχα πολλααααα θεματα γι αυτο και θελω να βοηθησω οσο μπορω!

Καλημέρα κ σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! Σήμερα ξανά είδα κ είμαι στην 26η εβδομάδα! Θα δω τις αίματολογικες μήπως έχω κάνει αυτήν την εξέταση που λες. Έχω αγχωθει παρά πολυ

b1xOp2.png

QBskp2.png

Καλημέρα κ σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! Σήμερα ξανά είδα κ είμαι στην 26η εβδομάδα! Θα δω τις αίματολογικες μήπως έχω κάνει αυτήν την εξέταση που λες. Έχω αγχωθει παρά πολυ

Καλημέρα!!!! Και εγώ όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου είδα μια φορά αίμα στην 24η εβδομάδα. Πήγα στο νοσοκομείο αλλά δεν έδειξε τίποτα. Ούτε αποκόλληση ούτε τίποτα. Πήρα utrogestan και έκατσα στο κρεβάτι. Επίσης είχε πάρει λιγότερο βάρος η μπέμπα από ότι έπρεπε. Μετά από 2 εβδομάδες ξαναείδα αίμα παρόλο που παρέμενα στο κρεβάτι. Ξαναπήγα στο νοσοκομείο αλλά πάλι τίποτα.

Παρόλαυτά συνέχισα να είμαι στο κρεβάτι μέχρι και που γέννησα αλλά δεν ξαναείδα αίμα. Τι ήταν αυτό, ποτέ δεν έμαθα!!!!!!!

Βέβαια όλα πήγαν μια χαρά και τώρα η μπεμπούλα μου είναι 5 μηνών.

Πάντως σίγουρα θέλει ξεκούραση.

Εύχομαι να μην είναι τίποτα και να πάνε όλα καλά!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

• 3 weeks later...

Είμαι στην 16η εβδομάδα και έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα,πηγαίνω μέρα παρα μέρα στο νοσοκομείο εχω κάνει ολες της εξετάσεις και είναι όλα καλα!κανεις δεν μπορεί να μου δώσει μια απάντηση απο που βγένουν αυτές οι βλένες...απο εχθες δεν ξαναείδα κάτι αλλά ανχώνομαι μηπως ξαναδώ!εσύ πως πας τώρα είσαι εντάξει?σου είπαν τι ήταν τελικά??

• 4 weeks later...

Γεια σας ειναι η πρωτη φορα που γραφω αν και εχω διαβασει πολλες φορες το site. Εχω σταθερη σχεση εδω και 2 χρονια και το σεξ ειναι ελυθερο χωρις προφυλαξεις. Παντα ειχα θεμα με δυσοσμα υγρα και πριν ερθω σε επαφη αν και ειμαι μολλις 22 χρονων, τις τελευταιες μερες εχω παρατηρησει οτι τα υγρα εχουν αλλαξη χρωμα ειναι καφε στην αρχη νομιζα πως θα αδιαθετησω ομως ακομη τιποτα. Υπαρχη περιπτωση εγκυμοσινης η μηπως πρεπει να ανυσηχω για κατι αλλο.:confused:

Qg3mp1.png

Διαφημίσεις