Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ-ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Dori78

Recommended Posts

Καλημέρα,

Έχει κάνει καμμία κοπέλα φυσικό κύκλο στο γέννημα να μου πει αν κάνει και αιματολογικές εξετάσεις;

Επίσης αν γνωρίζει καμμία για τι κοστος μιλάμε και αν έμεινε ικανοποιημένη γενικότερα;

Είναι μεγάλο κέντρο;

κοιτάζω για φυσικό κύκλο και έχω διαβάσει καλά λόγια γενικότερα για το συγκεκριμένο κέντρο..

σας ευχαριστώ!:P

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Έχω επισκεφτεί το κέντρο αυτό, έκανα κάθε 2 μέρες υπέρηχο και αίματος αλλά δεν προχώρησα τελικά, διότι ήθελα πιο αποτελεσματικές διαδικασίες και άλλαξα κέντρο , εκεί όπου απέκτησα και ένα κοριτσι

Ποιο ηταν το κεντρο οπου κατεληξες? Μπορεις να μου στειλεις π.μ.

Μια φιλη μου ειναι στην αναζητηση και ψαχνει και για οικονομικο κεντρο και με δυνατοτητα δοσεων.

Την ενδιαφερει και το δημοσιο.

Εχει επισκεφτει καποια μεγαλα αλλα της φανηκαν απροσωπα τελειως. Που να ζητησει και δοσεις.

Γνωριζετε κανενα κενρο που κανει δοσεις ???

Καλημέρα,

Έχει κάνει καμμία κοπέλα φυσικό κύκλο στο γέννημα να μου πει αν κάνει και αιματολογικές εξετάσεις;

Επίσης αν γνωρίζει καμμία για τι κοστος μιλάμε και αν έμεινε ικανοποιημένη γενικότερα;

Είναι μεγάλο κέντρο;

κοιτάζω για φυσικό κύκλο και έχω διαβάσει καλά λόγια γενικότερα για το συγκεκριμένο κέντρο..

σας ευχαριστώ!:P

καλησπερα ντορι μου!εγω με εξωσωματικη με 3000iu ειμαι 5 μηνων εγκυος με τη δευτερη προσπαθεια στον μαντουδη.δε ξερω για φυσικο,αλλα εχω να πω μονο τα καλυτερα για τον γιατρο κ το κεντρο.δεν εχω παει σε αλλα κεντρα,στο γεννημα δε γινεται χαμος κ ποτε δε περιμενα πανω απο 10 λεπτα κ πραγματικα νοιωθεις οτι σε προσεχουν κ νοιαζονται για σενα.επειδη δε ξερω την ιστορρια σου,αν δε γινομαι αδιακριτη,γιατι σε ενδιαφερει μονο ο φυσικος?

• 1 χρόνο μετά...

Το γέννημα κάνει και αιματολογικές εξετάσεις. Ο Μαντουδης, όπως και όλοι οι εξωσωματικοί που επισκεφτηκα, δεν υποστηρίζουν θερμά τον φυσικό κύκλο γιατί και χαμηλά ποσοστά έχει και ταλαιπωρία για την γυναίκα και το γιατρό με υπέρηχους κάθε μέρα, το έχασες το ωάριο, άντε το βρήκες δεν γονιμοποιήθηκε κλπ κλπ. Αν όμως επιμένεις, θα σου κάνει φυσικό κύκλο. Το κοστος αν σε ενδιαφέρει μπορώ να στο στείλω με προσωπικό μήνυμα. Έχει περάσει καιρός όμως και ίσως να βρήκες κάποια άκρη.

Διαφημίσεις

εχω κανει κ εγω φυσικο κυκλο με τον κ.μαντουδη και το κοστος ηταν 1700 ευρω το 2012.....

μια μονο προσπαθεια,,,,,κ το αποτελεσμα,2 ωαρια,,,,,,

2 υγιεστατα παιδακια που τωρα ειναι πλεον 2 χρονων!!

με κλειστα ματια θα σου προτεινα να πας εκει,,,,οτι θελησεις στειλε μου π.μ.

εχω κανει κ εγω φυσικο κυκλο με τον κ.μαντουδη και το κοστος ηταν 1700 ευρω το 2012.....

μια μονο προσπαθεια,,,,,κ το αποτελεσμα,2 ωαρια,,,,,,

2 υγιεστατα παιδακια που τωρα ειναι πλεον 2 χρονων!!

με κλειστα ματια θα σου προτεινα να πας εκει,,,,οτι θελησεις στειλε μου π.μ.

Προφανώς αναφέρεσαι σε τροποποιημένο φυσικό,πήρες δηλαδή και ορμόνες?Λιγότερες από την κανονική εξωσωματική?

Για να σου κάνει πάντως εξωσωματική,ζητάει απαραιτήτως και υστεροσκόπηση,να την κάνει ο ίδιος, και το κόστος...εκτοξεύεται....

Έχει δίκιο η miss sunshine ότι μάλλον αναφέρεσαι σε τροποποιημένο φυσικο κύκλο. Για να πήρες 2 ωάρια και όχι ένα. Μπράβο του πάντως, με 2 ωάρια-->δίδυμα! άψογα. Σου έκανε ωοληψία με μέθη?

• 2 months later...

Καλησπέρα και από εμένα. Ήθελα και εγώ να ρωτήσω γνώμη για τον Μαντούδη και για φυσικό κύκλο. Έχω κάνει κάνει ήδη 2 εξωσωματικές στον κ. Μιναρετζή που απέτυχαν και η αιτία ήταν κακή ποιότητα ωαρίων. Το επόμενο βήμα που μου πρότεινε είναι φυσικός κύκλος. Είμαι αυχαριστημένη από τον γιατρό αλλά ήθελα να αλλάξω κέντρο για να δοκιμάσω και κάποιον άλλο εμβρυολόγο, είμαι ανάμεσα σε μαντούδη και πάντο, τι έχετε να μου προτείνετε;

Καλησπέρα και από εμένα. Ήθελα και εγώ να ρωτήσω γνώμη για τον Μαντούδη και για φυσικό κύκλο. Έχω κάνει κάνει ήδη 2 εξωσωματικές στον κ. Μιναρετζή που απέτυχαν και η αιτία ήταν κακή ποιότητα ωαρίων. Το επόμενο βήμα που μου πρότεινε είναι φυσικός κύκλος. Είμαι αυχαριστημένη από τον γιατρό αλλά ήθελα να αλλάξω κέντρο για να δοκιμάσω και κάποιον άλλο εμβρυολόγο, είμαι ανάμεσα σε μαντούδη και πάντο, τι έχετε να μου προτείνετε;

θα σου έλεγα ανάμεσα σ'αυτούς τους δύο να διαλέξεις το Μαντούδη ,για τον Πάντο δεν έχω ακούσει κ τα καλύτερα..δε μιλάω από προσωπική εμπειρία αλλά από περίπτωση συγγενικού μου προσώπου...

σου εύχομαι καλή επιτυχία στη προσπάθειά σου κι αυτή τη φορά να είναι επιτυχημένη 100%

Διαφημίσεις

Καλημέρα και πάλι!

Ευχαριστώ για την απάντηση και εγώ για τον Μαντούδη προσανατολίζομαι. Απλά επειδή είμαι από επαρχία έλεγα να κλείσω ραντεβού και με τους δύο την ίδια μέρα να συζητήσω το πρόβλημα και να δω τι έχουν να μου προτείνουν. Φοβάμαι για το αν θα είναι καλύτερα ή χειρότερα από τον προηγούμενο γιατρό μου, αλλά στο θέμα"ποιότητα ωαρίων" νομίζω πως αξίζει να δοκιμάσει κανείς και μία δεύτερη γνώμη.

Ευχαριστώ για τις ευχές αλλά είμαι απογοητευμένη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...