Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

συλλέκτης υγρασίας σε βρεφικό Υ/Δ

sogni d'oro

Recommended Posts

Στο υπνοδωμάτιο υπάρχει έντονη υγρασία συμπύκνωσης.

Επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω συλλέκτη υγρασίας πχ. μια συσκευή Air Max της Bisson στο βρεφικό Υ/Δ???

Την συσκευή αυτή την χρησιμοποιώ στο σαλόνι και έχει περιοριστεί κατα πολύ η υγρασία.

Με το αντιμουχλικό σπρέυ της ίδιας εταιρείας εξαφανίζονται τα μαύρα σημάδια απο τους τοίχους αλλά στο βρεφικό Υ/Δ εμφανίζεται η μούχλα πιό πέρα.

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Διαφημίσεις

Εμεις πηραμε πριν εναμιση χρονο αφυγραντηρα olympia splendid και ειμαστε κατευχαριστημενοι. Κοστιζει, αλλα το πηραμε απο internet αρκετα φτηνοτερο και μεχρι τωρα τουλαχιστον, σωθηκαμε. Ειναι σιγουρα υγιεινο αρκει να μπορεις να διαθεσεις τα χρηματα. Νομιζω τωρα στο internet τον βρισκεις με 250 ευρω.

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Και εμεις το olimpia splendid εχουμε,τον Aquaria 22 που καλύπτει 75 τμ και καθε μερα αδειαζουμε 3,5 λιτρα νερο :?

Τον ειχαμε παρει σε προσφορα απο τον Κωτσοβολο 320 ευρω

Αθορυβο δεν το λες,εμενα προσωπικα με ενοχλει αρκετα....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Σιγουρα δεν ειναι αθορυβο. Την ημερα με τη "φασαρια" του σπιτιου δεν το πολυ ακους, αλλα το βραδυ που εχουμε σχετικη ησυχια, επειδη κοιμαται το παιδι νωριτερα απο μας, ακουγεται περισσοτερο. Αλλα πλεον ειναι μερος της καθημερινοτητας μας, δε μπορω να πω οτι με ενοχλει, δεν το αλλαζω με τιποτα (με μια εξωτερικη μονωση σπιτιου ισως??? μονο που αυτη κοστιζει αρκετα χιλιαρικα...)

Είμαι ανάμεσα σε:

1) Philco PDH 612HA =2,5λιτρα+40dB(A)

2) Delonghi DEM 10 =2 λιτρα+38dB(A)

3) Olympia Splendid Aquaria 10 =1.1λίτρο +36dB(A)

Οι τιμές +-20 ευρώ

Help....

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Να ρωτήσω κάτι?Από κατανάλωση στη ΔΕΗ πως είναι οι αφυγραντήρες?Γιατί εγώ εκεί κολλάω...

Ο δικος μου καιει μια κιλοβατωρα στις 5 ωρες λειτουργιας,αυτον εχω

http://www.airconenergy.gr/gr/el/products/aquaria-22-l-syskeyi-afygransis-kai-katharismoy-aera

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Είμαι ανάμεσα σε:

1) Philco PDH 612HA =2' date='5λιτρα+40dB(A)

2) Delonghi DEM 10 =2 λιτρα+38dB(A)

3) Olympia Splendid Aquaria 10 =1.1λίτρο +36dB(A)

Οι τιμές +-20 ευρώ

Help....[/quote']

εγω εχω τον delonghi. Ειμαι ικανοποιημενη, δεν ειναι τελειως αθορυβος αλλα κανει δουλεια. Διαφορα στο ρευμα δεν εχω δει ιδιαιτερη, δεν θεωρω οτι καιει πολυ και τον καιω και 10 ωρες τη μερα

Να ρωτήσω κατι;; Πότε χρησιμοποιείται ο αφυγραντήρας; Στα σπίτια που έχουν υγρασία; Μούχλα; Στεγνώνει την ατμόσφαιρα, την καθαρίζει;

Εγώ όταν τα παιδιά είναι μπουκωμένα , μου λένε να δημιουργώ υγρασία για να μην ειναι ξερή η ατμόσφαιρα...

Κ κάτι τελευταίο: αν χρησιμοποιώ καλοριφέρ χρειάζεται αφυγραντήρας;;

Εχω μπερδευτεί...

Oταν τα επιπεδα υγρασιας στο σπιτι δεν ειναι τα ιδανικα (δηλ 40%- 60%). Τις μερες που εχει νοτια, η διαφορα στην ατμοσφαιρα με και χωρις αφυγραντηρα ειναι αισθητη, τις μερες με βορια και πολυ κρυο επισης. Τις υπολοιπες μερες με μια ωριτσα λειτουργια σε καθε δωματιο αποκτουμε ιδανικο επιπεδο υγρασιας γυρω στα 60%.

• 4 months later...

Επαναφέρω αυτό το θέμα για να με διαφωτίσετε όσες έχετε αφυγραντήρα:

Η απόφαση ελήφθη: δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε εξωτερική θερμομόνωση ούτε φέτος. Οι εξωτερικοί τοίχοι του σπιτιού μας θα συνεχίσουν να στάζουν και τα έπιπλα μας θα πρέπει και φέτος τον χειμώνα να μην τους ακουμπουν. ( :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:@#$@%#)

Εχουμε συμπύκνωση υδρατμών λόγω κακής θερμομόνωσης των εξωτερικών τοίχων. Αερίζουμε, σκουπίζουμε τοίχους, κλπ κλπ κλπ αλλά τις ημέρες που υπάρχει αρκετή υγρασία ή μεγάλη διαφορά εσωτερικής/εξωτερικής, οι τοίχοι μας στάζουν και σε βάθος μηνών εμφανίζεται μούχλα.

Κουράστηκα πολύ...

Σκέφτηκα να πάρουμε επιτέλους έναν αφυγραντήρα τουλάχιστον να γλιτώσουμε τα πολλά. Θέλω όμως εναν καλό. Τον θεωρώ επένδυση. Θέλω έναν αθόρυβο και με μεγάλη ικανότητα συμπύκνωσης, πχ πάνω από 5 λίτρα/24ωρο. Τι προτείνετε απ' την εμπειρία σας;;;

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...