Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σύγκριση 1ου, 4ου και 5ου δημοτικού σχολείου Πετρούπολης

Recommended Posts

Καλησπερα! Ο γιος μου θα παει του χρόνου στην Α δημοτικού και μιας και οι ώρα των εγγαφών πλησιάζει έχει αρχίσει να μας απασχολεί το θέμα του σχολείου. Βέβαια τα περιθώρια επιλογής είναι περιορισμένα καθώς η επιλογή γίνεται ανάλογα με την διεύθυνση κατοικίας. Συγκεκριμένα μένουμε σε μία γειτονιά που βρίσκεται στο σύνορο των ορίων των δύο σχολείων 4ου και 5ου οπότε πιστεύουμε ότι αν θελήσουμε να επιλέξουμε ένα από τα δύο θα έχουμε τη δυνατότητα. Επίσης η μητέρα μου μένει κοντά στο 1ο δημοτικό και τα παιδιά παιρνούν αρκετό χρόνο μαζί της οπότε μπορούμε να δηλώσουμε τη διεύθυνση της γιαγιας και του παππού οι οποίοι και θα το πηγαινοφέρνουν. Οι αποστάσεις πάνω κάτω είναι οι ίδιες. Σε όλες τις περιπτώσεις χρειαζόμαστε αυτοκίνητο για τη μεταφορά.

Για το 4ο έχω ακούσει ότι λόγω της καλής φήμης που είχε, έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό παιδιών με αποτέλεσμα να υπάρχουν τώρα προβλήματα. Για το 1ο έχω ακούσει καλά λόγια και αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι τα τμήματα έχουν πολύ λίγα παιδάκια (14). Βέβαια ο λόγος για αυτό είναι ότι είναι μικρές οι αίθουσες αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το 5ο είναι νεότερο κτίριο, έχω ακούσει κάποια καλά λόγια. Φυσικά θα μου πει κάποιος ότι σημασία ειδικά στο δημόσιο σχολείο έχει σε τι δασκάλα θα τύχεις. Συμφωνώ, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που μπορεί να κάνουν διαφορά π.χ. ο μικρός αριθμός μαθητών στην τάξη, το κτίριο, ο διευθυντής,..Θα ήθελα να μάθω περισσότερα αν είναι κάποιος από την περιοχή ή/και έχει ακούσει ή έχει προσωπική εμπειρία.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...