Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ερωτηση για τις ενεσεις

Recommended Posts

γεια σας, κοριτσια.

οσες κανετε ενεσουλες αυτο το διαστημα, μηπως μπορειτε να μου απαντησετε σε μια ερωτηση.

μου εδωσαν απο γνωστο κεντρο το πρωτοκολλο και μου ειπαν οτι δεν πειραζει να κανω ολες τις ενεσεις μαζι, την ιδια ωρα.

μου εκανε ομως εντυπωση γιατι στις προηγουμενες μου προσπαθειες σε αλλο κεντρο ηταν καθετοι στο οτι οι ενεσεις "καταστολης" να γινονται με καποιες ωρες διαφορα απο τις διεγερτικες.

επισης και ο αλλος γιατρος που ειχα σε αλλες προσπαθειες μου ελεγε οτι οι ενεσεις πρεπει να γινονται με καποια διαφορα ωρας, οπωσδηποτε. (τουλαχιστον 4 ωρες)

τωρα σ'αυτο το κεντρο που θα κανω την προσπαθεια μου, μου λενε δεν πειραζει, καν'τες ολες την ιδια ωρα.

περα απο το οτι εχω μπερδευτει τελειως, σκεφτομαι μηπως τελικα θα με πειραξει αν τα ανακατεψω ολα, δεν θελω να κανω καποιο λαθος.

θα μου πειτε, αυτοι ξερουν καλυτερα, αλλα καμια φορα με τρομαζουν αυτες οι φαμπρικες εξωσωματικης, οπως τις λεω εγω, δινουν σε ολες τα ιδια πρωτοκολλα, ιδια φαρμακα κ.λ.π.

πειτε μου τη γνωμη σας, σας παρακαλω. τι νομιζετε?

Διαφημίσεις

γεια σας, κοριτσια.

οσες κανετε ενεσουλες αυτο το διαστημα, μηπως μπορειτε να μου απαντησετε σε μια ερωτηση.

μου εδωσαν απο γνωστο κεντρο το πρωτοκολλο και μου ειπαν οτι δεν πειραζει να κανω ολες τις ενεσεις μαζι, την ιδια ωρα.

μου εκανε ομως εντυπωση γιατι στις προηγουμενες μου προσπαθειες σε αλλο κεντρο ηταν καθετοι στο οτι οι ενεσεις "καταστολης" να γινονται με καποιες ωρες διαφορα απο τις διεγερτικες.

επισης και ο αλλος γιατρος που ειχα σε αλλες προσπαθειες μου ελεγε οτι οι ενεσεις πρεπει να γινονται με καποια διαφορα ωρας, οπωσδηποτε. (τουλαχιστον 4 ωρες)

τωρα σ'αυτο το κεντρο που θα κανω την προσπαθεια μου, μου λενε δεν πειραζει, καν'τες ολες την ιδια ωρα.

περα απο το οτι εχω μπερδευτει τελειως, σκεφτομαι μηπως τελικα θα με πειραξει αν τα ανακατεψω ολα, δεν θελω να κανω καποιο λαθος.

θα μου πειτε, αυτοι ξερουν καλυτερα, αλλα καμια φορα με τρομαζουν αυτες οι φαμπρικες εξωσωματικης, οπως τις λεω εγω, δινουν σε ολες τα ιδια πρωτοκολλα, ιδια φαρμακα κ.λ.π.

πειτε μου τη γνωμη σας, σας παρακαλω. τι νομιζετε?

καλησπερα!!κ εγω ολες μαζι τις εκανα!!μην ανησυχεις!!τωρα ειμαι 11 εβδομαδων!!!

σ'ευχαριστω που μου απαντησες τοσο γρηγορα, και σου ευχομαι με το καλο το μωρακι σου!

αλλα μου φαινεται τρελο ολο αυτο το κοκταιλ φαρμακων, και επειδη αυτη τη φορα θελω να τα κανω ολα σωστα, δεν θελω να ακολουθω τυφλα οτι μου λενε, θελω να το ψαξω λιγο παραπανω.

καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι, να εισαι καλα.

Ειναι τα γνωστα μπερδευτικά που σου λενε από δω κι απο κει.Μπορεί κάποιος να μου το εξηγησει?Εγω εκανα τις καταστολής (νταροντα) στις 6-7 το πρωι και τις διεγερτικές 12 ωρες αργοτερα.Αυστηρά (ετσι μου ειχαν πει).Τσαντιζομαι και μονο που ακουω τετοιες διαφορες.Τελοσπάντων, ευχομαι ο,τι καλυτερο (για να στο λενε θα ξερουν, αφου και η αλλη κοπέλα ετσι τις εκανε, δεν μπορεί να ειναι τοοοοσο ασχετοι...μπορεί?).

Καλή επιτυχία κοπέλα μου και με το καλό να υποδεχτείτε κι οι δυο σας γερα μωρακια:P!

γεια σου skountoufla, ευχαριστω για τις ευχες σου.

πραγματικα δεν βρισκεις ακρη με τις διαφορες απο γιατρο σε γιατρο. ο καθενας εχει δικη του γραμμη, δικο του συστημα, μπορει να ειναι και για το καλο μας. αλλα πολλες φορες ειναι και αγχωτικο επισης.

σου ευχομαι και σενα οτι επιθυμεις. και να χαιρεσαι το μωρακι σου, να ειναι γερο και ευτυχισμενο

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...