Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αφυγραντήρας και τρόπος λειτουργίας

despetros

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια (και αγόρια ίσως...)

Έχω αγοράσει αφυγραντήρα για το σπίτι μας της Philco τον Cube 3 και ήθελα να ρωτήσω το εξής: Τον ρυθμίζω να φτάσει η υγρασία στο δωμάτιο στο 50. Ποτέ δεν φτάνει κάτω από το 65 περίπου ακόμη και με συνεχόμενη λειτουργία πολλών ωρών. Ο αφυγραντήρας λέει ότι είναι για 40-50 τ.μ. και το σπίτι μου είναι περίπου 47-48 τ.μ. Τον έχω σταθερά στο υπνοδωμάτιο και το υγρασιόμετρο είναι πολύ κοντά του. Μπορεί να μην επαρκεί τελικά, να έχω πάρα πολλή υγρασία ή να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο μηχάνημα εξαρχής; Ή τι άλλο μπορεί να συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω. Έχω δει διαφορά στην ατμόσφαιρα απλά σαν αίσθηση, όταν κοιμάμαι είναι καλύτερα. Καμμιά άποψη/ιδέα;;

Ευχαριστώ

Το κορίτσι μας γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2008

Διαφημίσεις

δεν έγραψες το πιο βασικό!!!

Νερό μαζεύει? και ανά πόσες ώρες αδειάζεις το δοχείο του?

ανάλογα με την ποσότητα του νερού που μαζεύει, θα κρίνεις αν κάνει δουλειά ή όχι.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...