Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απορίες για φωτοταπετσαρία. Πρέπει να καλύπτει ολόκληρο τοίχο;

little

Recommended Posts

Καλημέρα!

Αλλάζουμε το δωμάτιο του γιου μου και θέλω να βάλω φωτοταπετσαρία Mickey.

Η ταπετσαρία πρέπει να καλύπτει ολόκληρο τον τοίχο;

Πρώτον σκέφτομαι ότι το κρεββάτι και η ντουλάπα θα καλύπτουν μέρος σχεδίου.

Δεύτερον οι "έτοιμες" ταπετσαρίες έχουν στανταρ διαστάσεις και δεν πιάνουν όλο τον τοίχο.

Τρίτον δεν έχω τόσα χρήματα για να πάρω την μέγιστη διάσταση των 300 ευρώ.

Θα είναι άσχημο αν την βάλω πάνω από το κρεββάτι; Και αν σε πλάτος δεν φτάνει μέχρι το τέλος είναι άσχημο;

Έχει μήπως βάλει κάποιος γονιός και έχει αντίστοιχη εμπειρία;

Σας παρακαλώ κορίτσια για πείτε εσείς τι κάνατε με τις δικές σας;

Διαφημίσεις

αλλη λυση ειναι να παρεις αυτοκολλητα τοιχου, ειναι πολυ πιο οικονομικα και στο ιντερνετ ειτε απο ελλαδα ειτε απο εξωτερικο θα βρεις παρα πολλα σχεδια και μεγεθη.Αλλη λυση ειναι να βρεις καποιον ζωγραφο και να σου κανει οτι σχεδιο θελεις αλλα αυτο νομιζω θα κοστισει παραπανω απ τα αυτοκολλητα.Εκτος κι αν πιανει το χερι σου και το ζωγραφισεις εσυ η ιδια.

καποτε ειχα δει σε ενα σαιτ να περνανε την εικονα που θελαν στον προτζεκτορα κι οταν εκεινη φαινοταν στον τοιχο, την αντεγραφαν απο πανω.

Αρχικά ήθελα αυτοκόλλητα. Τέτοια έχουμε και τώρα, κάτι τεράστια από το cosycorner. Μικυ μάους όμως βρίσκω σε μικρο μέγεθος σχετικά. Και έχουν ακριβά λόγω του ότι είναι μικυ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...