Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΑΓΟΡΑ ΦΙΛΤΡΩΝ

ioanna81

Recommended Posts

θελω να καθαρισω τα φιλτρα του απορροφητηρα τα οποια ειναι τα μεταλλικα αυτα που εχουν οι συρομενοι με τις κυψελες. Θελω ομως κατι δραστικο γιατι οπως κι αν τα καθαριζα τοσα χρονια δεν εχουν ιδιαιτερο αποτελεσμα και τωρα εχουν γινει λιγο χαλια. Διαβασα οτι καλο ειναι να βρασω νερο και να βαλω μεσα μαγειρικη σοδα αλλα θελει παρα πολυ ωρα και επισης δεν εχω τοσο μεγαλη κατσαρολα που να το καλυπτει ολο, ουτε η χυτρα κανει, στη μεση μενει απλυτο γιατι δεν φτανει σε βαθος τοσο οσο χρειαζεται. Ξερετε εσεις καποιον αλλο τροπο για να λιωσουν τα λυπη? επισης δεν θα ειχα προβλημα να επαιρνα νεα αλλα ψαχνω στο internet και δεν βρισκω ανταλλακτικα

Διαφημίσεις

Εμεις τα βαζουμε σε ζεστό νερό μαζί με καθαριστικό πιάτων όλη τη νύχτα, και το πρωί τα τρίβουμε με βούρτσα τύπου σαν αυτες που χρησιμοποιούμε για το τρίψιμο των χαλιών.

Δεν χωράνε στο μεγάλο ταψί του φούρνου ολόκληρα?

Εμεις τα βαζουμε σε ζεστό νερό μαζί με καθαριστικό πιάτων όλη τη νύχτα, και το πρωί τα τρίβουμε με βούρτσα τύπου σαν αυτες που χρησιμοποιούμε για το τρίψιμο των χαλιών.

Δεν χωράνε στο μεγάλο ταψί του φούρνου ολόκληρα?

Γι αυυο τον τροπο που ανεφερα πρεπει να βραζει το νερο καθ ολη τη διαρκεια

Γι αυυο τον τροπο που ανεφερα πρεπει να βραζει το νερο καθ ολη τη διαρκεια

δε χρειαζεται να βραζει καθόλη τη διάρκεια απλά να ειναι καυτό οταν τα βάλεις μεσα . γενικά πρέπει να ειναι βουτηγμένα για ώρες πάντως για να διαλυθούν τα λίπη. εμείς οταν αγορασαμε το σπίτι και είδαμε τα φίλτρα οπως τα είχαν αφήσει οι προηγούμενοι πάθαμε σοκ. ήταν πολύ χάλια. με τον τρόπο που σου είπα τα καθαρίσαμε .τα αφήσαμε 2 βράδια ολόκληρα βουτηγμένα και μετά πολύ τρίψιμο.

Διαφημίσεις

Πολυ καλη αυτη η ιδεα για το πλυντηριο πιατων! ΞΑΠΛΩΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ? σε τι θερμοκρασια? κανονικη πλυση οπως τα πιατικα? Εμεις δυστυχως ξεχναμε να τα καθαριζουμε καθε μηνα που πρεπει, και οσο και να τα πλενεις δεν καθαριζουν τελεια, οποτε εχουμε αλλαξει 2 φορες για να ειμαστε ησυχοι. Δεν ειναι ουτε μεγαλο αλλα ουε κασι μικρο το κοστος. Παραγγελια στην εταιρια του απορροφητηρα κανεις και στα στελνουν.

Πολυ καλη αυτη η ιδεα για το πλυντηριο πιατων! ΞΑΠΛΩΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ? σε τι θερμοκρασια? κανονικη πλυση οπως τα πιατικα? Εμεις δυστυχως ξεχναμε να τα καθαριζουμε καθε μηνα που πρεπει, και οσο και να τα πλενεις δεν καθαριζουν τελεια, οποτε εχουμε αλλαξει 2 φορες για να ειμαστε ησυχοι. Δεν ειναι ουτε μεγαλο αλλα ουε κασι μικρο το κοστος. Παραγγελια στην εταιρια του απορροφητηρα κανεις και στα στελνουν.

Ναι ξαπλωτά,μπορείς σε όποια θερμοκρασία θέλεις, εγώ τα ζεματάω δηλ τα βάζω στους 60βαθμους αλλα τα έχω πλύνει και στους 40βαθμους και παρόλο που ήταν λίγδα καθάρισαν.Γίνονται καινούρια και μοσχοβολάνε.Κάντο και θα με θυμηθείς!!!!!

Ναι ξαπλωτά,μπορείς σε όποια θερμοκρασία θέλεις, εγώ τα ζεματάω δηλ τα βάζω στους 60βαθμους αλλα τα έχω πλύνει και στους 40βαθμους και παρόλο που ήταν λίγδα καθάρισαν.Γίνονται καινούρια και μοσχοβολάνε.Κάντο και θα με θυμηθείς!!!!!

τα εχω βαλει πολλες φορες στο πλυντηριο αλλα δεν εχουν καθαρισει ιδιαιτερα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...