Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποιό είναι καλό δημοτικό στα Καμίνια (Πειραιάς)?

Recommended Posts

Γειά σας, θέλω να μάθω τη γνώμη σας για τα δημοτικά σχολεία στα Καμίνια. Έχω ακούσει καλά λόγια για το 53 και το 15. Παρακαλώ πείτε μου τις εμπειριες σας.

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Εγώ πήγαινα (τον καιρό των πάγων) στο 15-16 στη Μουτσοπούλου.

Πλέον όλα τα δημοτικά είναι καλά, εξαρτάται όμως αν στο τμήμα που θα είναι το παιδί σου θα έχει καλή ή όχι δασκάλα!!!

Από εκεί και πέρα αν σε ενδιαφέρει το σχολείο να είναι μέσα στα 800 (δηλαδή έχει τα επιπλέον μαθήματα, ολοήμερο κλπ) συν το πιο είναι πλησιέστερο στο σπίτι σου!!

Κάποτε πολλοί γονείς επιλέγανε το σχολείο και με βάση το κτίριο, τώρα ευτυχώς όλα τα σχολείο είναι σε καινούργια κτίρια.

Κανονικά θα πρέπει το παιδί σου να πάει στο πλησιέστερο στο σπίτι σχολείο και αυτό θα στο ζητήσουν να το αποδείξεις προσκομίζοντας λογ/σμό ΔΕΚΟ

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Σαν κτίρια μόνο μπορώ να σου πω ότι

το 15 είναι 2 κτιριακά συγκροτήματα μαζί ( το 15+16 μαζί). Και νομίζω σχολάνε όλα τα παιδιά στις 2.

το 53 είναι μόνο του ενα μικρό κτίριο πιο μαζεμένο ας πούμε και είναι όμορο του 47 που είναι ακριβώς απέναντί του αλλά σε χωριστό κτίριο.

και προς το παρόν οι τάξεις Α+Β σχολάνε στις 12.30 και οι μεγάλες στις 1.20 ή 2 ανάλογα τα μαθήματα.

Κι επειδή το 47 και το 53 είναι όμορα σχολεία τη μια χρονιά παίρνει το 47 δυο τάξεις Α δημοτικού και μια το 53 - και την άλλη χρονιά το 53 δυο τάξεις Α δημοτικού και 1 τάξη το 47.

κατά τα υπόλοιπα συμφωνώ με την αποπάνω μου. Είναι ο δάσκαλος που κάνει το σχολείο.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

κατά τα υπόλοιπα συμφωνώ με την αποπάνω μου. Είναι ο δάσκαλος που κάνει το σχολείο.

πωπω βλε κουμπαρομπεμπέκα με έκανες και γέλασα με την "αποπάνω"....

...δηλαδή εσύ είσαι η "αποκάτω"...

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

• 4 months later...

Στο 15ο δημοτικό όλες οι τάξεις σχολάνε στις 14:00 (το κανονικό ωράριο).

Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να πας εκεί που ανήκεις ανάλογα με την διεύθυνσή σου και νομίζω ότι το να αλλάξεις/να κάνεις μεταγγραφή δεν είναι εύκολη υπόθεση (νομίζω).

Σοβαρά προβλήματα με δασκάλες δεν έχω ακούσει. Γονείς/Εκπαιδευτικοί έχουν "θέμα" με την Διευθύντρια.

Προσωπικά, νομίζω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση δηλαδή ότι δεν είναι η χειρότερη που μπορεί να σου τύχει, έχει θέληση να κάνει πράγματα για το σχολείο αλλά το επικοινωνιακό "δεν το 'χει" και κει δημιουργείται όλο το πρόβλημα.

Δεν τα έχει καλά με τους δασκάλους και έτσι ούτε κουβέντα για να γίνουν απόγευμα οι συναντήσεις/ενημέρωσεις γονέων (σε κάποια σχολεία που οι σχέσεις είναι καλές γίνεται για να διευκολύνουν τους εργαζόμενους γονείς).

Όταν της ζητήσεις κάτι (πχ ένα χαρτί), δεν είναι από τους ανθρώπους που θα σε διευκολύνει, που θα σου κάνει την ζωή εύκολη.

Σε άλλα σχολεία, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνουν τα απογεύματα ή τα ΣΚ δραστηριότητες (σκάκι, χορό, προβολή ταινιών κτλ κτλ κτλ) / δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Ψάχνομαι και γω για τα γύρω-γύρω σχολεία.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...