Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοηθεια για γυναικολογικο προβλημα-Ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη

Girlyy

Recommended Posts

Γεια σας! Μολις χτες εγινα μελος...Ειμαι 18 χρονων κ χρειαζομαι την βοηθεια σας...Τον προηγουμενο μηνα μεθυσα κ ενας "φιλος" που ουτε εκεινος ηταν τοσο καλα με εκμεταλλευτηκε κ τελοσπαντων καναμε σεξ χωρις προφυλλακτικο.Κατα την διαρκεια της πραξης εγω εβγαλα παρα πολυ αιμα,ειχε γινει ολο το κρεβατι χαλια κ δεν ειχα παρει ειδηση.Οταν μου το ειπε εκεινος κατατρομαξαμε κ πηγαμε να πλυθουμε.Δεν τελειωσε μεσα μου αλλα φοβαμαι οτι εχω παθει μεγαλη ζημια..Την μερα που το καναμε ειχα ηδη ενα μηνα καθυστερηση οποτε μετα σκεφτηκα οτι θα ηταν αιμα περιοδου κ καπως ηρεμησα ομως το θεμα ειναι οτι μου κρατησε μονο για 1 μερα αρα δεν νομιζω να ηταν.Αυτον τον μηνα επισης δεν μου εχει ερθει ακομα και δεν ξερω τι να κανω αλλα νιωθω την κοιλια μου πρησμενη.Το παιδι εκανε ελεγχο κ μου ειπε οτι δεν εχει τιποτα απο Σ.Μ.Ν.Εχω πολυ αγχος και μου φαινεται οτι τρωω περισσοτερο απο πριν.

Διαφημίσεις

Γεια σας! Μολις χτες εγινα μελος...Ειμαι 18 χρονων κ χρειαζομαι την βοηθεια σας...Τον προηγουμενο μηνα μεθυσα κ ενας "φιλος" που ουτε εκεινος ηταν τοσο καλα με εκμεταλλευτηκε κ τελοσπαντων καναμε σεξ χωρις προφυλλακτικο.Κατα την διαρκεια της πραξης εγω εβγαλα παρα πολυ αιμα,ειχε γινει ολο το κρεβατι χαλια κ δεν ειχα παρει ειδηση.Οταν μου το ειπε εκεινος κατατρομαξαμε κ πηγαμε να πλυθουμε.Δεν τελειωσε μεσα μου αλλα φοβαμαι οτι εχω παθει μεγαλη ζημια..Την μερα που το καναμε ειχα ηδη ενα μηνα καθυστερηση οποτε μετα σκεφτηκα οτι θα ηταν αιμα περιοδου κ καπως ηρεμησα ομως το θεμα ειναι οτι μου κρατησε μονο για 1 μερα αρα δεν νομιζω να ηταν.Αυτον τον μηνα επισης δεν μου εχει ερθει ακομα και δεν ξερω τι να κανω αλλα νιωθω την κοιλια μου πρησμενη.Το παιδι εκανε ελεγχο κ μου ειπε οτι δεν εχει τιποτα απο Σ.Μ.Ν.Εχω πολυ αγχος και μου φαινεται οτι τρωω περισσοτερο απο πριν.

το πρωτο πραγμα που μπορειςνακανεις ειναι μια β χοριακη για να δεις μηπως εισαι εγκυος.και εχεις αργισει κιολας.οταν παρεις τα αποτελεσματα βλεπεις πως πορευεσε.

το πρωτο πραγμα που μπορειςνακανεις ειναι μια β χοριακη για να δεις μηπως εισαι εγκυος.και εχεις αργισει κιολας.οταν παρεις τα αποτελεσματα βλεπεις πως πορευεσε.

Συμφωνώ...εστω ενα λεπτ τεστ κατι

Ειχες ηδη ενα μηνα καθυστερηση ομως λες, σε τι μπορει να οφειλεται αυτη η καθυστερηση? Αυτη τη στιγμη εχεις δηλαδη 2 μηνες καθυστερηση...ε νομιζω το πιο απλο ειναι να πας σε εναν γυναικολογο...και εγκυος να μην εισαι πρεπει να σε δει ενας γιατρος και για την αιμοραγια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...